Banner
Galaxy Watch6 Galaxy Watch6 Classic 1

Galaxy Watch 6 prednarudžba, poklon Galaxy Buds 2

Veći, bolji, pametniji i opet - s rotacijskim bezelom. Samsung Galaxy Watch6 Classic je novi pretendent za najbolji pametni sat. U prednarudžbi dolaze uz lijepi poklon, TWS slušalice Galaxy Buds 2.

Samsung Electronics predstavio je nove Galaxy Watch6 i Galaxy Watch6 Classic pametne satove, dizajnirane kako bi korisnicima pomogli u stvaranju zdravijih navika tijekom dana i noći.

Galaxy Watch6 serija odlikuje se funkcijama za sveobuhvatne zdravstvene mogućnosti i snažnim performansama u sofisticiranom i elegantnom dizajnu, ističući tanji okvir, veći i živopisniji zaslon te interaktivno korisničko sučelje.

Oba modela također omogućuju korisnicima pristup većem izboru raznovrsnih izgleda brojčanika, kao i novim opcijama remena koji ih motiviraju za realizaciju svojih ciljeva.

Galaxy Watch6 Galaxy Watch6 Classic 6

“Novim Galaxy Watch6 i Galaxy Watch6 Classic satovima pokazujemo našu predanost da napredne alate za praćenje zdravlja učinimo svima dostupnima, sada uz lakši pristup izravno s ručnog zgloba.

Od praćenja sna i vježbanja do nutricionističkih uvida, Samsung nudi nove i praktične načine kako bi korisnicima pomogao da steknu uvid i poduzmu korake koji vode prema boljem zdravlju i blagostanju, svakog dana i noći”, izjavio je TM Roh, predsjednik i voditelj MX (Mobile eXperience) Business odjela u tvrtki Samsung Electronics. 

Personalizirani savjeti za zdraviji život – počevši od sna

Galaxy Watch6 serija pruža korisne uvide koji mogu dovesti do pozitivnih promjena tijekom cijelog dana, nudeći personalizirane i konkretne prijedloge, savjete i poticaje.

Budući da bolje zdravlje počinje boljim snom, Samsung pomaže korisnicima optimizirati njihovu noć na isti način na koji optimiziraju svoj dan fokusirajući se na tri ključna elementa boljeg sna: razumijevanje osobnih obrazaca spavanja, izgradnju boljih navika i uspostavljanje okruženja pogodnog za spavanje. 

Galaxy Watch6 Galaxy Watch6 Classic 4

Nadograđujući napredne značajke spavanja i wellnessa, Galaxy Watch6 serija sada nudi detaljnu analizu čimbenika rezultata spavanja5 – ukupno vrijeme spavanja, ciklusi spavanja, vrijeme budnosti te fizički i mentalni oporavak – kako bi korisnicima pomogao razumjeti kvalitetu sna koju dobivaju svaku noć.

Individualne poruke o snu, razvijene u suradnji s organizacijom National Sleep Foundation, također pružaju korisnicima detaljne povratne informacije o njihovom načinu spavanja.

Galaxy Watch6 nudi funkciju postojanost spavanja koja prikazuje koliko je dosljedno korisnikovo vrijeme spavanja i budnosti, kao i poseban simbol sna u obliku životinje koja predstavlja njihov tip sna. 

Unaprijeđena funkcija savjeti za san8 omogućuje korisnicima da poduzmu potrebne korake na osnovu uvida o snu pomoću prilagođenih uputa, savjeta i podsjetnika dostupnih na ručnom zglobu i uparenom pametnom telefonu.

Kada je vrijeme za spavanje, Galaxy Watch6 može pomoći u stvaranju idealnog okruženja automatskom promjenom postavki povezanih kućanskih uređaja9 i uključivanjem Sleep Mode načina rada na korisnikovom satu i telefonu10 kako bi se isključile obavijesti, prigušili zasloni i čak aktivirao novi nevidljivi infracrveni LED senzor na satu kako bi se pružili vrijedni zdravstveni uvidi bez dodatnih svjetlosnih ometanja. 

Galaxy Watch6 Classic

Fitness funkcije postaju personaliziranije kako bi motivirale korisnike tijekom cijelog njihovog putovanja prema boljem zdravlju.

Sastav tijela, s ključnim fizičkim mjerenjima poput sastava skeletnih mišića, bazalnog metabolizma, količine tjelesne vode i postotka tjelesne masti, pruža kompletan pregled korisnikovog tijela i kondicije te nudi prilagođeni pristup postavljanju ciljeva, praćenju napretka i vođenju personaliziranih savjeta o fitnessu i prehrani putem nove suradnje s Whiskom12. 

Nova značajka personalizirane zone srčanih otkucaja analizira individualne fizičke sposobnosti13 i definira pet optimalnih razina intenziteta trčanja kako bi korisnicima pomogla postaviti vlastite ciljeve temeljene na njihovoj sposobnosti – od sagorijevanja masti do treninga visokog intenziteta.

