huawei
6

Asus Zenfone 11 donosi i Ultra model

Nedavno smo bili pisalo o tome kako će Zenfone 10 biti posljednji u svojoj vrsti. Ipak Zenfone 11 se radi a sada aktualni izvještaj govori kako će se tržištu pridružiti i Ultra inačica.

Asus je tijekom proteklih godina dosljedno pridržavao strogog rasporeda izdavanja svoje linije pametnih telefona. Njihova serija Zenfone predstavljena je kao kombinacija kompaktnih vodećih uređaja, dok je serija ROG Phone usmjerena prema publici zainteresiranoj za igre, nudeći impresivne specifikacije i zaslone veće veličine.

Asus Zenfone 11 ipak dolazi

Najnoviji podaci ukazuju na to da se Asus sprema lansirati Zenfone 11, a ovaj put bi to mogla biti veća verzija njihovog vrhunskog modela.

6

Informacije koje su procurile, otkrivene od strane korisnika Reddita pod imenom Td3v1l, pružaju nam prvi uvid u Zenfone 11 Ultra putem niza rendera.

Asus ROG Phone 8 Pro – Novi pogled na Gaming ekskluzivnost

Ovi renderi uključuju slike kutije maloprodajnog pakiranja, zajedno s detaljnom specifikacijom uređaja. Prema dostupnim informacijama, Zenfone 11 Ultra će predstavljati proširenu verziju standardnog Zenfonea 11, a dizajn mu je izrazito sličan ROG 8 Pro modelu.

1 5

Postavlja se pretpostavka da Asus eksperimentira s novim pristupom ciljanja šire publike, nudeći Zenfone 11 Ultra s suptilnijim i mainstream dizajnom u usporedbi sa serijom ROG Phone 8.

Asus Zenfone 10 dobio je Android 14

Detaljne specifikacije potvrđuju da će Zenfone 11 Ultra dijeliti većinu ključnih karakteristika s ROG Phone 8/8 Pro. Opremljen je Qualcommovim Snapdragon 8 Gen 3 čipsetom, podržanim sa 16 GB LPDDR5X RAM-a i impresivnih 512 GB UFS 4.0 memorije.

2 4

Zaslon će biti 6,78-inčni AMOLED LTPO s rezolucijom od 1080 x 2400 piksela i izrezom za 32MP prednju kameru. Značajka koja se izdvaja je stopa osvježavanja zaslona od 144 Hz, u usporedbi s 165 Hz kod ROG Phone 8.

Apple kupuje startup Brighter AI u svrhu anomiziranja privatnih podataka

Kada je riječ o kamerama, Zenfone 11 Ultra ponudit će istu postavku kao i ROG Phone 8/8 Pro. Glavni IMX890 senzor s 50MP, telefoto kamera s 32MP i 3x optičkim zumom, te ultraširoka leća od 13MP. Baterija je impresivnih 5500 mAh, pružajući snažnu potporu za žično punjenje od 65 W i bežično punjenje od 15 W.

Što se tiče dostupnosti, Zenfone 11 Ultra bit će ponuđen u nekoliko boja, uključujući Eternal Black, Skyline Blue, Misty Gray, Verdure Green i Desert Sienna.

Apple velike nade polaže u Vision Pro – evo i zašto

Očekuje se da će ovaj model privući pažnju korisnika koji traže vrhunske performanse, ali preferiraju suptilniji dizajn u usporedbi s agresivnim izgledom serije ROG Phone. Asus, čini se, nastoji zadovoljiti različite potrebe korisnika svojom inovativnom ponudom pametnih telefona.

Najčitanije