Banner
tekst1naslovna 3

Apple „Peak Performance” – uz iPhone SE 3 (2022) dolazi i iPhone 13 u zelenoj boji

Apple od 19:00h donosi "Peak Performance" događaj gdje će glavna zvijezda biti iPhone SE 3 (2022). pametni telefon. Događaj pratite s nama, link na YT prijenos nalazi se unutar teksta.

Danas na „Dan žena” od 19:00h (Link na YT prijenos u nastavku teksta)po našem vremenu zajedno sa nama popratite Appleov prvi događaj u 2022. godini. Riječ je o „Peek Performance” događaju gdje će glavnu riječ (kako je i očekivano) voditi naredna generacije Apple iPhone SE 3 (2022) pametnog telefona.

Link YouTube Live prijenosa izravno iz Steve Jobs Teatra

Apple iPhone SE 3 (2022) – Prvi “SE” model sa 5G povezivanjem

Bit će to između ostalog prvi iPhone SE s mogućnošću 5G povezivanja na internet ali i dalje u „starom kućištu” a ono će očito biti kućište od iPhone 8, iPhone 8 Plus modela koji datiraju još iz 2017. godine.

tekst1sl1 1

Huawei otvorio izložbu fotografija snimljenih P50 Pro mobitelom

Moramo reći kako je iPhone SE 3 (2022) izazvao toliko pažnje pošto se on navodi kao dostojna zamjena “Mini” modela koji je iPhone 13 Mini posljednji. Dok će naredne generacije iPhone 14 pametnih telefona doći na tržište bez “Mini” predstavnika u obitelji.

tekst1sl10

Naravno sve je ovo još uvijek na bazi glasina i navoda i dok sama prezentacija ne prođe ništa ne možemo reći sa 100% sigurnošću. Za sada se zna kako će nadolazeći iPhone SE 3 (2022) doći s kapacitetom skladišnog prostora od 64GB, 128GB, 256GB a njegova radna memorija bit će postavljena na 4GB radne memorije, što je za 1GB više od još uvijek aktualnog iPhone SE (2020) modela pametnog telefona.

Apple iPhone 14 donosi punch-hole ali?

Apple iPhone SE 3 (2022) prema glasinama dolazit će u tri inačice boje a radi se o: bijeloj, crnoj i crvenoj izvedenici. Predstavljanjem naredne generacije, iPhone SE (2020) ići će na cijenu od 199$ što otvara dodatni prostor za „popunjavanje” tržišnog prostora Apple iPhone modelima namijenjenih srednjem cijenovnom razredu, odnosno kupcima osrednje platežne moći.

tekst1sl5

Apple će uz predstavljanje iPhone SE 3 (2022) predstaviti i “osvježeni” iPhone 13. A osvježenje dolazi u pogledu nove boje, tamno zelene nijanse. Te se Apple nada kako će dolazak nove boje poboljšati prodaju iPhone 13 modela pametnog telefona.

Apple iPhone SE 3 (2022) – „Mini” model za godine koje slijede

Cijena za sada nije poznata a kapacitet interne i radne memorije ostat će isti kao i kod aktualnih iPhone 13 modela.

Apple iPad Air (Peta generacija)

Apple iPad Air pete generacije također bi svoje mjesto trebao pronaći na današnjem predstavljanju. A glasine za sada govore o dolasku novih kamera (glavna i širokokutna) onakvima kakve su pristupne na iPhone 13 modelima pametnih telefona.

tekst1sl2 2

Trenutni (aktualni) model Apple iPad Air tableta izašao je sada „davne” 2020. godine te ga Apple želi zamijeniti novijim aktualnijim dizajnom. Unutrašnjost iPad Air pete generacije bit će pokretana A15 Bionic chipsetom te će donositi četiri zvučnika umjesto dva koja za sada krase Apple iPad Air četvrte generacije.

Apple Mac Mini – M1 procesor sa “novom snagom”

Mac Mini računalo dobiva novu M1 snagu. Apple će osim novog pametnog telefona i tableta također nešto više reći i o nadolazećim Mac računalima. Prvi na redu je Apple Mac Mini koji bi prema glasinama napokon trebao biti osnažen” M1 procesorom.

Geekbench skinuo Samsung. Tko je u pravu?

Dok glasine govore kako Apple radi na tri verzije Mac Mini računala a one bi onda mogle biti Mac Mini s M1 procesorom, Mac Mini s M1 Pro procesorom te Mac Mini s M1 Max procesorom.

tekst1sl3 2

Osim novog procesora priča se kako će novi Mac Mini doći s nizom novih priključaka (utora) kao što su USB Type-C, HDMI, te tome slično. O svemu ćemo više znati večeras kada ugledamo i Apple napokon predstavi novo Apple Mac Mini računalo.

Samsung predstavio nove Galaxy A pametne telefone – A13, A03, A23

Za sada nije ništa potvrđeno dali Apple planira predstaviti i neke MacBook Pro izvedenice. Dok se priča kako Apple ove godine planira predstaviti i novu generaciju procesora za računala (M2) koja bi naslijedila još uvijek aktualne M1 procesore.

tekst1sl6

Apple će ove godine predstaviti MacBook Air s novim M2 procesorom ali nismo sigurni hoće li to biti dana (u što je vrlo teško povjerovati) ili će to predstavljane biti u narednom razdoblju ove godine. Zajedno sa nama popratite Apple događaj a link na prijenos uživo donosimo vam unutar članka.

tekst1sl9

Stoga ništa ne prepustite slučaju, već vrijeme od 19:00h pa nadalje rezervirajte za sebe i Apple da pogledajte ono što nam Apple ima za reći početkom ove vrlo turbulentne 2022. godine.

Najčitanije