Banner
UFO 3 PPdesk KV

Foreo UFO 3 – svemirski brod među beauty uređajima

Švedski Foreo je najveći proizvođač beauty uređaja na svijetu, iako su tek deset godina na tržištu. Danas su predstavili novi UFO 3, jedinstveni beauty uređaj s pet različitih funkcija

Još od prve generacije Foreo UFO uređaja, ne postoji ništa slično na beauty tržištu.

Ništa neobično, jer Foreo UFO 3 po želji i/ili u kombinaciji hladi i grije kožu, koristi sonične vibracije za masažu te LED diode punog spektra za različite svjetlosne tretmane kože.

Tako crveno svjetlo stimulira proizvodnju kolagena, plavo reducira akne i bakterije, zeleno smanjuje mrlje na koži, bijelo zateže kožu itd.

To su klinčki dokazana djelovanja, uostalom upravo zato i postoje LED maske…

UFO 3 PPdesk features

Povrh svega Foreo UFO 3 ne treba utičnicu. Ima vlastitu punjivu litij ionsku bateriju a uz to je i vodootporan.

Kao što je praksa sa svim Foreo uređajima i UFO 3 treba aktivirati putem aplikacije. Dobit ćete i pristup različitim tretmanima koji kombiniraju hardverske mogućnosti uređaja.

Foreo UFO 3 možete kupiti na ovom linku po cijeni od 399 eura

Detalje potražite u PR objavi:

FOREO je poznat po pojednostavljenoj beauty rutini koja se temelji na minimalnom broju proizvoda za maksimalne rezultate. Hidratancija kože je važan dio dobre beauty rutine, međutim, s recentnom popularnošću hijaluronske kiseline, skincare je uvijek gledan kao glavni izvor za ublažavanje suhoće kože, ali FOREO nudi daleko bolju alternativu sa Swedish Hydration Routine i najboljom tehnologijom na tržištu.

KV UFO 3 Homepage mobile

Swedish Hydration Routine od FOREO-a je savršena rutina koja će rezultirati pravilno hidratiziranom kožom. Kada je koža hidratizirana postaje otpornija, čvršća i fleksibilnija, što može pomoći u smanjenju vidljivosti finih bora.

Dobro hidratizirana koža otpornije je na vanjske podražaje i lakše održava prirodnu funkciju barijere, što može pomoći u sprečavanju problema poput suhoće, upale i akni.

Swedish Hydration Routine je izgrađen oko FOREO-vog UFO™ 3 uređaja koji je napravljen s ciljem da se dobiju sve prednosti pet najpopularnijih spa tretmana, iz udobnosti vašeg doma, za manje od 2 minute.

UFO 3 PPdesk KV

To je 5-u-1 spa facial sa: anti-age maskom, zagrijavanjem, hlađenjem, LED svjetlom i masažom – sve u jednom uređaju.

Uređaj radi u tandemu sa specijalno dizajniranim UFO™ aktiviranim maskama ili FOREO sheet maskama kako bi uživali u unaprijed programiranim rutinama putem FOREO aplikacije.

“Sa Swedish Hydration Beauty rutinom, zaboravite na slojeve različitih skincare proizvoda koji mogu biti dugotrajni i skupi. UFO™ 3 je jedinstveni uređaj koji mijenja svijet beauty uređaja.

Govoreći naučnim jezikom, Foreo UFO 3 donosi kombinaciju termo-terapije, krio-terapije, LED svjetlosne terapije i T-Sonic™ masaže.

UFO™ tretmani pružaju vašoj koži trenutnu i dugotrajnu hidrataciju.

Klinički je dokazano da UFO tretmani povećavaju razinu vlage u koži za 126% u samo 2 minute, te zadržavaju efekt do 6 sati.

Sa Hyper-Infusion Tehnologijom, kombinacijom topline i masaže, UFO™ 3 prodire aktivne sastojke iz maske duboko u kožu za najbolji učinak.

“Ova jednokratna kupovina će vas pratiti kroz sve sezone, koristeći krioterapiju u vrućim ljetnim mjesecima i termo-terapiju zimi s ciljem da hidratizirate kožu. Potrošači mogu birati između široke kolekcije maski, ovisno o specifičnim beauty ciljevima koje žele postići” 

Najčitanije