Banner
tekst2naslovna 5

Pogled uživo na Pixel Watch – glasine su točne [Galerija]

Google bi ove godine mogao napokon predstaviti prvi verziju svojeg pametnog sata, Pixel Watch. Dizajnerski krajnje minimalistički i jednostavno a sada imamo po prvi puta Pixel Watch vidjeti i na dospjelim fotografijama.

Na našim stranicama više smo puta pisali o nadolazećem Google pametnom satu (Pixel Watch).

Apple iPhone 14 – razlike u sva četiri modela

Glavna posebnost navedenog bit će u tome što se Google napokon odlučio predstaviti svoju verziju pametnog sata, jednostavnog imena Pixel Watch i time podliježe mnogobrojnoj konkurenciji koja već godinama „plovi” tržištem pametnih satova.

1

Prikazane fotografije u nastavku teksta daju nam naslutiti kako su sve dosadašnje glasine poprilično točne, gdje ponajviše mislimo na one dizajnerske (vizualne). Fotografije jasno prikazuju dizajn krajnje minimalistički.

Samsung nadogradio i zagladio S22 Ultra

Sam okvir sata blago je zakrivljen prema rubovima (tzv. Edge) a okvira kao da ga i nema, odnosno ima ga ali je zaista minimalistički i tanki.

Bočna strana idemo je tako nazvati donosi metalni dizajn (siva boja) i donosi jednu jedinu tipku odnosno zupčasti gumb pomoću kojega će se koristi i kretati kroz sučelje Google Pixel Watch pametnog sata a i služit će za uključivanje i isključivanje istog.

Google I/O 2022: U Fokusu Android 13 i Pixel Watch uz Pixel 6a

Ako se damo prijašnjim glasinama koje su sugerirane kako će osim „glavnog gumba (rotirajuće krunice) Google Pixel Watch dolaziti i s dva „skrivena” gumba.

Google Pixel 7 / 7 Pro – prvi 3D prikaz

O tome naravno potrebno je sačekati dolazak još fotografija u boljoj kvaliteti i vidjeti jesu li te glasine točne.

Windows Toolbox šteti vašem računalu a ne donosi Play Store

Za sada ostajemo s tvrdnjom na ovoj jednom „glavnom” gumbu. Nadalje Google Pixel Watch ovdje dolazi u crnoj boji što se poklapa s prijašnjim glasinama o dostupnosti crne boje ali osim nje Pixel Watch će dolaziti i u još nekoliko boja.

S druge strane (nasuprot) gumba nalazi se utor za punjenje (koje je posve identično kao i punjenje na dosadašnjim – aktualnim pametnim satovima).

Google: „Pixel 6 (Pro) je eksperiment i priprema za Pixel 7”

Priča se kako će „navodno” Google Pixel Watch dolaziti i s podrškom iza Qi standard odnosno podrškom za bežično punjenje (iako bi to uzeli s velikom dozom rezerve).

Postanite zvijezda društvenih mreža s nova 9 SE pametnim telefonom

Još jedna red glasina govori kako Google unutar Pixel Watch pametnog sata donosi Exynos chipset što pak donosi činjenicu kako Pixel Watch neće biti pokretan sa WearOS 3.0 operativnim sustavom, već s isključivo biti pokretan nekom verzijom Android-a, dok za korištenje WearOS 3.0 sučelja potrebno je da uređaj ima Snapdragon chipset.

5

Mi ovome ne bi toliki pridonosili pažnje jer je moguće kako će prvi „val isporuke” doći s Exynos-om a svaki naredni sa Snapdragon-om odnosno sa WearOS 3.0 operativnim sustavom.

HONOR predstavio HONOR Magic4 Lite 5G

Dok ne dobijemo još informacija i značajki pa i kvalitetniji prikaz fotografija i ove će i više nego poslužiti da po prvi puta uživo vidimo nadolazeći Google Pixel Watch pametni sat.

10

O njemu će Google nešto više reći na nadolazećoj I/O konferenciji u svibnju dok bi njegov dolazak na tržište mogao biti zajedno sa narednom generacijom Google Pixel pametnog telefona, Pixel 7.

Najčitanije