Banner
naslovna 1

Apple aktualna softverska rješenja (iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10, tvOS 10) na koje modele dolaze?

Jučer smo govorili o dostupnosti iOS 17 te ostalih Apple softverskih novotarija, a danas donosimo detaljno na koje oni to uređaje dolaze - koji su uređaji podržani.

Apple, tehnološki div čiji proizvodi i inovacije definiraju moderno doba, nedavno je predstavio svoja najnovija softverska rješenja koja su obilježena brojkom 17 u nazivu. Ovaj broj označava novi korak prema naprijed u razvoju operativnih sustava kojima su opremljeni njihovi uređaji. Konkretno, to uključuje iOS 17, iPadOS 17, twOS 10 i watchOS 10.

Samsungovi ambiciozni planovi za telefoto kamere od 200 MP: hoće li postati novi standard?

Nakon ljetnih mjeseci posvećenih testiranju beta verzija, konačne, komercijalne verzije iOS-a 17 i iPadOS-a 17 sada su dostupne za preuzimanje na podržanim uređajima diljem svijeta. Ovo je trenutak koji korisnici s nestrpljenjem iščekuju jer nove verzije operativnih sustava često donose poboljšanja koja unaprijeđuju njihovo svakodnevno iskustvo korištenja pametnih uređaja.

Kompatibilni Apple telefoni sa iOS 17 platformom:

1 21

iOS 17 označava ulazak u novu eru za Apple korisnike, postavljajući ulaznu točku za nadogradnju na generaciju iPhone Xs i iPhone XR, predstavljenu 2018. godine. No, ono što je važno istaknuti je da će serije iPhone X i iPhone 8 biti izostavljene iz ove nadogradnje, završavajući svoju podršku s prethodnom verzijom, iOS-om 16. To može predstavljati izazov za korisnike tih uređaja, ali isto tako potiče razmišljanje o budućim inovacijama i potrebi za ažuriranjem tehnologije.

Honor 100 Pro – značajke i render, dolazi u studenom

Da biste uživali u iPadOS-u 17, trebat će vam odgovarajući iPad uređaj. To uključuje modele kao što su iPad (2018), iPad Air (2019), iPad mini (2019) ili iPad Pro (2018). Ovaj operativni sustav donosi niz poboljšanja koja će dodatno optimizirati iskustvo korištenja iPada, posebice u pogledu produktivnosti i prilagodljivosti.

Kompatibilni Apple tableti sa iPadOS 17 platformom:

2 22

Apple nije zanemario ni svoje ostale uređaje. Također je objavio WatchOS 10 za Watch Series 4 i novije modele te tvOS 10 za Apple TV HD i novije. WatchOS 10 donosi niz novih mogućnosti za vlasnike Apple Watcha, dok tvOS 10 pruža poboljšano iskustvo korištenja Apple TV-a, nudeći bolje performanse i funkcionalnosti.

10 značajki zbog kojih se isplati preći na iOS 17

Svaka od ovih nadogradnji donosi niz novih značajki i poboljšanja koja će unaprijediti performanse, sigurnost i funkcionalnosti uređaja. Apple nastavlja raditi na unaprjeđenju svojih proizvoda i softverskih rješenja kako bi korisnicima pružio još bolje iskustvo korištenja njihovih uređaja. Slijedeći koraci u ovom napretku uključuju integraciju umjetne inteligencije, dodatno poboljšanje sigurnosti i još veću povezanost među uređajima, što će omogućiti korisnicima još veću kontrolu i užitak u korištenju Appleovih proizvoda.

nasl 1

U zaključku, novi operativni sustavi predstavljaju važan korak u evoluciji Appleovih proizvoda. S njihovim uvođenjem, korisnici će imati priliku iskusiti najnovije tehnološke inovacije i iskoristiti puni potencijal svojih uređaja. Nadamo se da će ove nadogradnje donijeti pozitivne promjene u naše svakodnevne živote i otvoriti vrata novim mogućnostima u tehnološkom svijetu.

Samsung W24 i W24 Flip – donose više RAM-a (interne memorije) te keramičko kućište

Dali ste već preuzeli iOS 17 ili ostale softverske novotarije. Moramo vas upozoriti kako velika većina ističe da iOS 17 na iPhone 11 modelima i ne radi baš onako “kako bi trebao”.

3 21

Mi nažalost u našoj redakciji nemamo iPhone 11 pa se ne možemo uvjeriti u istinitost iste. Ali samo vas navodima na što pripaziti prije započetog procesa nadogradnje.

Najčitanije