Banner
tekst2naslovna 5

Apple radi na iPhone SE 3 (2022)

Osim nadolazeće generacije pametnog sata i iPhone 14 modela, Apple radi i na srednjem rangu iPhone SE pametnog telefona. Bio bi to treći iPhone SE po redu.

Moramo priznati dok smo pisali o nadolazećim Apple Watch 8 modelu pametnog sata te o narednom iPhone 14 pametnom telefonu, razmišljali smo hoće li što uskoro Apple predstaviti i za srednji tržišni razred. I sada smo dobili informacije u vezi nadolazeće linije iPhone pametnih telefona ali ovoga puta ne radi se o vrhu ponude (flagship modelu) već o onome iz srednjeg cjenovnog razreda.

Apple View – VR naočale zamijeniti će iPhone

Ako ste zaboravili Apple ima u svojoj ponudi i iPhone SE modele pametnih telefona, do duše za sada ponudu krase samo dva modela (iPhone SE, iPhone SE 2). To bi se uskoro kako sada stvari stoje moglo promijeniti, odnosno glasine govore kako Apple radi na narednoj generaciji iPhone SE pametnog telefona.

Apple Watch 8 – glasine prodiru i dizajn ostaje

Ovaj članak započeli bi s možebitnim datumom predstavljanja iPhone SE 3 a ono će zasigurno biti u narednoj 2022, godini koja se nalazi i bliže nego što se možemo nadati. Naravno ako je vjerovati glasinama i pratiti ustaljeni raspored Apple događaja jednostavno ćemo doći do zaključka kako će to biti pred ljeto točnije negdje u travnju.

tekst2sl1 4

Čak se i spominje datum 15, travnja. Zašto je tome baš tako, kažimo kako je iPhone SE 2 (2020) također predstavljen u travnju 2020, godine znamo kako se ne čini da je toliko vremena prošlo ali je. Ovdje moramo reći kako pak neki govore kako će Apple najaviti iPhone SE 3 (2022) početkom ožujka a predstavit će ga u travnju.

Apple iPhone 14 – u fazi razvoja (što donosi a što odnosi)

Slobodni smo reći ako su glasine ovolike jasne i glasne onda se zaista zna kada će iPhone SE 3 (2022) zaista na tržište te o tome više nema mjesta navodima, sve je definirano (naravno šalu na stranu). Čak su i neke glasine počele kružiti a one navode kako će iPhone SE 3 dolaziti s veličinom zaslona od 4,7”. Naravno zaslon bi navodno trebao biti Super Retina XDR OLED, baš onakav kakav se nalazi na iPhone 12 pametnom telefonu.

Glasine govore o iPhone 14 s kapacitetom memorije od 2 Terabajta

Naravno osim zaslona iPhone SE 3 (2022) i iPhone 12 dijelit će i još jednu značajku. Ona je navodno chipset odnosno Apple A14 Bionic koji će donositi i podršku za 5G povezivanje na internet. Osim navedenog po pitanju skladišnog prostora iPhone SE 3 (2022) raspolagat će sa 64, 128GB ili 256GB interne memorije te sa 4GB radne memorije.

tekst2sl2 2

Pitanje kamera za sada nije riješeno odnosno o njima se ne zna još ništa. Ostali eko-sustav iOS mobilne platforme bit će u potpunosti implementiran unutar sučelja iPhone SE 3 (2022) modela pametnog telefona.

Google Pixel Watch – stiže nam (navodno) 2022, godine

Hoće li naredni iPhone SE biti posve nalik aktualnog iPhone SE (2020) vidjet ćemo uostalom oni i one sliče „kao jaje jajetu” nebitno dali se radi o flagship modelu (iPhone 14) ili riječ bila o srednjem cjenovnom razredu (iPhone SE 3 (2022)).

Najčitanije