Banner
tekst1naslovna 3

Apple iPhone 15 imati će isti „Punch hole”

Apple iPhone 15 imat će isti Punch hole kao i iPhone 14 modeli. Osim toga bit će i identična veličina zaslona a samim time i rezolucija koju Apple nije mijenjao u protekle dvije generacije. Ono što nas osobito veseli je dolazak USB Type-C korisničkog sučelja s iPhone 15 modelima pametnih telefona.

Iako se još nije niti predstavio, iPhone 15 već sada započinje puniti internetske stupce. Da dobro ste pročitali sve je više glasina koje se vezuju uz iPhone model koji će biti predstavljen krajem 2023. godine.

Google Pixel 7 Pro donosi Tensor 2 – zaostajati će za konkurencijom

Iako za sada glasina i nema puno, priča se kako će iPhone 15 modeli koristiti identičan Punch-hole prorez kakav ćemo imati prilike vidjeti kod iPhone 14 modela.

tekst1sl1 6

Odnosno da pojasnimo, iPhone 14 Pro modeli imat će Punch-hole dok će „obični” iPhone 14 i dalje koristiti notch tehnologiju. Po pitanju iPhone 15 modela za sada je izgledno kako će svi modeli (oni obični i oni Pro) imati Punch-hole izrez, odnosno neće biti razlike između Pro i običnih modela, kao što će to biti slučaj kod iPhone 14 linije.

MediaTek Dimensity 9000+ – rast performansi i podrška za 320MP

Po pitanju veličine ekrana Apple će istu veličinu zadržati i kod iPhone 15 serije koja će biti aktualna i na iPhone 14 seriji, odnosno trenutno je imamo prilike vidjeti kod iPhone 13 modela.

tekst1sl2 7

Što bi značilo kako će drugu godinu zaredom Apple imati identične veličine zaslona i neće promijeniti ništa po tom pitanju.  Razlika će biti onaj osnovni iPhone 15 (iPhone 14) model koji će s veličine zaslona od 6,06” narasti na 6,12” kod iPhone 14 i iPhone 15 modela.

Samsung snizio cijene i poklanja 5 godina jamstva na hladnjake

Ne smijemo svakako zaboraviti i reći kako će iPhone 15 donijeti po prvi puta na iPhone pametne telefone, USB Type-C sučelje za sinkronizaciju i punjenje.

Apple MacBook moći će puniti iPhone?

Čime će iPhone 14 modeli biti posljednji koji će donositi „dobri stari” Lightning konektor. Zadržavanjem iste veličine zaslona, znači kako će rezolucija također ostati nepromijenjena.

tekst1sl3 6

Ako se kojim slučajem pitate kako će Apple predstaviti prvi iPhone s prednjom kamerom ispod zaslona (što konkurencija već uvelike prakticira), nažalost moram vas razočarati i reći vam kako to Apple neće učini sve tamo do iPhone 16 serije pametnih telefona.

Samsung „zaboravlja” Galaxy FE liniju pametnih telefona?

Čini se kako Apple i dalje ostaje „tvrdoglav” i dalje ima u planu raditi po svoju. Naravno ovo je tek samo početak glasina o iPhone 15 seriji pametnih telefona a kada iPhone 14 bude predstavljen u rujnu glasine u vezi iPhone 15 serije pristizat će definitivno na dnevnoj razini.

tekst2naslovna 8

Okrenimo se mi ipak iPhone 14 modelima i pričekajmo još neke glasine prije nego sami modeli budu predstavljeni. Ono što nas najviše zanima je to kako će se iPhone 14 Max (zamjena za „Mini”) snaći kod korisnika, odnosno koliku će zainteresiranost korisnici imati za ovakav model iPhone 14 pametnog telefona.

Najčitanije