Banner
Dynamics Minds Conference 3

Druga DynamicsMinds konferencija okupit će više od 1000 sudionika

U Sloveniji se održava DynamicsMinds 2024, jedna od najvećih europskih konferencija za Microsoft Dynamics 365 i Power Platform rješenja

Jedno od najvećih europskih okupljanja međunarodnih stručnjaka i korisnika Microsoft Dynamics 365 i Power Platform rješenja, druga DynamicsMinds konferencija, od 26. do 29. svibnja 2024. u slovenskom Portorožu okupit će više od 1000 članova zajednice koja oblikuje budućnost poslovnih aplikacija.

Program počinje u nedjelju 26. svibnja predkonferencijskim danom koji nudi 17 radionica. Trodnevna konferencija donijet će više od 150 predavanja o Dynamics 365 BizApps: predavanja smjerova Finance & Operations, Business Central, Customer Engagement i Power Platform pružit će funkcionalno, tehničko i opće znanje, a govorit će se i o temama poslovanja, raznolikosti, inkluzije i osobnog rasta.

Predavanja će biti na engleskom jeziku i uključivati panel diskusije, demonstracije i prezentacije. Već tradicionalno program donosi vrhunske međunarodne govornike.

Dona Sarkar u Portorož dolazi iz Microsoftovog sjedišta u Redmondu. U ulozi Chief Troublemakera za Microsoft program proširenja AI-ja i Copilota Donin cilj je omogućiti ljudima širom svijeta da koriste Microsoft AI i Copilot programe za analizu svojih podataka i da učine umjetnu inteligenciju zaista korisnom za svoje poslovanje. Na konferenciji DynamicsMinds sudjeluje kao keynote govornica.

Norveška stručnjakinja Malin Martnes, MVP i Microsoft certificirani trener s više od 10 godina iskustva s Dynamicsom i Power Platformom, održat će predavanje o marketinškom alatu Dynamics 365 Customer Insights – Journeys.

Dynamics Minds Conference 2

Osam puta MVP za Microsoft Business Applications i član Microsoft Dynamics 365 Partner Advisory Councila, Steve Mordue (Forceworks i RapidStart CRM) je iskusan profesionalac koji često raspravlja o tome kako Business Applications mogu pomoći riješiti poslovne probleme. Na konferenciji će sudjelovati u panel diskusiji koja će se baviti ključnim događajima protekle godine.

Chris Huntingford (ANS Group) za sebe kaže da je veliki ljubitelj tehnologije, a njegov ključni poslovni fokus je Microsoft Power Platform. U Portorožu će imati zajedničko predavanje s Donom Sarkar i sudjelovati u dvije sesije Pitaj stručnjake.

To je tek nekoliko od više od 170 međunarodnih govornika na konferenciji, koji su među najcjenjenijim i najutjecajnijim stručnjacima za Dynamics i Power Platform rješenja. Više od 40 predavača nositelji su Microsoft Most Valuable Professional (MVP) titule, što potvrđuje najvišu razinu njihove stručnosti.

DynamicsMinds konferencija je sjajna prilika za susret i povezivanje s utjecajnim stručnjacima, entuzijastima i BizApps profesionalcima, a sudionici mogu i međusobno razmijeniti ideje te sudjelovati u diskusijama.

To je izvrsna prilika za razgovor sa svjetskim stručnjacima i pronalaženje rješenja za izazove s kojima se njihova tvrtka može suočiti, uz mogućnost doprinosa kolektivnom znanju. Tijekom konferencije sudionici se mogu povezati s Microsoft partnerima i saznati više o uslugama koje nude te se informirati o najnovijoj Microsoft strategiji za Dynamics 365 i Power Platform, što će koristiti njihovom poslovanju.

Konferenciju organizira brzorastuća slovenska tehnološka tvrtka Docentric u suradnji sa zajednicom stručnjaka i korisnika Dynamics rješenja. Saznajte više informacija o programu i sudionicima te se registrirajte za ovogodišnju konferenciju.

Najčitanije