Banner
Android 12 Beta #3

Android 12 Beta pobudila najveći interes – najviše preuzimanja od kada je Bete

U Googleu su zadovoljni plasmanom Android 12 Beta programa, upravo je on "najtraženiji" u povijesti...

Prisjetite se kada smo u svibnju na našem portalu pisali o dostupnosti Android 12 Beta programa. Android 12 osim novih značajki i drukčijeg izgleda (kojeg se naziva „Material You”) ono po prvi puta donosi i širu podršku za svoj Beta program. Prije su Beta programi isključivo bili rezervirani te dostupni za Google Nexus odnosno Pixel pametne telefone a od ove godine, od Androida 12 i za ostalih 11 proizvođača.

Qualcomm Snapdragon 888+ – novi predstavnik top klase

Čitav članak o tome i način kako „ući u Betu” možete pročitati klikom na link „Nemate Google Pixel a želite isprobati Android 12?”. Danas donosimo nove informacije u vezi Androida 12 odnosno zastupljenosti njegove Bete kod korisnika. Premda nisu točno precizirali brojke, čelnici Androida odnosno Dave Burke, potpredsjednik razvojnog studia Androida, kazao je kako je Android 12 Beta do sada najviše preuzimaniji te zastupljeniji Beta program u povijest, od kada postoji Android Bete.

Android 12 Beta #1

Ono što nas a sigurni smo da i vas najviše zanima je krajnja dostupnost (finalna verzija) Androida 12, odgovor na to pitanje glasi nakon ljetnih mjeseci. Naime tada će Android 12 doći na Pixel pametne telefone a ostali će morati malo pričekati, jer naravno njihovi proizvođači, Android 12 moraju prilagoditi svojim korisničkim sučeljima i postaviti koju svoju aplikaciju.

Želimo kazati i to kako je jučer izašla Beta 2 ali isključivo za Google Pixel modele, nadamo se kako će uskoro svoj put Android 12 Beta 2 pronaći i ka ostalim proizvođačima i modelima.

Android 12 Beta #2

Od nekih noviteta Beta 2 donosi bolju povezivost na WiFi kao i nove podrške za frekvencijska polja. Tu je i poboljšanja podrška privatnosti korisnika kao i cjelokupan rad same Bete, Androida 12.

Najčitanije