Banner
tekst1naslovna 4

Apple iPhone 15 Ultra – značajno drugačiji od 14 Pro Max?

Apple Pro Max od iduće godine više neće postojati (baš kao i Apple Mini). Umjesto njega na tržište dolazi Apple iPhone Ultra.

Nije dugo vremena prošlo od kako smo pisali o predstavljanju iPhone 14 linije pametnih telefona: “Apple event”.

Google Disk iskoristite za „backup” fotografija i video–zapisa sa računala – evo kako?

Da bi danas odnosno već u više navrata doticali se iPhone 15 pa i iPhone 16 modeli koji nas očekuje iduće, odnosno 2024. godine.

Apple AirPods 2 Pro dobile prvu nadogradnju

Tako danas pričamo o iPhone 15 modelima ali i o jednom detalju koji će značajno „razlikovati” poimanje „najjačeg” iPhone 15 modela no što je to sada slučaj kod iPhone 14 serije.

tekst1sl1 5

Nemojte se brinuti i dalje će tu biti riječ o četiri iPhone 15 modela ali nešto drugačijih. Odnosno posljednji „najjači” model bit će drugačiji (i to značajno) te će kao takav na tržištu nositi i drugačije ime, koje otkriti ćemo vam.

Google Pixel Tablet – značajke su dostupne, na tržište ne još

Apple iPhone 15 Ultra bit će naziv najjačeg modela iPhone 15, odnosno on će zamijeniti sada aktualni iPhone 14 Pro Max. Glavni fokus nadolazeće iPhone 15 serije odnosno isključivo iPhone 15 Ultra bit će u fokusu na kamere.

iPhone 14 Pro Max 3

Govori se kako će i dalje veličine zaslona dolaziti u dvije veličine odnosno 6,1” i 6,7”. Tako će iPhone 15 posjedovati 6,1” dok će iPhone 15 Plus dolaziti sa 6,7”.

Apple diže cijenu aplikacija u App Store

Apple iPhone 15 Pro imat će 6,1” dok će iPhone 15 Ultra dolaziti sa 6,7”. Tu se dakle i neće baš previše toga promijeniti. Ali ono gdje bi se stvari mogle (značajno) promijeniti doći će u pogledu kamera odnosno njihovo dodavanje na iPhone 15 Pro i iPhone 15 Ultra modele.

iPhone 14 Pro Max 9

Ne samo kamere koje će na „jačim” modelima dolaziti s poboljšanjima dok će iPhone 15 Ultra imati najviše poboljšanja. Govori se kako će iPhone 15 Ultra posjedovati periskopsku leću s poboljšanim optičkim zoomom.

Samsung Galaxy S23 Plus – iste dimenzije bolje značajke

Šuška se kako će iPhone 15 Ultra dolaziti sa dvije prednje (selfie) kamere, što je potvrdio i jedan leaker na svojem Twitter profilu. Potvrđeno je (svojevrsno) kako će svi iPhone 15 modeli doći s USB Type-C priključkom.

tekst1sl2 6

Po pitanju interne memorije odnosno kapaciteta kazuje se kako će iPhone 15 Pro započeti sa (početnim) kapacitetom od 128GB dok će iPhone 15 Ultra svoj „početni” kapacitet podignuti na 256GB.

Samsung izdaje Android 13 – 17.10.2022 i prikazuje koncept novog sustava kamera

Ovo su za sada sve nove informacije koje se odnose na iPhone 15 liniju. Nju već kako to obično biva možemo očekivati početkom rujna 2023. godine a kako sada stvari stoje sa sobom će donositi:

  • iPhone 15
  • iPhone 15 Plus
  • iPhone 15 Pro
  • iPhone 15.

Sigurni smo kako ćemo još dosta puta pisati i donijeti rendere i glasine vezane uz iPhone 15 modele a zasigurno će se sve zahuktati kako se bude bližilo ljeto i predstavljanje bude sve bliže.

Najčitanije