Banner
3 24

Apple Vision Pro i popis prvih 600 aplikacija

Apple Vision Pro u prodaji je od danas a mi vam donosimo popis prvih 600 aplikacija.

Prednarudžbe za Apple Vision Pro su gotove, a otvorena prodaja ovog inovativnog proizvoda počinje u danas. Kupci će imati priliku birati između više od 600 aplikacija koje će obogatiti njihovo iskustvo korištenja ovog visokotehnološkog uređaja. Apple je najavio da će se među tim aplikacijama naći raznovrsne opcije koje će zadovoljiti potrebe različitih korisnika.

Samsung Galaxy Z Fold 6 donosi značajni redizajn

Unutar palete dostupnih aplikacija, izdvajaju se neke koje su posebno prilagođene za uživanje u multimedijskim sadržajima. Iako možda nećete pronaći Netflix ili YouTube, tu je aplikacija Disney+ koja pruža mogućnost gledanja IMAX filmova u 2D i 3D formatima, uz podršku za 4K rezoluciju i Spatial Audio s Dolby Atmosom.

HBO Max, poznat i kao Max, također je prisutan, zajedno s Appleovim vlastitim Apple TV+ servisom koji nudi impresivne 180° 8K 3D videozapise sa Spatial Audioom.

Hrvatski Telekom gasi 3G

Sportski entuzijasti također će pronaći zadovoljstvo u aplikacijama prilagođenim njihovim interesima. Apple Vision Pro podržava MLS sezonsku propusnicu za Apple TV+, omogućavajući korisnicima prijenos utakmica uživo.

NBA aplikacija donosi do 5 prijenosa uživo i pruža mogućnost praćenja statistika u realnom vremenu. Ljubitelji bejzbola će cijeniti MLB aplikaciju koja pruža izvrsne poglede s domaće ploče i omogućuje praćenje statistike. Red Bull TV dodatno obogaćuje iskustvo s prikazom 3D karata tijekom utrka, uparenih s videozapisima visoke kvalitete.

Jony Ive imao je u planu spojiti Pro i Air u jedan MacBook – Apple nije dao odobrenje

Apple Vision Pro nije namijenjen samo zabavi, već ima i poslovnu primjenu. Korisnici mogu koristiti izvorne aplikacije slušalica uz Magic Keyboard i Magic Trackpad.

Za dodatnu produktivnost, dostupna je Mac Virtual Display opcija koja omogućuje macOS multitasking. Aplikacije poput Zoom-a, Microsoft Teams-a, Slack-a, Notion-a i Todoist-a pružaju podršku za poslovno okruženje, čineći Apple Vision Pro korisnim alatom i za profesionalnu uporabu.

Apple Vision Pro 2 na tržište će 2027. godine

Gaming zajednica također će pronaći svoje mjesto na Apple Vision Pro. S više od 250 naslova iz Apple Arcade koji su kompatibilni s uređajem, korisnici mogu uživati u raznolikom izboru igara. Moguće je upariti PS DualSense ili Xbox Wireless kontroler za još bolje iskustvo.

1 1

Igre poput Synth Riders, LEGO Builder’s Journey, Super Fruit Ninja, WHAT THE GOLF?, Cut the Rope 3, Jetpack Joyride 2, Bloons TD 6+ pružaju širok spektar zabave, a važno je napomenuti da postoje i prostorne igre koje nisu dostupne putem Arcade-a, već se mogu pronaći u App Storeu.

iOS 18 – Povijesno ažuriranje s naglaskom na AI

Apple Vision Pro nije ograničen samo na zabavu i igre; tu su i edukativne aplikacije koje pružaju korisnicima jedinstvena iskustva. Virtualni muzeji, zanimljivosti Zvjezdanih staza, prostorne vizualizacije prometa u zračnim lukama te 3D prikazi vremenskih uvjeta samo su neki od primjera.

Obrazovne aplikacije nude uvid u NASA rovere ili čak teleportiraju korisnike unutar stanice. Osim toga, Apple Vision Pro omogućuje virtualnu kupovinu putem aplikacija poput J.Crew Virtual Closet, Mytheresa: Luxury Experience, Decathlon, Lowe’s Style Studio, Wayfair Decorify i Zillow Immerse.

iOS 17.4 beta 1: mogućnost odabira zadanog preglednika i instalacije raznih aplikacija – za nas Europljane iOS postaje otvoreniji

S ovom raznolikom paletom aplikacija, Apple Vision Pro izlazi iz okvira konvencionalnih pametnih uređaja te pruža korisnicima jedinstveno iskustvo koje objedinjuje zabavu, posao, edukaciju i virtualnu stvarnost. Otvorena prodaja počinje u petak, a s obzirom na visoku potražnju, preporučuje se brza reakcija za sve one koji žele postati ponosni vlasnici ovog inovativnog proizvoda.

Najčitanije