Banner
tekst1naslovna 7

Apple iPhone 15 – USB Type-C i Periskopska kamera?

Apple iPhone 15 Pro imat će periskopsku kameru.

Da da znamo, reći će te „opet pišete o ajfonu”? Da, PIŠEMO! Moramo sami sebi priznati kako nas ove glasine, renderi ali i „makete” izrađene na temelju glasine doista zanimaju.

Xiaomi ulazi u automobilsku industriju – predstavlja prvi prototip

Ali hajde priznajte i vi, znamo da zanimaju i vas. Tako danas ponovno dovodimo neke prikaze iPhone 15 modela (znamo nije još niti iPhone 14 predstavljen).

tekst1sl3 6

Ali ovoga puta dovodimo glasine vezane uz iPhone 15 i krajnje „čudnu” kameru na stražnjoj strani koja se pozicionirala odmah iznad „zagrižene jabučice”, cool hajde priznajte.

Apple iPhone 14 – prikazane maskice, moduli kamera veći nego se očekivalo

Dosta je sada šale (i nekih loših fora) moramo se uozbiljiti i reći kako je zaista internetom osvanuo render koji prikazuje, iPhone 15 Pro s periskopskom kamerom.

tekst2sl1 5

Teško nam je vjerovati da će se takvo nešto i ostvariti ali „nikad ne reci nikad”. Ona priča oko započinjanja Apple USB Type-C ere već je toliko „prošla” našim stranicama da je jednostavno ne želite ponavljati.

Appleu zabranjena prodaja iPhonea u Kolumbiji

Da USB Type-C (znamo tome je uvelike pomogla i EU regulativa) zaista dolazi u Apple tabor dokazuju i AirPods 2 Pro bežične slušalice koje će biti predstavljene ove jeseni zajedno sa iPhone 14 modelom.

Huawei nova Y70 je bomba za 999 kn

Ipak poznavajući Apple oni će na iPhone 15 „dovesti” nešto da postignu onaj WOW efekt a sve nam se više čini kako bi to napokon mogla biti jedna dobra kamera.

tekst1naslovna 24

Uzmemo li u obzir kako Samsung obara rekorde kada je u pitanju proizvodnja kamera, sjetimo se samo njegove ISOCELL HP3 200MP kamere. Ne vidimo razloga zašto Apple ne bi uzeo baš „nju” i implementirao je unutar nadolazećeg iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max modela.

Xiaomi Summer Sale s popustima i do 50%

Jer se o tome upravo i govori, kako će „obični” iPhone 15 (navodno dva modela) imati 48MP kamere dok će „Pro” izvedenice imati nešto posebno, uostalom tako otprilike bude svake godine.

tekst2sl2 5

Baš se sve više priča o periskopskoj kameri sa 5-6x zoom značajkom koja bi trebala doći na iPhone 15 Pro. Tako da ne mislite da je ovo „plod” naše bujne mašte.

Telekomi započeli korištenje “registra dužnika” – problemi na vidiku?

Dali s dolaskom periskopske kamere i USB Type-C sučelja Apple priprema svoje iPhone modele na novu eru, nadolazeće godine gdje je (napokon) shvatio kako se više ne može „krpati” i zaostajati za Androidom, nama se čini da je napokon navedeno shvaćeno.

tekst1sl2 7

Uzmemo li i tome sada aktualni iOS 16 koji je napokon dobio mnogo veću mogućnost prilagodbe nego što je to do sada bio slučaj, jasno je vidljivo da i po tom pitanju iOS slijedi (slijepo) Android a nama je to izrazito drago za znati.

Apple – započinje era USB Type-C priključka

Ipak budimo strpljivi i sačekajmo prvo predstavljanje iPhone 14 modela pametnih telefona a ona ćemo sve „napore” usmjeriti na iPhone 15 i glasine vezane uz njega.

Najčitanije