Banner
tekst4naslovna

Apple redizajnira MacBook Air – najava na WWDC 2022

Apple će osim softverskih tema na WWDC 2022 konferenciji reći nešto više i o nadolazećim hardverskim rješenjima, od kojih bi izdvojiti MacBook Air prijenosno računalo.

Apple se priprema za WWDC 2022 konferenciju koja će se održati od 06.06.2022. do 10.06.2022. Kako smo već bili govorili riječ je o ponajprije developerskoj konferenciji gdje će ponajprije biti riječi o razvoju softvera za Apple hardverska rješenja.

HTC za sada odgodio svoj nadolazeći pametni telefon – razlog COVID-19

Tu mislimo na iOS 16 i iPadOS 16 ali i ostala softverska rješenja. Ipak povremeno se desi izuzetak i bude riječi i o hardveru a tako će čini se biti i na ovogodišnjem WWDCu 2022.

tekst4sl1 2

Prema glasinama čini se kako će Apple reći nekoliko riječi o novom (nadolazećem) MacBook Air prijenosnom računalu koji bi trebao biti predstavljen tijekom ove godine.

Samsung Galaxy Z Fold 4 donosi drugačiji omjer stranica

Vodeći čelnici Applea reći će neke novitete koji se pripremaju a dotiču se Apple MacBook Air prijenosnika. Ponajprije će tu biti riječi o posve novom vizualnom identitetu koji će više naginjati prema dizajnu (i izgledu) MacBook Pro prijenosnika a isto tako MacBook Air doći će i u novoj paleti (širokom spektru boja).

tekst4sl2

Priča se kako bi nadolazeći MacBook Air po prvi puta mogao doći s bijelim okvirom i s bijelom tipkovnicom ali isto tako i sa širokom paletom boja onakvom kakav je to slučaj kod iMac stolnog računala.

Samsung predstavio ekosustav pametnih uređaja i prvi OLED televizor S95B!

Ako i dalje nastavimo slijediti glasine onda moramo spomenuti kako će nadolazeći Apple MacBook Air dolaziti s novog generacijom M2 chipseta.

Apple Watch 8 – dizajn „Retro” kao i iPhone 14

Ipak ovdje ne smijemo zaboraviti reći kako neki navode da je ipak došlo do problema s opskrbnim lancom te kako će Apple MacBook Air doći sa starijim M1 chipsetom.

tekst4sl3

Ipak nadajmo se kako ova posljednja informacija i nije posve točna te kako će Apple MacBook Air doći s aktualnim M2 chipsetom. Podrška utora ne bi se previše trebala razlikovati od podrške koja krasi još uvijek aktualni model. Ipak tu ne treba očekivati „čuda” jer ne smijemo zaboraviti kako je riječ o MacBook Air prijenosniku čija je glavna „zvijezda vodilja” lakoća prijenosa i sama jednostavnost korištenja.

Apple WWDC započinje 06.06.2022. – donosi iOS 16, iPadOS 16, WatchOS 9

Na nadolazećoj WWDC 2022 konferenciji očekuje se da će samo biti riječi o Apple MacBook Air prijenosniku dok se njegovo predstavljanje očekuje nakon ljeta, možda čak i u rujnu kada bude predstavljen i iPhone 14 ali su to samo naše zamisliti za sada i nismo sigurni kako će se isti i ostvariti.

TikTok uvodi „Live Subscription” – mogućnost pretplate na omiljene kreatore

Vidjet ćemo u narednim danima i prve fotografije kao i dostupnost značajki ali mišljenja smo kako ćemo na WWDC 2022 konferenciji osim MacBook Air prijenosnika osim navedenog vidjeti i još hardvera.

Apple je dostignuo svoj vrhunac: Steve Jobs je to postignuo

Odnosno ne vidjeti već čuti informacije o njima, dok se sama predstavljana mogu očekivati u jesenskim i zimskim mjesecima.

Najčitanije