Banner
tekst2sl1

Bugatti 9.0 – električni romobil u prodaji

Bugatti je u siječnju na CES 2022 sajmu predstavio prvi (vlastit) električni romobil. A sada je taj isti u prodaji po cijeni od 1,200$ i punog imena Bugatti 9.0.

Neki od vas će sada misliti „kako nam nisu sve na broju” i zašto mi Preporučamo.com pišemo o super brzom Bugatti automobilu. Ipak imamo za to vrlo dobar razlog.

Bugatti ulazi na tržište električnih romobila

Još početkom ove godine točnije u siječnju 2022. naše su stranice odisale CES tekstovima. Riječ je (već i vrapci na grani znaju) o najvećem svjetskom sajmu potrošačke elektronike.

tekst2sl2

Gdje oni poznati a i oni manje poznati žele doći i predstaviti svoje proizvode i inovacijska rješenja. Kako smo rekli na CESu 2022. godine bio je i Bugatti zajedno sa Bytechom i predstavio tržištu prvi zajednički električni romobil.

Google Gmail dobiva novo sučelje – u znaku „Material Design”

Rekli smo „prvi” jer je riječ o prvom električnom romobilu koji je izdao neki proizvođač automobila. I tada smo se dotaknuli neki značajki i specifikacija.

Kako napraviti dobru fotografiju s mobitelom

Ipak na kraju smo teksta rekli kako je čitava priča još u fazi razvoja i da će tržište biti obaviješteno kada električni romobil bude spreman za predstavljanje.

tekst2sl3

I evo to se sada događa, Bugatti 9.0 (kako mu je i ime) predstavljen je tržištu. Prije nego što kažemo neke značajke, izgled, specifikacije kažimo kako mu cijena i nije baš pristupačna (naravno to se i očekivalo).

Apple iPad Pro – M2 čip i cijena [fotografije]

Riječ je o 1,200$ jer da to je Bugatti, zar ne? Ipak iskoristimo priliku i prisjetimo se nekih značajki koje sa sobom donosi Bugatti 9.0 električni romobil.

Huawei FreeBuds Pro 2 recenzija

Kako smo pričali i tada, vrijedi i sada Bugatti 9.0 teži manje od 16kg, točnije 15,8kg. Njegova maksimalna brzina je 30km/h što mu daje izuzetnu moć pri vožnji. Snaga elektro motora koji pokreće Bugatti 9.0 je 700W.

Huawei Nova 10 i Nova 10 Pro – značajke i fotografije u javnosti

Tada smo rekli kako je to „pre slabo” posebice što je riječ o Bugatti modelu romobila ali električni romobil ne služi za ludiranje i guštanje u brzinama kao Bugatti automobil, složit ćete se s nama.

Pogled na njega odaje dojam kako sve bliješti i šljašti i to svakako je i točno. Mnogo LED dioda i svjetala daju taj dojam glamuroznosti. Bugatti 9.0 ima dvostruki kočioni sustav, radi se o prednjoj ručnoj kočnici i ABS (električni) sa stražnje strane.

tekst2sl2 3

Kupiti se Bugatti 9.0 može putem službene stranice Bugatti Scooters a u ponudi su: Srebrna, Crna i Agile Blue. U ponudi također postoji i bijela boja ali je taj već sada rasprodan.

tekst2sl1 3

Ipak neke prodavaonice (prodajnog partnera) Costco prodaju Bugatti 9.0 električni romobil po cijeni od 900$. Znamo i sami kako Bugatti 9.0 i nije baš „stvoren” za naše balkansko tržište ali ipak naći će se netko među vama koji će se odlučiti za posjedovanje Bugatti 9.0 modela električnog romobila a mi želimo dugo sretnih (i sigurnih) pređenih kilometara.

Najčitanije