Banner
tekst3naslovna

GTA 6 dospio u javnost ali ne od strane Rockstar-a

Kako komentirate ono što je izašlo u vezi GTA 6?

Sigurno ste već čuli (a i vidjeli) hrpu točnije 90 video zapisa i fotografija koje nam prikazuju GTA 6. Da dobro ste čuli, na GTA Forumu jedan je „lik” postavio 90 (kratkih) video zapisa i različitih fotografije koje nam prikazuju kako će izgledati i što ćemo raditi u narednom GTA nastavku.

GTA Trilogy „Definitive Edition” krajem godine

Kako se i prije bilo govorilo riječ će biti o dva igriva lika – muški i ženski protagonist. Sama radnja bit će smještena u Vice City gdje će kao glavni cilj imati radnju oko dilanja droge.

tekst3sl1 1

Nešto nalik na seriju „Narcos”. Ovoga puta nećemo prikazivati nikakve video zapise i fotografije ali sve njih vrlo jednostavno možete pronaći na internetu jednostavnim utipkavanjem GTA 6 LEAKS.

Take Two kupio izdavača mobilnih igara Zynga

Iz pripadajućih video materijala jasno se vidi da neki potječu još iz 2019. godine dok su neki nama „bliskiji” odnosno iz 2020, 2021. pa i 2022. godine.

Apple iPhone 14 Pro (Max) ima problem sa kamerom – trese se?

Čitav jedan dan trebao je proteći da bi dobili službeni „odgovor” od Rockstara, gdje su vrlo jednostavno na svojem Twitter profilu podijelili izjavu.

*Službena izjava Rockstara u vezi GTA 6 detalja*

Ukratko njih ova čitava situacija previše ne dira i da se iščitati iz izjave kako će razvoj i predstavljanje GTA 6 i dalje ići prema planu. A trebalo bi to biti najranije 2025. godine, dok bi najavu GTA 6 igre trebali vidjeti 2024. godine.

tekst3sl2 1

Iako moramo reći da se nismo nadali kako ćemo na ovakav način dobiti prve informacije u vezi GTA 6. Kako smo i rekli da će biti dva igriva lika odnosno ženski po imenu Lucia te muški po imenu Jason.

Tesla donosi Steam igranje u svojim automobilima

Iz jednog od dostupnih video materijala jasno se vidi pljačka trgovine i kako Lucia izlazi van trgovine i odmah dobiva „wanted level” dvije zvjezdice.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro recenzija

Iz samog prikaza nije baš posve vidljiva neka novina kada su u pitanju nova vozila i različita mehanika kretnje likova i vozila. No moramo napomenuti kako je ovdje riječ o ranoj alpha verziji igre što znači da je igra prikazana u samim svojim početcima razvoja i kao takva nije joj za cilj pokazati čitav svoj potencijal.

tekst3sl3 1

S druge pak strane jasno se vidi kako je po pitanju prilagodbe likova odnosno njihovo personaliziranje na mnogo većoj (značajnijoj) razini no što je to slučaj kod GTA 5 odnosno čak je bolje no kod RDR 2 igre.

KidsGuard Pro for Android za nadzor djece

Moramo vas podsjetiti kako su iz Rockstara nedavno javili kako prestaju s daljnjim (potpunim) razvojem – podrškom za GTA 5 i RDR 2 (te isto tako i Online elemenata) te se u potpunosti okreću ka što značajnijem razvoju GTA 6 nastavka.

tekst3sl4

Bez obzira kako ova zavrzlama imala svoj ishod ne sumnjamo da će GTA 6 biti najprodavanija igra kada jednom bude dostupna na tržištu. Jer GTA će uvijek biti GTA, zar ne?

Najčitanije