Banner
Bespoke Jet 5

Istražite kako funkcionira današnja tehnologija u štapnim usisavačima!

Spojem funkcionalnog dizajna i pametnih značajki, Samsung Bespoke Jet idealno je rješenje za čišćenje doma

Staromodne usisavače s vrećicom već su odavno zamijenili štapni usisavači, parni usisavači i na kraju bežični štapni usisavači koji danas predstavljaju najefikasnije, ali i najpraktičnije rješenje kada je u pitanju čišćenje stana ili kuće. Jedan od odličnih primjera je Bespoke Jet™ Complete bežični štapni usisavač koji sadrži inovativnu tehnologiju, štedi energiju, osigurava jednostavno korištenje, dok istovremeno stvara higijenski čisto i zdravo okruženje unutar doma.

Međutim, na kojem principu rade sve njegove specifikacije, koju pametnu tehnologiju koristi i na koje ključne stavke treba obratiti pažnju otkrivamo vam u nastavku!

  1. Sustav višeslojne filtracije

Funkcija svakog usisavača je čišćenje prostora, a kako bi taj proces bio kvalitetno odrađen važno je obratiti pažnju na sami sustav filtracije uređaja. Bespoke Jet sadrži sustav višeslojne filtracije s 99,999-postotnom učinkovitošću koji zadržava one najsitnije i „oku nevidljive“ čestice prašine.

Bespoke Jet Sustav viseslojne filtracije

Takav sustav prvo razdvaja velike i srednje čestice prašine, a zatim ih Jet cyclone tehnologija dodatno odvaja kako bi se ta prljavština sigurno uklonila iz prostora. Jet Cyclone ima 27 otvora za dovod zraka što automatski smanjuje gubitak usisne snage i omogućava maksimalnu učinkovitost. Posljednja dva koraka obuhvaćaju perivi spremnik za prašinu koji blokira daljnje kretanje sitnih čestica, dok posebni filter za prašinu sprječava vraćanje tih čestica u okruženje.

  1. Usisna snaga

Snažan motor također igra bitnu ulogu kod usisavača, a ponajviše zbog toga kako bi osigurao zadovoljavajuće performanse za učinkovito korištenje uređaja.

Tako Bespoke Jet štapni usisavač u sebi sadrži motor s tehnologijom digitalnog pretvarača koji ima ulaznu snagu od 580 W i tako omogućava 135.000 okretaja u minuti.

 

Zahvaljujući tome, Bespoke Jet osigurava do 210 W usisne snage koja će dohvatiti sve naslage prašine ili druge sitne čestice koje neprimjetno zagađuju prostor, a uz poboljšane strukturne elemente motora kao što su stator, rotor i 3D ventilator uređaj je još lakši i praktičniji za korištenje.

  1. Ergonomičan dizajn

Čišćenje i usisavanje često može biti vrlo zamorno, a posebice zbog toga što za vrijeme korištenja uređaja tijelo znamo staviti u neprirodan, pogrbljeni položaj. Bespoke Jet ističe se po svojem elegantnom dizajnu i laganom kućištu od svega 1,44 kilograma što omogućava jednostavno upravljanje, usisavanje, pomicanje i to bez velikog napora.

Bespoke Jet Teleskopskacijev

Sadrži i podesivu teleskopsku cijev uz mogućnost modifikacije u tri različite veličine kako bi se uređaj prilagodio svakom korisniku. Ono što dodatno obogaćuje sami dizajn je i vrlo praktičan LCD digitalni zaslon na kojem su vidljive sve ključne informacije – od vremena čišćenja, statusa baterija i punjena, smetnji pa sve do vodiča za održavanje uređaja.

  1. Multifunkcionalna postaja za čišćenje

Kod štapnih usisavača praktičnije je i odlaganje uređaja, a uz današnji moderan dizajn nije ih potrebno skrivati po ormarima.

Bespoke Jet sa sobom donosi i All-in-One Clean Station™ multifunkcionalnu postaju za čišćenje koja pruža tri ključne funkcije – učinkovito prazni spremnik za prašinu, sprječava  izlazak sitnih čestica prašine te puni bateriju uređaja.

Bespoke Jet 1

Postolje funkcionira na način da odlaganjem usisavača automatski započinje punjenje baterije, a pritiskom gumba prazni se spremnik za prašinu koji uz pomoć Air Pulse tehnologije zadržava 99,999% sitne prašine dok istovremeno stvara zdravo i čisto okruženje u prostoru.

  1. Dugotrajna baterija i praktični nastavci

Ako se prisjetimo standardnih usisavača na žicu, osim što ih ponekad moramo uzeti u ruku i premještati iz prostorije u prostoriju, moramo dodatno paziti da se ne isprepletemo u žicu. 6

Uz Bespoke Jet štapni usisavač, nema straha od žica jer sadrži dugotrajnu bateriju koja može čistiti do sat vremena bez prekida.

Dvostruka cetka Jet

To je sasvim dovoljno za usisavanje cijele kuće ili stana, a kao dodatni benefit je potpuna sloboda kretanja uz visoku razinu efikasnosti. Za još efikasnije usisavanje i kako ne bi oštetili podove ili uništili omiljeni tepih, dostupni su i određeni nastavci.

Dvostruka četka Jet idealna je za tvrde podove i tepihe, a opremljena je mekanim valjkom sa snagom od 4000 okretaja u minuti za temeljito skupljanje prašine i ostale prljavštine.

LCD digitalni zaslon

Bespoke Jet je odlično multifunkcionalno rješenje koje spaja inovativnu tehnologiju, ergonomičan dizajn i super opcije za novu razinu čišćenja doma.

Kupnjom Bespoke Jet štapnog usisavača možete si dodatno osigurati i pet godina jamstva za bezbrižno korištenje, a ponuda vrijedi i za određene modele Samsung hladnjaka, perilica rublja, ugradbenih kuhinjskih uređaja i usisavača kupljenih u razdoblju od 1.2. do 31.12.2022. Za više informacija posjetite https://www.samsung.com/hr/offer/5yw-wg-promo-2022/.

Najčitanije