Osim više od 100 postojećih treninga koje je moguće pratiti, novo dodani Track Run bilježi korisnikove trke na traci, dok Custom Workout opcija omogućuje korisnicima izgradnju i praćenje njihove rutine vježbanja. 

Galaxy Watch6 Galaxy Watch6 Classic 2

Pored postojećeg praćenja krvnog pritiska14 i električnog senzora srca (EKG)15, nova funkcija obavještavanja o nepravilnom srčanom ritmu HR Alert (IHRN) pomaže korisnicima da bolje razumiju zdravlje svog srca i otkriju neuobičajeno visok ili nizak srčani ritam u pozadini – čak i dok spavaju.

Galaxy Watch6 također omogućuje korisnicima praćenje temperature kože tijekom noći kako bi dobili korisne uvide, uključujući praćenje menstrualnog ciklusa, dok Fall detection značajka može detektirati pad, bilo da se dogodi tijekom vježbanja, dok korisnici stoje ili čak spavaju. Nakon što je pad detektiran, vaš sat će automatski obavijestiti broj hitne službe ili unaprijed odabrane kontakte. 

Sofisticirani dizajn, savršeno prilagođen vašem stilu 

Nadograđujući doživljaj nosive tehnologije, Galaxy Watch6 serija nudi potpuno nove dizajne koji pružaju bolji prikaz, veću snagu i bogatiji izbor prilagodljivih i udobnijih opcija. 

Čitanje i pisanje je lakše na 20% većem zaslonu, koji prikazuje više teksta na zaslonu i veću tipkovnicu – sve to zadržavajući udobnost korištenja.

Živopisniji zaslon veće rezolucije odlikuje se maksimalnom osvijetljenošću od 2000 nita, u kombinaciji s Always On Display funkcijom za prilagođavanje svjetline zaslona, koja korisnicima omogućava nesmetan rad čak i pri jakoj sunčevoj svjetlošću. Uz unaprijeđen procesor i memoriju, Galaxy Watch6 omogućava lakše i brže interakcije. 

Galaxy Watch6 Galaxy Watch6 Classic 3

Galaxy Watch6 i Watch6 Classic dolaze s 30% tanjim okvirom i 15% tanjim rotirajućim okvirom, što dodatno ističe ljepotu prepoznatljivog okruglog dizajna.

Galaxy Watch6 serija ima nove stilizirane, interaktivne i informativne izglede brojčanika koji maksimalno iskorištavaju veliki zaslon, dok novi one-click remeni omogućuju korisnicima jednostavno kombiniranje i odabir. Na primjer, novi lagani remen od tkanine22 i brojčanik za trening sna savršeno se kombiniraju za dobivanje važnih uvida o snu uz maksimalnu udobnost. 

Galaxy Watch6 serija dolazi s većom baterijom i smanjenom potrošnjom baterije kako bi podržala veći i svjetliji zaslon. Samo osam minuta brzog punjenja omogućuje korisnicima dodatnih osam sati rada, što je idealno za praćenje sna tijekom noći. 

Maksimalan doživljaj direktno s ručnog zgloba 

WhatsApp olakšava korisnicima Galaxy Watch pametnog sata da ostanu povezani s prijateljima i obitelji bez uzimanja pametnog telefona u ruke.

Od ove jeseni korisnici mogu ostati produktivni izravno putem sata koristeći nove aplikacije iz Google kalendara i Gmaila, koje će biti ekskluzivno dostupne na Wear OS operativnom sustavu. Također, mogu jednostavnije pratiti napredak općeg fizičkog stanja ili prehrambene podatke uz MyFitnessPal aplikaciju, a uskoro će moći uživati ​​u dodatnim mogućnostima streaminga putem Audible platforme.

Osim toga, uz uvođenje nove opcije Skin Temperature API – dijela Samsung Privileged Health razvojnog kompleta (SDK) – partneri će uskoro imati pristup naprednoj infracrvenoj tehnologiji za preciznija mjerenja i donijeti potpuno novi svijet mogućnosti korisnicima. Nova aplikacija Thermo Check iskorištava novi API i omogućuje korisnicima mjerenje temperature svojih omiljenih obroka ili vode prije plivanja, a sve to bez kontakta. 

Galaxy Watch6 Galaxy Watch6 Classic 1

Uz ostale Samsung uređaje, Galaxy Watch6 serija dodatno obogaćuje korisničko iskustvo. Nadograđeni Camera Controller omogućuje daljinsko upravljanje uparenom Galaxy Z Flip5 kamerom za promjenu načina rada i zumiranje.

Samsung Smart TV ili Galaxy Tab S9 prikazuju korisnikov napredak u realnom vremenu uz vođenje programa za vježbanje ili opuštanje na velikom zaslonu.

Korisnici također mogu automatski prebacivati ​​povezivanje Galaxy Buds2 Pro slušalica između Samsung uređaja putem značajke Auto Switch. U slučaju da izgube telefon, Galaxy Watch6 serija sada može precizno odrediti njegovu lokaciju putem značajke Pronađi moj telefon s podrškom za karte28. 

