Banner
tekst1sl1 10

[Kvalifikacije za Euro 2024.]: Hrvatska – Turska / Gdje gledati?

Nakon samo jednog boda protiv Walesa, Hrvatska Reprezentacija danas ima novi zadatak. On se zove "Turska" i počinje u 20:45h na Timsah Areni u Bursi. Uvodna emisija (Nova Tv) kreće u 20:00h.

Nakon što smo prvu kvalifikaciju utakmicu za Euro 2024. remizirali protiv Walesa, danas nas kao „popravni ispit” očekuje Turska. Radi se o drugom kolu skupine D.

Utakmica se igra na Turskom terenu, odnosno u gradu Bursa. Zanimljivo je za istaknuti kako Hrvatska danas igra na pravom „čudu”od stadiona.

tekst1sl2 9

Ako još niste čuli (a ne vjerujemo da niste) stadion u Bursi je u obliku aligatora. Njegovo ime je „Timsah Arena” ukupnog kapaciteta: 43,563 sjedećih mjesta.

Ovaj stadion otvoren je 2015. godine i dom je nogometnog kluba „Bursaspor” koja igra u drugoj ligi. No vratimo se mi na današnju utakmicu, koja nama slovi kao jedna od velikog značaja.

Vjerujemo kako će današnji dan imati posebni značaj i za Ivana Perišića. On naime danas bilježi svoj 125 nastup u dresu Hrvatske Reprezentacije. Sastav s kojim će Hrvatska istrčati na teren protiv Turske je:

Livaković – Stanišić, Šutalo, Gvardiol, Barišić – Modrić, Brozović, Kovačić – Pašalić, Kramarić, Perišić

A kao što je to bio slučaj i protiv Walesa, utakmica Hrvatska – Turska moći će se pratiti na Novoj Tv ili putem Drugoj programa Hrvatskoj Radija.

tekst2sl2 3

Uvodna emisija započinje u 20:00h, dok je sam susret na rasporedu u 20:45h. Ako nećete imati mogućnosti biti pred malim ekranima, utakmicu je moguće pratiti i putem HRTi aplikacije (Radio).

Ne preostaje nam ništa drugo nego poželjeti sreću našim vatrenima te se nadati današnjoj pobijedi.

IZNAD SVIH HRVATSKA!

Najčitanije