Banner
tekst2sl3 5

Apple iPhone 15 Ultra – detalji i renderi

Apple iPhone 15 Ultra značajno će se razlikovati u odnosu na iPhone 15 Pro. A već znamo kako će čitava iPhone 15 serija imati značajni zaokret u odnosu na aktualnu iPhone 14 seriju - dali to Apple-om "pušu neki novi vjetrovi"?

Prije nekoliko dana pisali smo po prvi puta malo podrobnije vezano uz iPhone 15 modele.

iPhone 14 Pro Max nakon tjedan dana

Da budemo precizniji doticali smo se „najjačeg” modela iPhone 15 linije odnosno iPhone 15 Pro Max.

Apple iPhone 15 Ultra – značajno drugačiji od 14 Pro Max?

I samo ime govori kako je riječ o nasljedniku iPhone 14 Pro Max modela. Te će sve ono što posjeduje iPhone 14 Pro Max, posjedovati i iPhone 15 Pro Max.

tekst2sl1 6

Ali ne, iPhone 15 „najjači” model više neće imati već ustaljeno ime, već će ono biti nešto drugačije. Tvrtka Apple odlučila se napraviti veliki odmah od dosadašnjih iPhone modela pa slobodno možemo reći kako je iPhone 14 linija „posljednji” predstavnik te vrste.

Samsung Galaxy S23 modeli možda dolaze krajem godine

Osim naravno istih veličina kao i kod iPhone 15 modela, iPhone 15 linija: iPhone 15 (6,1”), iPhone 15 Plus (6,7”), iPhone 15 Pro (6,1”) i iPhone 15 Ultra (6,7”) po prvi će puta donijeti USB Type-C sučelje za sinkronizaciju i punjenje na sve iPhone 15 modele.

tekst2sl2 5

Moramo s vama podijeliti jednu vijest. Osim ove govori se kako će iPhone 15 Ultra imati dosta veliki odmak u odnosu na iPhone 15 Pro, što u pogledu kamera (znači da ponovno možemo očekivati nove MP) te u pogledu samih značajki.

Apple iPhone 16 imati će Wi-Fi 7 povezivanje

Nedavno smo pisali kako će iPhone 15 Ultra svoj skladišni prostor započeti sa 256GB dok trenutno aktualni iPhone 14 Pro skladišni (početni) prostor započinje sa 128GB.

*Prvi prikaz rendera (neslužbenog) iPhone 15 Ultra*

Po pitanju kamera spominje se kako će iPhone 15 Ultra doći s dvije prednje (selfie) kamere te kako će imati sa stražnje strane i periskopsku kameru za bolji (kvalitetniji) zoom.

Apple AirPods 2 Pro dobile prvu nadogradnju

Kada ovu odluku koju je Apple donio a dotiče se više razlika između „Pro” i „Pro Max” odnosno u budućnosti „Ultra” modela u jednu ruku nam je i to jasno.

tekst2sl3 5

Jer sada iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max jedine dvije razlike donose u obliku veličine zaslona (6,1” naspram 6,7”) te u kapacitetu baterije (3,200mAh naspram 4323mAh).

Apple diže cijenu aplikacija u App Store

Apple dolaskom iPhone 15 serije, točnije iPhone 15 Ultra modela želi to dodatno naglasiti odnosno izmijeniti. Hoće li u tome zaista i uspjeti, svakako ostaje za vidjeti kada jednom bude dostupan na tržištu.

Google Disk iskoristite za „backup” fotografija i video–zapisa sa računala – evo kako?

To tada ostaje nam da se okrećemo glasinama i pogledamo koji render kao i ovoga puta. Što mislite da li će se iPhone 15 Pro odnosno iPhone 15 Ultra puno međusobno razlikovati.

tekst1sl1 5

Mi smo mišljenja kako Apple započinje neku novi politiku poslovanja i sigurni smo kako će to među prvima iskusiti iPhone korisnici na ovaj ili onaj način.

Najčitanije