Banner
tekst3sl2 1
Pixel 7a biti će dostupan u čak četiri boje. Posljednji narančasti Pixel bio je Pixel 4XL.

Google Pixel 7a – iznenađenju na predstavljanju nema mjesta

Google Pixel 7a i prije službenog predstavljanja (Google I/O - 10.05.2023.) donosi nam sve značajke i izgled.

Nije novina kako se svi detalji pa čak i fotografije znaju prije predstavljanja nekog pametnog telefona. Ali ovo što radi Google s nadolazećim Pixel 7a modelom, zaista je prešlo sve granice.

Samsung razvija telefon sa četiri načina korištenja

Praktički se zna svaki detalj ovog nadolazećeg pametnog telefona, čije ćemo službeno predstavljanje imati prilike vidjeti na nadolazećoj Google I/O konferenciji.

tekst3sl1 2

Tako smo već imali prilike vidjeti u kojim će bojama Google Pixel 7a biti na tržištu dostupan a to su: Arctic Blue, Carbon i naravno Black. Ono što do sada nismo imali prilike vidjeti jesu prve fotografije otpakiravanja ovog pametnog telefona.

Tecno Camon 20 – drugačiji modul kamere, telefona koji neće kod nas

No od sada svakako možemo i u njima uživati. Jer netko tko već sada ima pristup Google Pixel 7a pametnom telefonu, doista je bio neoprezan po pitanju „čuvanja tajne”.

tekst3sl3 2

Ovo će po prvi puta biti da će jedan Google Pixel telefon izaći u „Arctic Blue” boji čije ime baš dobro pristaje navedenoj boji. Naravno ovdje je riječ o nijansi plave koja je posve blijeda u usporedbi sa „običnom” plavom odnosno „svjetlo plavom” bojom.

Nokia XR30 – vrhunska otpornost i dalje prisutna

Što pak daje osobiti „obris” tom Arktičkom detalju na nadolazećem Pixel 7a telefonu. O samim značajkama također se već sve zna. Google Pixel 7a raspolagat će sa 6,1” OLED (FHD+) zaslonom koji će donosi i stopu osvježenja prikaza od 90Hz.

tekst3sl5 1

Google Pixel 7a bit će pokretan drugom generacijom Tensor čipa koja se u velikoj mjeri bazira na strojnom učenju te pojedinim elementima umjetne inteligencije.

Microsoft: Windows 10 je „neslužbeno mrtav” – prijeđite na 11

Radna memorija ići će pri kapacitetu od 8GB, dok će interna donositi 128GB. Po pitanju kamera Google Pixel 7a raspolagat će s glavnom kamerom od 64MP, dok će ultra-široka donositi 12MP.

tekst3sl2 1
Pixel 7a biti će dostupan u čak četiri boje. Posljednji narančasti Pixel bio je Pixel 4XL.

Prednja (selfie) kamera raspolagat će sa 10,8MP. Pitanje autonomije i kapaciteta baterije, Pixel 7a riješit će implementacijom baterija kapaciteta 4,400mAh te mogućnosti brzog punjenja pri snazi od 20W.

ChatGPT u pomoći školarcima – ali profesori znaju kada se koristi

Kako to obično i biva Google Pixel telefoni koriste aktualnu Android platformu. Tako će i Pixel 7a doći s aktualnom verzijom Androida 13 te posljednjom sigurnosnom nadogradnjom.

tekst3sl4 1
Ovo je narančasti Pixel 4XL.

Dok pojavom Androida 14, Pixel telefoni će biti prvi koji će iskusiti potpuno novi Android sustav. Ne samo da je Pixel 7a već sada viđen u raspakiravanju i nekoliko nadolazećih boja, već se navodi kako će i još jedna biti dostupna na tržištu.

Opera One – budućnost je umjetna inteligencija

Radi se o narančastoj izvedenici boje a moramo se prisjetiti kako smo narančasti piksel već imali prilike vidjeti na Pixel 4XL modelu telefona.

Stigle Huawei FreeBuds 5 slušalice

Hoće li zaista Pixel 7a dolaziti u četiri boje, umjesto dosadašnje tri – što je bila praksa Google-a kada su u pitanju bili Pixel telefoni.

tekst2sl1 3

No o svemu je potrebno pričekati još nekoliko dana, točnije do 10.05.2023. kada će započeti Google I/O konferencija i kada ćemo imati prilike vidjeti Google Pixel 7a telefon ali i ostale modele iz Pixel portfelja.

Najčitanije