Banner
Google Chat #3

Google Chat – nov način pretraživanja razgovora

Google Chat alat za komunikaciju dobio je novi način pretrage...

Google Chat koji je dio skupine alata „ Google Workspace” dobio je nove značajke. One se posebice ističu u segmentu pretraživanja chat poruka odnosno razgovora koje je korisnik imao s ostalim korisnicima Google Chat servisa, dali bilo individualno ili u grupnoj komunikaciji. Noviteti se dotičnu mogućnosti pretraživanja koje se sada može izvesti putem jedne „ključne riječi” unutar chata.

Oduševit će vas i cijenom i zvukom: stereo slušalice meanIT TWS B100

Odnosno riječi poput recimo „Windows” (kada smo se danas dotaknuli teme o Windowsima 11) i kao rezultat korisnik će dobiti sve chat razgovore gdje se spominje riječ „Windows“. Naravno ova značajka može se proširiti i na više riječi ili pak na imena sudionika chata, ako se radi o grupama.

Google Chat #1

Veseli nas što je Google Chat dobio takvu neku nadogradnju, mada mislimo kako velika većina naši čitatelja ne koristi ili pak vrlo malo koristi Google Chat. Ako ipak ima pokoji među vama.

Google Chat #2

Kažimo vam kako je Google Chat za Android dobio već nadogradnju s novim mogućnostima pretrage, dok će inačica za iOS tu nadogradnju dobiti tijekom srpnja.

Preuzmite Google Chat:

GooglePlay-button400x400

AppStore-button400x400

Najčitanije