Banner
tekst2naslovna 5

Google otkrio dizajn Pixel Watch pametnog sata – predstavljanje 06.10.2022.

Koliko Google već priča o svojim Pixel 7 te Google Pixel Watch uređajima? Već dosta dugo, slobodno možemo reći kako je sve „manje više” otkriveno.

Apple izdao iOS 16.0.2 – popravio problem sa kamerama

Što putem značajki što zahvaljujući dostupnim fotografijama, no ipak je to Google i dalje držao pod nekim „velom tajne”.

tekst3sl1 1
Google otkrio dizajn Pixel Watch pametnog sata – predstavljanje 06.10.2022. 35

Sada je poznato i Google je to sam objavio kako događaj na kojem će biti predstavljen Google Pixel Watch (a navodno i Pixel 7 modeli) možemo očekivati za 06.10.2022.

Google razvija dva preklopna telefona

Ovaj internetski div ne krije svoju zainteresiranost da model Pixel Watch pametnog sata žestoko želi konkurirati Apple Watch pametnim satovima, što po dizajnerskim rješenjima (izgledom), značajkama i hardveru isto tako i pripadajućom cijenom.

Samsung Galaxy S23 Plus – iste dimenzije bolje značajke

Na sasvim neobičan način Google je odlučio prikazati nam teaser od 35 sekundi gdje se Pixel Watch izmjenjuje u nekoliko različitih kombinacija, odnosno boja u kojima će biti dostupan.

Iako možda dizajnerski Pixel Watch izgleda kao neki zastarjeli Android pametni sat u Google sjedištu baš i nisu takvog mišljenja.

Google Pixel Watch donosi kapacitet baterije

Znamo kako će Google Pixel Watch doći s veličinom od 40mm (a za sada se još ne zna hoće li i u ponudi biti 44mm model).

tekst3sl2 1
Google otkrio dizajn Pixel Watch pametnog sata – predstavljanje 06.10.2022. 36

Ipak o nekim detaljima više odnosno samim mogućnostima i hardveru čini se kako ćemo i dalje ostati zakinuti.

Samsung lansira „posebni” Galaxy Z Fold / Flip 4 za odabrane

Jer Google (očito) do samog predstavljanja ne želi reći detalje kojima će napasti konkurenciju. Ipak govori se kako će glavni elemente zadužen za pokretanje Google Pixel Watch modela biti Exynos 9110 čip.

8
GooglePixelWatch#

Koji je pak malo zastario jer se isti taj čip nalazi i unutar Samsung Galaxy Watch 3 modela. Sada vi sami prosudite koliko je Google u tome napravio „odličan” i „pravi” odabir, odnosno koliko mu je to kvalitetan i vrhunski potez.

Google Pixel Watch ponovno na fotografijama

Sama cijena nije poznata ali izvori govore o tome kako će Pixel Watch na tržištu stajati negdje oko 350$ što je za oko 50$ jeftinije u odnosu na početni model Apple Watch 8 pametnog sata.

8 1
Google otkrio dizajn Pixel Watch pametnog sata – predstavljanje 06.10.2022. 37

Očito je da Google „igra” na kartu pristupačnosti ali teško da će sa „zastarjelim” značajkama išta bolje odnosno kvalitetnije moći postići.

Tesla donosi Steam igranje u svojim automobilima

Pogledajmo za sada pripadajući video i nadajmo se kako ćemo prije samog predstavljanja 06.10.2022. Bez obzira na značajke doživjeli smo da Google predstavi svoju viziju pametnog sata.

5 1
Google otkrio dizajn Pixel Watch pametnog sata – predstavljanje 06.10.2022. 38

Sada je isključivo ostao Apple sa svojom vizijom sklopivog pametnog telefona ali da i Google ima predstaviti isto.

Meta spaja „Messenger” sa Facebook grupama – kako?

Nadajmo se da nakon pametni satova napokon dolazi „vrijeme” sklopivih pametnih telefona da i to vidimo od ove dvije velike (konkurentske) kompanije u današnjem 21. stoljeću.

Najčitanije