Banner
tekst1naslovna 7

Apple iPhone 15 Pro – render prikazuje USB Type-C i zaobljeni dizajn

Po prvi puta imamo prilike vidjeti CAD rendere koji prikazuju iPhone 15 Pro s USB Type-C priključkom - glasine su postale točne.

Kako smo rekli u rujnu prošle godine nakon predstavljanja iPhone 14 serije pametnih telefona, glasine su se odmah dotaknule nadolazeće iPhone 15 serije.

HUAWEI ADS postaju PETAL ADS

Nije dugo trebalo vremena proteći da glasine počnu „šuškati” kako će čitava iPhone 15 serija odnosno sva četiri modela iPhone telefona donijeti preokret po pitanju korištenja iPhone-a.

tekst1sl1 3

Nakon godina i godina korištenja Lightning konektora i nakon godina i godina molbi korisnika da se upravo on ukloni i ubaci USB Type-C, Apple je napokon odlučio uslišiti molite svojih korisnika.

Galaxy S23 Ultra 200 MP kamera je izvrsna!

Danas na našim stranicama po prvi puta imamo prilike prikazati vam prve CAD rendere iPhone 15 Pro modela. Sada će mnogi od vas reći: „I kakve to veze ima”?

tekst1sl2 4

E pa ima, jer CAD render prikazuje po prvi puta USB Type-C priključak umjesto Lightning priključka, kakav se nalazi na iPhone 14 modela.

MediaTek predstavila Dimensity 7200 – srednji rang na 4nm uz 200MP

Čini se kako su dosadašnje glasine bile točne jer ovaj render zaista prikazuje postojanje USB Type-C priključka. Podsjetimo se kako se govori da će čitava iPhone 15 serija (iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max) donositi USB Type-C.

tekst1sl3 2

S druge strane spominje se i „šuška” kako će Apple predstaviti i još jedan model odnosno „peti” model pod imenom iPhone 15 Ultra. On bi umjesto Lightning odnosno USB Type-C priključka, donosio „apsolutno ništa”.

Gadgeti koji su promijenili naš svijet

Znači (i govori se) kako će iPhone 15 Ultra imati isključivo bežično punjenje. Osim drugačijeg (novijeg) priključka, iPhone 15 modeli donosit će i novi (drugačiji) dizajn.

tekst1sl4 2

Ono se ističe u vidu zaobljenosti dizajna, čime bi iPhone 15 modeli bili mnogo lakši te jednostavniji za držanje u rukama odnosno njihovo korištenje.

Apple objavio iOS 16.3.1, iPadOS 16.3.1 te watchOS 9.3.1

Na CAD renderu jasno se vidi i prednja strana iPhone 15 Pro modela gdje se ponovno ističe „Dynamic Island” koji je posve identičan kao onaj na iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max modelima.

tekst1sl5

Govori se kako će Dynamic Island dolaskom iPhone 15 serije biti dostupan na sva četiri modela ali to su samo „glasine” te stoga treba pričekati potvrdu za ove detalje i točnost istih.

Apple uvodi USB Type-C ali onako kako „on” to želi

Veselimo se što već sada u veljači imamo prilike pisati i govoriti o „potvrdi” glasina o kojima od rujan 2022. pišemo. Svakako ćemo do rujan (početkom) još imati dosta prilike za pisanje i osvrt na glasine u vezi nadolazećih iPhone 15 modela.

tekst2naslovna1

Posebno moramo istaknuti kako nas zaista veseli i potencijalni dolazak „Ultra” iPhone 15 modela jer to je zaista moguće, pošto već na tržištu imamo prilike vidjeti Apple Watch Ultra model pametnog sata. Što predstavlja nešto posebno i odnosu na „obične” modele.

Najčitanije