Banner
tekst2naslovna 5

GTA VI izlazi 2024. godine – tako tvrdi Microsoft

Microsoft je rekao svoje mišljenje o Rockstaru i GTA seriju pa je "namjerno ili ne" rekao kako GTA VI izlazi 2024. godine.

GTA (Grand Theft Auto) popularna igraća franšiza koja je svojim izlaskom (pritom mislimo na aktualni GTA V) 2013. godine u dva dana oborila i „zaradila” iznos s kojim je stvorena, “uskoro” bi trebala dobiti svoj nastavak – jednostavnog imena “GTA VI“.

GTA 6 dospio u javnost ali ne od strane Rockstar-a

Već duže vrijeme poklonici ove franšize žele nastavak a sve se više govori kako će on biti GTA VI. Posebice nakon onih problema u kojima se Rockstar našao kada je ih „hakirao” tinejdžer i na internetu objavio sve detalje i prve alpha verzije razvoja nadolazećeg GTA VI.

tekst3sl3 1

Nakon toga nastala je čitava drama i sve što se dalje dešavalo svakako ste popratili u mediji, sigurni smo u to. Ono što danas želimo reći je to da je Microsoft „možda slučajno” otkrio datum predstavljanja GTA VI igre.

Stiže Huawei Watch GT 3 SE za 1379 kn

Sada će mnogi od vas reći kako je to moguće ali mi ćemo stati „u obranu” Microsofta i reći kako je itekako moguće. Čitava priča započela je procesom akvizicije (kupovine) Activision-Blizzard od strane Microsofta.

tekst3sl2 1

Čitav „posao” vrijedi vrtoglavih milijardu Američkih dolara. No sada je čitava priča pod istragom radi sumnjivih detalja. Microsoft je u toj priči najavio kako ovom akvizicijom želi učvrstiti put odnosno suradnju između njih i Rockstara.

OPPO stigao u Hrvatsku

Odnosno kako oni žele da njihova suradnja u narednim godinama bude još uspješnija. I kako samo Call of Duty nije zaslužan za „popularnost” Activision-Blizzarda na tržištu video igara.

tekst6 1
 

Već kako je GTA (Grand Theft Auto) isto tako veliki konkurent i „ljutiti rival” franšizi „COD”. U tom dokumentu na ukupno 24 stranice, Microsoft je „slučajno ili ne” otkrio datum izlaska GTA VI igre.

Facebook i Instagram novim sigurnosnim značajkama dodatno štite tinejdžere

Radi se o godini 2024. godine. Ali ne kako će tada Rockstar predstaviti GTA VI, već kako je 2024. godine on biti najavljen a kako će godinu nakon, 2025.

tekst5 2

GTA VI izaći na tržište. Šuška se kako će prvo biti dostupan za aktualnu generaciju igraćih konzola (PlayStation i Xbox) a tek godinu dana (nadamo se) nakon, GTA VI doći će i na računala.

„Twitter 2.0” pred dolaskom – Musk daje ultimatum radnicima

Sve više izvora spominju 2024. godinu tako da već sada možemo sa sigurnošću reći kako 2024. godine možemo očekivati GTA VI. Vjerujemo kako će on po izlasku oboriti sve rekorde prodaje koje je „zadao” GTA V a posebice ako sve one glasine oko sadržaja budu istinite.

GTA Trilogy "Definitve Edition" #

Iako je Rockstar rekao kako mu „hakerski napad” i nije previše naštetio i kako je sve i dalje prekriveno velom tajne ipak smo mišljenja da tome nije tako.

Google donosi „Search with Live View” pri korištenju Karti (Maps)

Mislimo kako je Rockstar „ubacio u višu brzinu” kada je razvoj GTA VI u pitanju. Tome u prilog govori i činjenica kako je nedugo nakon napada Rockstar otkazao daljnji radi i razvoj (donošenje novog sadržaja) za GTA V (Online) i RDR 2.

tekst3naslovna

Kako bi sve svoje napore usmjerio isključivo na rad i razvoj GTA VI igre. Hoće li to sve biti zaista istina, ostaje za vidjeti a nama je potrebno još malo strpljenja, još „samo malo”.

Najčitanije