Banner
tekst1sl1 5

Apple iPhone 15 – prikaz CAD rendera i potvrda Dynamic Island-a

Nedavno je iPhone 15 Pro potvrdio izgled i značajke putem CAD rendera a sada to čini i "osnovni" iPhone 15.

Kako smo i pisali do nedavno a svojim prikazom CAD rendera to je i potvrdio iPhone 15 Pro, čitava iPhone 15 serija dolazit će s Dynamic Island dodatkom.

EMUI 13 tips & tricks

Donedavno smo o svemu tome pisali a danas s ponosom možemo reći kako su sve glasine bile u pravu. Nedavno smo na našim stranicama govorili o prvom CAD prikazu nadolazećeg iPhone 15 Pro modela, dok danas sve to možemo ponoviti ali ovoga puta u vezi „početnog” iPhone 15 modela.

tekst1sl2 5

I „početni” će model donositi Dynamic Island uz 6,2” zaslon kao i USB Type-C. Što nas dovodi do još jedne potvrde glasina a ona govori kako će čitava iPhone 15 serija dolaziti s USB Type-C utorom za sinkronizaciju i punjenje.

Motorola Razr 4 (2023.) izgledat će opako dobro!

Naravno osim ovoga iPhone 15 te iPhone 15 Plus modeli doći će i s naprednijim glavnim kamerama (one bi trebale nositi 48MP, te se tim korakom „napokon odmaknuti” od 12MP).

tekst1sl3 3
iPhone 15 vs. iPhone 15 Pro

Ipak vjerujemo kako će postojati neka razlika između „Pro” u odnosu na obične modele. Iako do sada to nije potvrđeno a čak ne postoje i glasine, ipak smo mišljenja kako će glavne kamere na „Pro” modelima pa i na „Ultra” modelu ići ka višim rezolucijama (navodno se govori o 108MP).

Samsung „Pokemon” dodatci za aktualne modele

Ono što se zna je to kako će „Pro” modeli u odnosu na one „obične” odnosno iPhone 15 te iPhone 15 Plus modele posjedovati Lidar senzor te će u tome biti jedna od razlika.

tekst1sl4 3
iPhone 15 vs. iPhone 15 Pro

A šuška se kako će iPhone 15 Ultra (ako zaista bude zaživio na tržištu) posjedovati i periskopsku kameru. Jedno od ključnih pitanja je i donošenje pripadajućeg čipa.

Apple iPhone 15 Pro – render prikazuje USB Type-C i zaobljeni dizajn

Govori se kako će sva četiri iPhone 15 modela (iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max) dolaziti s istim čipom – trebao bi to biti Apple A17 Bionic.

tekst1sl5 1
iPhone 15 vs. iPhone 15 Pro

Ako se to zaista pokaže točnim onda očekujemo da Apple pri „Pro” i „Pro Max” odnosno „Ultra” modelima uradi „jedan mali odmak” koji će dolaziti uvidu povećanog radnog takta.

Apple iOS 16.4 i iPadOS 14.4 beta donose novitete po pitanju obavijesti

Nešto slično kao što je to uradio Qualcomm po pitanju Snapdragon 8 Gen 2 modela, odnosno u suradnji sa Samsungom za aktualne Galaxy S23 modele.

tekst1sl3 2
iPhone 15 Pro

Apple će svoje iPhone 15 modele predstaviti početkom rujan, do tada ćemo već imati prilike vidjeti aktualnosti odnosno sve prednosti nadolazećeg iOS 17 operativnog sustava i način na koji će on „prilagoditi” značajke rada za Dynamic Island na svim nadolazećim modelima, svidjelo se to nama ili ne.

Samsung One UI 5.1 nije dobro „legao” svima – pripazite!

To tada bacimo pogleda na CAD prikaz nadolazećeg iPhone 15 modela koji će biti vrlo sličan iPhone 15 Pro (kada se dotičemo vizualnih točaka). A kada budemo znali koji detalj više, svakako ćemo se ponovno iPhone 15 nadolazećih modela, dotaknuti na našim stranicama.

Najčitanije