Kao i uvijek, osobni podaci na satu ostaju sigurni zahvaljujući Samsung Knox sigurnosnoj platformi. 

Cijene i dostupnost 

Galaxy Watch6 i Galaxy Watch6 Classic dostupni su za prednarudžbu u Hrvatskoj od 26. srpnja kod Samsung ovlaštenih partnera. Prednarudžom Galaxy Watch6 ili Watch6 Classic pametnog sata ostvarujete pravo na poklon – bežične slušalice Galaxy Buds2. Za više informacija o promociji posjetite poveznicu.  

Galaxy Watch6 sat savršen je svakodnevni suputnik modernog i minimalističkog dizajna. Dolazi u veličini 44 mm u grafitnoj i srebrnoj boji te u veličini 40 mm u grafitnoj i zlatnoj boji. Galaxy Watch6 bit će dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 319 EUR za Bluetooth verziju i od 369 EUR za LTE verziju. 

Galaxy Watch6 Galaxy Watch6 Classic preorder KV

Galaxy Watch6 Classic sat odlikuje se vrhunskim dizajnom za sva vremena i omiljenim rotirajućim okvirom te je dostupan u crnoj i srebrnoj boji u veličinama od 43 i 47 mm. Galaxy Watch6 Classic bit će dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 419 EUR za Bluetooth verziju i od 469 EUR za LTE verziju. 

Ako ste avanturističkog duha i tražite izdržljivost, performanse i stil, tu je Galaxy Watch5 Pro kao odličan izbor, a sada dolazi s dodatno unaprijeđenim značajkama GPS razmjene formata (GPX)30. Osvojite novu rutu s GPX bazom podataka, koja omogućuje korisnicima jednostavno pretraživanje i pristup preporučenim rutama, dok funkcija Route Workout sada podržava trčanje i hodanje uz već dostupno planinarenje i biciklizam. 

**Značajke su namijenjene samo za opće zdravstveno stanje i fitness. Nisu namijenjene za otkrivanje, dijagnozu ili liječenje bilo kojeg zdravstvenog stanja ili bolesti. Informacije o zdravlju dostupne putem uređaja i/ili aplikacije ne treba smatrati medicinskim savjetima. Korisnicima se preporuča da medicinske savjete zatraže od liječnika. Dostupnost određenih funkcija može se razlikovati ovisno o tržištu, operateru ili uparenom uređaju. 

 

Galaxy Watch6 & Galaxy Watch6 Classic – specifikacija proizvoda 

  Galaxy Watch6  Galaxy Watch6 Classic 
Materijal i boja  – 44 mm: grafitna, srebrna  

– 40 mm: grafitna, zlatna 

– 47 mm : crna, srebrna 

– 43 mm : crna, srebrna 

Dimenzije31 i težina32  – 44 mm: 42.8 x 44.4 x 9.0 mm, 33.3 g 

– 40 mm: 38.8 x 40.4 x 9.0 mm, 28.7 g 

– 47 mm: 46.5 x 46.5 x 10.9 mm, 59.0 g 

– 43 mm: 42.5 x 42.5 x 10.9 mm, 52.0 g 

Zaslon  Sapphire Crystal  

– 44mm: 1.5” (37.3 mm) 480×480 Super AMOLED, Full Color Always On Display 

– 40mm: 1.3” (33.3 mm) 432×432 Super AMOLED, Full Color Always On Display 

Sapphire Crystal  

– 47mm: 1.5” (37.3 mm) 480×480 Super AMOLED, Full Color Always On Display 

– 43mm: 1.3” (33.3 mm) 432×432 Super AMOLED, Full Color Always On Display 

Procesor  Exynos W930 Dual-Core 1.4GHz 
Memorija  2GB memory + 16GB pohrana 
Baterija (standardna)33  Do 40 sati (Always On Display off) / Do 30 sati (Always On Display on) 
– 44 mm: 425 mAh 

– 40 mm: 300 mAh 

– 47 mm: 425 mAh 

– 43 mm: 300 mAh 

Punjenje34  Brzo punjenje (WPC-bazirano bežično punjenje) 
OS  Wear OS Powered by Samsung (Wear OS 4)35 
Korisničko sučelje  One UI 5 Watch 
Senzori  Samsung BioActive senzor (optički senzor brzine otkucaja srca + električni senzor srca + senzor za analizu bioelektrične impedancije), temperaturni senzor, akcelerometar, barometar, žiroskopski senzor, geomagnetski senzor, svjetlosni senzor  Samsung BioActive senzor (optički senzor brzine otkucaja srca + električni senzor srca + senzor za analizu bioelektrične impedancije), temperaturni senzor, akcelerometar, barometar, žiroskopski senzor, geomagnetski senzor, svjetlosni senzor, 3D Hallov senzor 
Povezivost  LTE36, Bluetooth 5.3, Wi-Fi 2.4+5GHz, NFC, GPS/Glonass/Beidou/Galileo 
Izdržljivost  5ATM + IP6837 / MIL-STD-810H 
Kompatibilnost  Android 10 ili noviji i s više od 1,5 GB memorije38 

 

Najčitanije