Banner
tekst3naslovna 1

Apple Music dobio „Classic” dodatak

Apple Music od sada u svojem portfelju nudi i klasičnu glazbu. Apple Music Classic na tržištu će biti dostupan od 28.03.2023.

Ako netko među vama u moru streaming glazbenih servisa kojim slučajem koristi Apple Music, onda danas imamo dobre vijesti za vas. Apple je odlučio svoj „glazbeni servis” malo obogatiti odnosno izmijeniti ga.

Google Pixel Fold – snimljen uživo

Dodajući mu novi „kutak” za ljubitelje klasične glazbe. Jednostavnog naziva „Classic”, Apple Music sada unutar navedenog „okruženja” donosi mogućnosti slušanja glazbe u formatima 192 kHz/24bit bez gubitaka na kvalitetni zvuka prilikom reprodukcije.

tekst3sl1 1

Kako smo već rekli Apple Music od sada donosi sekciju „Classic” unutar koje će se moći uživati u skladbama popularnih skladatelja poput: Čajkovskog, Mozarta, Bacha i njima slične.

PlayStation 6 dolazi 2027. – donoseći početak „kraja” kultne konzole

S druge strane ovaj dolazak „klasične glazbe” na Apple Music možemo pratiti i sagledati od strane potencijalnog odgovora na novo Spotify sučelje (koje je sada već aktualnog) ili pak dolazak nove značajke TikTok društvene mreže.

tekst3sl2 2

Naravno ništa se u Cupertinu ne događa slučajno, pa tako nije slučajan niti dolazak „klasičara” na Apple Music streaming servis. Ističe se kako će Apple Music biti posve besplatan za korištenje odnosno njegova sekcija „Classic” ali nakon istekla probnog razdoblja bit će potrebno izdvojiti 10,99$ (obiteljski paket) ili 5,99€ (pojedinačno) na mjesec.

Motorola Razr 4 (2023.) prvi puta na fotografiji

Osim izdvajanja novčanog iznosa na mjesečnoj razini, za korištenje Apple Music servisa potrebno je ispunjavati i još jedan uvjet. Riječ je o korištenju minimalno iOS 15.4 inačice mobilne platforme, jer Apple Music na starijim iOS platformama više jednostavno ne radi.

tekst3naslovna

Kako smo rekli na početku članka ovo dovođenje „klasične glazbe” unutar Apple Music servisa, možemo pratiti kao svojevrsni odgovor na Spotify i njegovo posve novo sučelje i značajno drugačiji način korištenja.

Realme C55 – Prvi Android sa Dynamic Island-om za šaku Eura

A očito je da i TikTok nešto uskoro sprema plasirati na tržište. Čini se kako se glazbena streaming scena ponovno „zaigrala” i kako nas očekuje zaista zanimljivo razdoblje kada je ovaj način pretplate i korištenja usluga u pitanju.

tekst1naslovna 6

Apple Music odnosno novi odjeljak „klasične glazbe” bit će svima dostupan krajem ovog mjeseca a iz Applea navode kako će „klasičari” napokon doći na svoje.

Apple na „vrhu” kada je u pitanju prodaja telefona u 2022.

Naravno osim „starijih” skladatelja klasične glazbe unutar Apple Music streaming servisa dostupni su oni iz novijeg vremena. Pa je na samom slušatelju da izabere ono što mu najviše odgovora za slušanje.

tekst1sl1 7

Dali vi koristite Apple Music ili je vaša odluka pala na neki od ostalih streaming servisa? Svi oni u suštini donose isto jer nitko od njih nema neki posebni sadržaj čime bi se samo jedan od njih mogao pohvaliti.

Honor Magic5 Pro ima revolucionarnu Silicij-Ugljičnu bateriju!

Naravno prednost Apple Music servisa je u tome ako koristite i ostale Apple proizvode iz „eko-sustava”. Onda bez previše muke možete nastaviti slušanje (reprodukciju) na nekom drugom Apple uređaju po vašoj želji, odnosno prebacivanjem samo jednim klikom.

Najčitanije