Banner
1 2

Apple iPhone SE 4 – novi prikaz koncepta šarolikih boja i modernog dizajna

Ponovno s vama želimo podijeliti novine vezane uz iPhone SE 4. Sve su glasnija šuškanja oko njegova dolaska a današnji raznobojni renderi to nam dodatno i potvrđuju.

Iako se iPhone SE 4 trenutačno još uvijek može pronaći u prodaji, brojne glasine o četvrtoj generaciji već kruže internetom.

iPhone SE 4 (2024.) – fokus na kamerama i snazi čipa

Renderirane slike visoke razlučivosti sada vizualiziraju trenutna očekivanja, uključujući usvajanje modernih iPhone značajki poput gumba za akciju i USB Type-C povezivosti.

Samsung demantira planove za Galaxy Z FE

AppleTrack i @concept_central udružili su se kako bi stvorili konceptne rendere četvrte generacije iPhonea SE, koji se trenutačno obično naziva iPhone SE 4.

Nedavno su MacRumors otkrili razne pojedinosti o mogućem oblikovanju novog iPhonea SE, koji bi se mogao jednostavno nazvati ‘iPhone SE’, dok bi prodavači možda koristili dodatak godine, poput ‘iPhone SE 2024’ ili ‘iPhone SE 2025’, na temelju trenutne nomenklature.

HarmonyOS Next stiže na Huawei mobitele

Bez obzira na naziv, AppleTrack i @concept_central svoje su dizajne temeljili na ranijim informacijama iz MacRumorsa.

Nije iznenađujuće da iPhone SE 4 zadržava osnovne značajke mnogih novijih iPhonea, uključujući ravne strane, pojedinačne tipke za glasnoću i veliku tipku za napajanje u obliku tablete.

1 2

Osim toga, uređaj bi mogao zadržati Appleovo prepoznatljivo mjesto još nekoliko godina, postupno ga uklanjajući iz svih modela trenutne generacije.

Samsung Galaxy S24 serija – još plosnatija i nalik na prethodnike

Prema izvorima iz MacRumors-a, iPhone SE 4 će biti opremljen 6,1-inčnim OLED zaslonom, koji će biti usklađen s modelima iPhonea 13, iPhonea 13 Pro i iPhonea 14.

2 2

Unatoč tome, trenutno nema indikacija da će iPhone SE 4 imati 120 Hz ProMotion panel, koji se očekuje u budućim iPhone modelima. Iznenađujuće, čini se da će iPhone SE 4 dobiti primarnu kameru od 48 MP, smještenu u modernizirano kućište kamere inspirirano iPhoneom 7.

iPhone 16 donosi AI elemente

Dodatno, spekulira se da će sljedeći iPhone SE imati akcijski gumb, što bi predstavljalo novo dodatno sučelje za korisnike. Također, jedan od ključnih elemenata koje očekujemo je prijelaz na USB Type-C priključak, zamjenjujući klasični Lightning priključak, čime bi se unificirala povezivost s drugim modernim uređajima.

3 2

Unatoč svim ovim očekivanjima, trenutno nema službenih informacija o datumu lansiranja iPhone SE 4. No, prema dostupnim informacijama, ne očekuje se prije kraja 2024. ili početka 2025. godine, kada će Apple već biti duboko u seriji iPhone 16.

Apple iOS 18 – iz temelja mijenja način korištenja iPhone telefona

S obzirom na brz tempo tehnološkog napretka, ovo je tek jedan od mnogih koraka koje će Apple poduzeti kako bi održao korak s potrebama i zahtjevima suvremenih korisnika pametnih telefona.

Telemach šalje upite za nepostojeće račune

U svakom slučaju, s nestrpljenjem ćemo pratiti sve nove informacije o potencijalnom iPhoneu SE 4 i podijeliti ih s vama čim postanu dostupne.

Gmail 01.12.2023. briše neaktivne račune

Kako se za sada čini dolazak iPhone SE 4 modela više je u fokusu Apple-a nego dolazak sklopivog telefona. Oko čijeg se izlaska tvrtka još uvijek dvoumi.

Apple iPhone 15 Pro Max od 256GB u proizvodnji košta 502$

Možda nas ipak Apple iznenadi i samo jednom “iz vedra neba” predstavi sklopivi iPhone, sigurni smo kako bi to bilo i više nego dobro novogodišnje iznenađenje.

Najčitanije