Banner
tekst1nasl2

Samsung Galaxy S22 / Galaxy Tab S8 – osvanuli na promo materijalima

Još jedna tura promo materijala Galaxy S22 serije i Galaxy Tab S8 tableta su pred nama. Različite značajke i mogućnosti nalaze se unutar fotografija a na vama je samo da ih pažljivo pregledate.

Kako se predstavljanje naredne Galaxy S linije pametnih telefona približava tako i internetom ponovno vladaju fotografije.

36

Osim Samsung Galaxy S22 modela danas imamo prilike vidjeti i značajnije informacije (i specifikacije) Galaxy Tab S8 tableta odnosno sva tri nadolazeća modela (Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+, Galaxy Tab S8 Ultra).

Samsung Galaxy Tab S8 – prikazan iz svih kutova

Fotografije koje donosimo u nastavku ustvari jesu prikazi promotivnih materijala s kojima će Južno Korejski div predstaviti 09.02.2022, nove Galaxy S22 modele i narednu generaciju Galaxy Tab S8 modela.

37

Osim svih značajki koje su već poznate u ovim navodima govori se kako će i Galaxy Tab S8 u svojoj osnovnoj verziji podržavati brzo punjenje od 45W ali će se naknadno trebati kupiti punjač.

Opa, napokon! NFC beskontaktno plaćanje na Huawei mobitelima

Sigurni smo kako je to povezano s nedavnim našim člankom kako je Samsung ponovno započeo proizvodnju 45W punjača koji će se (što je i očekivano) morati kupiti zasebno.

Samsung Galaxy Unpacked očekuje nas 09.02.2022. – prednarudžbe za Galaxy S22 i Galaxy Tab S8 Ultra otvorene su

Iz promo materijala doznajemo kako je kodno ime čitave Galaxy S22 serije „Rainbow” a sami modeli nazvani su imenima „R0 (Galaxy S22), G0 ( Galaxy S22+), B0 (Galaxy S22 Ultra).

31

Osim navedenih značajki prikazan je i navodno promo video gdje se prikazuje mogućnost S-Pen olovke za Galaxy Tab S8 tablet a za sada nije poznato dali je riječ o identičnom modelu kao što će biti slučaj, odnosno dolaziti u pakiranju s Galaxy S22 Ultra modelom.

Huawei lokalno predstavio P50 Pro i P50 Pocket, znamo i cijene

Između ostalih značajki prikazan na fotografijama (a vezanih uz Galaxy S22 modele) od zanimljivijih ističemo, veličine zaslona, rezolucije kamera (i same značajke istih), kapacitete radne odnosno interne memorije te tip i veličinu baterija.

Opisana su i kućišta i sami materijali od čega su sastavljeni uz prisustvo IP certifikata. Moramo podsjetiti kako će svi Galaxy S22 modeli dolaziti s Androidom 12 i One UI 4.0 korisničkim sučeljem.

33

Ista softverska strana priče krasit će i Samsung Galaxy Tab S8 modele tableta. Naravno Samsung ne bi bio sebi svojstven kada se ne bi pohvalio „Space Zoom” značajkom koja će krasiti Samsung Galaxy S21 Ultra model dok će ostala dva „slabija” modela posjedovati 30x Digitalni odnosno 3x optički zoom.

Tu su naravno i prednosti korištenja Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 chipseta kao i prednosti korištenja 5G i Wi-Fi 6E mogućnosti povezivanja na internet. Zanimljivo je za vidjeti kako će Galaxy S22 dolaziti sa 3,700mAh kapacitetom baterije dok će Galaxy S22+ donositi 4,500mAh.

Apple iPhone 14 – glavni adut je „gubitak notcha”

U čitavoj priči najveći kapacitet baterije donosit će Samsung Galaxy S22 Ultra a ono će dolaziti s veličinom od 5,000mAh. Za sve ostale značajke slobodno pogledajte galeriju fotografija. Do predstavljanja odnosno nadolazećeg Galaxy Unpacked događaja, ostalo je još nekoliko dana.

Najčitanije