Banner
tekst1naslovna 3

Google Pixel Watch 2 dolazi kasnije ove godine

Pixel Watch 2 trebao bi donositi noviji dizajn, dok bi same značajke bile nešto unaprjeđenije u smislu duže autonomije baterije.

Dok proizvođači poput Apple-a te Samsung-a svoje pametne satove predstavljanju na godišnjoj bazi, neki proizvođači to rade svake dvije godine.

Apple iPhone modeli ove godine neće donositi Solid-state tipke

Jedan od njih svakako je i Google koji bi krajem ove godine tržište mogao počastiti s novom inačicom Pixel Watch pametnog sata. Njegovo ime bit će vrlo jednostavno: Pixel Watch 2 a trebao bi donositi noviji dizajn, dok bi same značajke bile nešto unaprjeđenije u smislu duže autonomije baterije.

tekst1al1

Naravno ovo su sve još uvijek glasine i ništa od ovoga nije službeno. No ono što je osobito zanimljivo za istaknuti dotiče se vremena kada bi Pixel Watch 2 mogao biti predstavljen – dostupan na tržištu.

Google Pixel 7a – rastavljen na komade i prije predstavljanja

Govori se kako će to biti listopad, odnosno kako bi Pixel Watch 2 na tržište mogao zajedno sa Pixel 8 modelima pametnih telefona. A znamo kako će Google svoje nadolazeće Pixel 8 modele predstaviti 10.05.2023. na I/O konferenciji.

tekst1sl2

Po pitanju samog izgleda (dizajna) navodi se kako bi Pixel Watch 2 mogao imati tanji okvir zaslona ali da bi i sama veličina zaslona bila nešto veća.

Android ponovno pod malware napadom – FluHorse predstavlja ozbiljnu prijetnju

Pripadajući remen sata ne bi se trebao mijenjati odnosno trebao bi biti isti kao i što aktualni Pixel Watch ima. Ovo bi značilo kako će se na vrlo jednostavan način moći prebaciti remen sata s Pixel Watch na Pixel Watch 2 model.

tekst2naslovna 5
Google Pixel Watch (prvi model).

Šuška se kako bi Pixel Watch 2 mogao doći i u različitim veličinama sata ali osim ovog navoda o ovome za sada i nema nekih viših navoda. Kao glavni pokretač Pixel Watch 2 pametnog sata spominje se Snapdragon W5+ s proizvodnim procesom od 4nm.

HTC U23 Pro 5G – uhvaćen na fotografijama s ponekom značajkom

Google čini se polako napušta dvogodišnju praksu izdavanja sata i prelazi na onu jedno godišnju, kakvu imaju Samsung, Apple i ostali proizvođači nosivih gadgeta.

Ovo bi značilo kako ćemo već iduće godine (2024.) na tržištu vidjeti Pixel Watch 3 (ako se tako bude zvao). Na samoj Google I/O konferenciji očekuje se kako će Google reći nešto više o nadolazećem Pixel Watch 2 pametnom satu u pogledu video materijala ili službenih fotografije.

BMW i5 biti će najavljen 24.05.2023. – internet je prepun promo videa

Ali ne i samo predstavljanje istog. To će ipak biti rezervirano za kasnije ove godine kada ćemo i uostalom imati prilike vidjeti na tržištu nadolazeći Pixel Watch 2.

tekst3sl3 1
Pixel Watch

Mi jedva čekamo da vidimo samu I/O konferenciju i čitav taj portfelj hardvera koji je Google pripremio za predstavljanje. Ipak najviše se nekako veselimo Google Pixel Fold modelu sklopivog telefona i veselimo se vidjeti reakciji tržišta kada bude dostupan po cijeni od 1,799$.

Najčitanije