Banner
tekst2naslovna 4

Apple iPhone 16 imati će Wi-Fi 7 povezivanje

Dok Apple „muku muči” s problemom koji se vezuje uz iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max, glasine idu korak dalje i spominju nadolazeće generacije iPhone pametnih telefona.

iPhone 14 Pro Max nakon tjedan dana

Priča se kako će iPhone 15 izgubiti u potpunosti SIM utor (ladicu) te prijeći na e-SIM tehnologiju. Osim navedenog, iPhone 15 donosi i USB Type-C sučelje za sinkronizaciju i punjenje te Dynamic Island na sve iPhone 15 modele.

tekst2sl1 3
Apple iPhone 16 imati će Wi-Fi 7 povezivanje 34

Ali zašto se sada spominje iPhone 16 kada ćemo taj model tek ugledati „daleke” 2024. godine. Zahvaljujući Qualcomm proizvođaču uskoro će doći vrijeme kada ćemo moći „zajedno” (istovremeno) koristiti 5G mobilno povezivanje i Wi-Fi 7.

YouTube dobiva novi (vizualni) dizajn

Jedna od glavnih značajki Wi-Fi 7 tehnologije je u tome što će brzine Wi-Fi prijenosa biti 2,4x brže no što je to slučaj kod Wi-Fi 6/6E tehnologije povezivanja koje je sada aktualna kod flagship modela pametnih telefona.

tekst2sl2 4
Apple iPhone 16 imati će Wi-Fi 7 povezivanje 35

Za usporedbu kažimo kako je Samsung naveo da će svoje flagship modele pametnih telefona Wi-Fi 7 tehnologijom „obogatiti” tek 2024. godine odnosno na modelu Galaxy S24.

Apple diže cijenu aplikacija u App Store

Ove glasine svakako treba uzeti s dozom rezerve jer Apple ništa nije potvrdio a nije niti negirao. Naravno ovo „prognoziranje” ide ako Apple nastavi s razvojem odnosno implementacijom tehnologija na iPhone modelima kao što je to sada slučaj.

tekst2sl3 1
Apple iPhone 16 imati će Wi-Fi 7 povezivanje 36

O samom iPhone 16 modelu za sada i nemamo baš previše informacija. Osim onoga što možemo „posuditi” od glasine u vezi iPhone 15 modela.

Istražite kako funkcionira današnja tehnologija u štapnim usisavačima!

Pak iPhone 15 očekuje nas već iduće godine te se nadamo odnosno mišljenja smo kako će iPhone 15 donijeti najviše noviteta kada se priča o iPhone povijest pametnih telefona.

KidsGuard Pro for Android za nadzor djece

Govori se kako će Apple na svim iPhone 15 modeli donijeti 120Hz stopu osvježenja prikaza te kako će Apple A17 Bionic doći na svim modelima.

Samsung lansira „posebni” Galaxy Z Fold / Flip 4 za odabrane

Ali ono što nas najviše raduje je napokon odlazak u mirovinu Lightning priključka i dolazak USB Type-C sučelja.

Apple iOS 16.1 donosi postotak baterije na sve modele sa Face-ID značajkom

Jer ćemo napokon moći jednim punjačem puniti i iPhone 15 pametni telefon. Ali znamo i samo da Europska Unija nije „nagovorila” Apple, on bi i dalje njegovao Lightning konektor.

iPhone 14 Pro Max 14
Apple iPhone 16 imati će Wi-Fi 7 povezivanje 37

Pustimo sada po strani tu priču jer je ona završena. Zna se kako će Apple s iPhone 15 linijom ukinuti Lightning konektor, odnosno iPhone 14 je posljednji model koji posjeduje Lightning.

Apple iPhone 14 Pro (Max) ima problem sa kamerom – trese se?

Ako slijedimo glasine (sve dosadašnje poznate) u vezi iPhone 15 modeli izgleda kako će to iPhone 16 samo „dodatno” poboljšati odnosno postaviti na zavidniju razinu.

Apple iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max – vrhunski rezultati AnTuTu testiranja

A da li će u tome zaista i uspjeti, ostaje nam za vidjeti i o svemu još u nekoliko navrata pisati.

Najčitanije