Banner
tekst3sl4

ChatGPT dolazi na Android

Sve one mogućnosti i značajke koje smo naveli da može iOS inačica, od skora će moći i Android.

Nedavno smo pisali kako popularni ChatGPT od nedavno je dostupan i na mobilnim platformama. Točnije na iOS platformi. A sada će i Android korisnici jednostavno doći na svoje

[Uradi sam]: Samsung dijeljenje zaslona – kako ga uključiti na Android Tv / Chromecast

Sve one mogućnosti i značajke koje smo naveli da može iOS inačica, od skora će moći i Android. Svi jako dobro znamo kako ChatGPT dolazi iz okrilja tvrtke OpenAI koja je u vrlo kratkom vremenskom razdoblju „zaludila internet” svojim viđenjem i donošenjem umjetne inteligencije pred korisnike „mreže svih mreža”.

tekst3sl3

Kako smo i rekli još u svibnju smo isticali kako je ChatGPT dostupan za iOS platformu a sada dva mjeseca kasnije to možemo reći i za Android. Predbilježbe su već moguće, istu je moguće napraviti odlaskom na Google Play.

Sony Xperia Flip – Nevjerojatnih 7″ zaslon u 4K rezoluciji!

ChatGPT bit će besplatan za korištenje i sinkronizaciju korisničke povijesti na svim uređajima, ali nije jasno koliko će je tržišta prvo dobiti. OpenAI kaže da će samostalna aplikacija ChatGPT korisnicima pružiti trenutne odgovore, prilagođene savjete, kreativnu inspiraciju, profesionalni doprinos i prilike za učenje.

tekst3naslovna 1

Aplikacija za Android možda nije identična aplikaciji za iOS, budući da ovdje govorimo o dva različita operativna sustava, stoga ne očekujte integraciju Siri i prečaca koja je dostupna u aplikaciji za iOS.

Sony PlayStation 5 Pro više nije samo ‘priča’, evo kada stiže!

Nedavno smo govorili kako je zainteresiranost za ChatGPT (nenadano) opala i kako on lagano gubi na brojci aktivnih korisnika.

Ne možemo reći kako to nismo očekivali jer svakako treba uzeti u obzir i sve veću konkurenciju.

tekst3sl1 1

Ponajprije tu mislimo na Google Bard ali i na Microsoft Bing tražilicu koja unutar sebe sve više integrira mogućnosti umjetne inteligencije. Naravno bit će zanimljivo za vidjeti kako će razvoj umjetne inteligencije u svakodnevnom korištenju interneta proteći kroz godine, no ipak moramo navesti kako se nekih „običnih” navika korisnici neće tako jednostavno pustiti.

Samsungov najnoviji teaser otkriva tajnu zaklapanja Samsung Galaxy Z Flip 5!

Jer ljudi su naučeni na jedan način koristiti „mrežu svih mreža” i sada nije jednostavno „preko noći” postignuti taj drugačiji način, što bi velike korporacije svakako i željele.

tekst1sl1 6

Šalu na stranu, htjeli mi to sebi priznati ili ne, način i mogućnosti korištenja interneta nalaze se pred velikom prekretnicom. Dolazak umjetne inteligencije kao i sve veći broj servisa koji od nas zahtijevaju pretplatu, samo je dokaz kako se „mreža svih mreža” u sve većem pogledu mijenja.

ChatGPT postepeno gubi popularnost – što je tome razlog?

I kako će ostati u povijest ovaj dosadašnji način korištenja, dok sve užurbanije moramo pripremiti na onaj dolazak „INTERNETA NOVOG DOBA”. Dali to dolazilo u obliku ChatGPT servisa umjetne inteligencije ili pak dolaska nekog drugog oblika korištenja, posve je nebitno za nas, obične korisnike.

Predbilježite se za ChatGPT:

GooglePlay-button400x400

Najčitanije