Banner
03 13 lifestyle galaxyzfold3 5g phantomblack L

Ako ste IT poslovnjak koji traži uređaj za sebe, svakako proučite Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Ovaj pametni telefon je praktično i moćno rješenje za poslovne izazove svakodnevice, uz vrhunski dizajn i mogućnosti koje će osigurati da uz posao ostane mjesta i za zabavu

Poslovna svakodnevica današnjice dinamičnija je nego ikada prije. Globalna povezanost i brz prijenos podataka olakšali su poslovanje u mnogim segmentima, ali istovremeno i učinili ga bržim i zahtjevnijim.

U vrijeme kada se većina posla odvija u digitalnoj sferi, bitno je imati vrhunsku tehnologiju na raspolaganju, koja će efikasnost podići na višu razinu. Samsung Galaxy Z Fold3 5G preklopni pametni telefon nudi moćne performanse i brojne mogućnosti objedinjene u praktičan dizajn prilagodljiv promjenjivim potrebama suvremenih IT poslovnjaka.

02 01 Q2 Product 11 galaxyzfold3 5g phantomblack L

Prilagodljiv preklopni dizajn

Pojava mobilnih telefona s velikim tipkovnicama oduševila je korisnike iz poslovnog svijeta jer su takvi modeli omogućavali pisanje e-mailova s dotad neviđenom lakoćom.

No taj koncept nije preživio prijelaz u eru pametnih telefona, na kojima je tipkovnica sadržana u sklopu zaslona. S druge strane, nekad izrazito popularni, preklopni telefoni vratili su se u modu s pojavom novih tehnologija preklopnih zaslona.

Uz zadržavanje praktičnih dimenzija, Galaxy Z Fold3 5G omogućava korisnicima da svoj pametni telefon pretvore u pravi mali tablet uz Infinity Flex Display veličine 7.6 inča kojim mogu upravljati prstima, ali i uz S Pen olovku za precizniju kontrolu i rad.

Kako bili sigurni da veća površina zaslone ne znači ujedno i veća površina koja se može lako oštetiti, zaslon je izvana zaštićen najnaprednijim Gorilla Glass Victus staklom, dok je iznutra obložen posebnim UTG staklom što ga čini i do 80% otpornijim od prethodnika.

02 01 Q2 Product 06 galaxyzfold3 5g spen phantomblack L

Iznimna moć multitaskinga

Davno je prošlo vrijeme kad smo imali priliku svu svoju pažnju usmjeriti na samo jedan zadatak. Multitasking je postao jedna od najpoželjnijih vještina suvremenog poslovnog čovjeka, koji u isto vrijeme mora pratiti emailove, prisustvovati grupnom pozivu, završiti uređivanje dokumenta i još k tome i isplanirati kako će pokupiti djecu s treninga.

Galaxy Z Fold3 5G svojim inovativnim dizajnom i moćnim performansama otvara impozantne mogućnosti multitaskinga koje spajaju najbolje od mobilnosti pametnog telefona i proširenih mogućnosti računala ili tableta.

Uz mogućnost korištenja do 3 aplikacije istovremeno možete biti sigurni da vam ništa neće promaknuti. Osim toga balansiranje između posla i slobodnog vremena nikad nije bilo lakše, pročitajte mailove dok gledate omiljenu seriju ili uživate u video pozivu s najmilijima – sve sa zaslona svog Samsung Galaxy Z Fold3 5G pametnog telefona.

Galaxy Z Fold3 5G 8

U središtu zbivanja uz najbržu internetsku vezu

Brza i stabilna internetska veza jedan je od glavnih preduvjeta uspješnoga rada, pogotovo u IT sektoru, a uz 5G kompatibilnost Galaxy Z Fold3 5G pametnog telefona možete biti sigurni da nećete zaostajati ni sekunde. Trenutno najbrža internetska veza dostupna je na vašem dlanu kako bi bili u korak sa zahtjevima globalnog tržišta gdje god se nalazili.

A kako bi ta veza i potraja, pobrinuti će se izdržljiva baterija koja će osigurati da vam sve mogućnosti ovog pametnog telefona budu na raspolaganju baš onda kad vam i najviše trebaju.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G vrhunski je pametni telefon moćnih performansi koji će vas oduševiti kao izvrstan pomoćnik kojim god se poslom bavili, ali i zabavan te svestran uređaj za slobodno vrijeme uz koji možete uživati u bilo kojem trenutku u danu.

Više informacija o ovom pametnom telefonu i njegovim mogućnostima potražite na webu.

KV Promo

U slobodno vrijeme poslije posla imate priliku isprobati YouTube Premium uslugu besplatno na četiri mjeseca prilikom kupnje Galaxy Z Fold3 5G ili Galaxy Z Flip3 5G uređaja do 1. rujna 2022. Također, kupnjom bilo kojeg od dva uređaja: Samsung Galaxy Z Fold3, Z Flip3, Galaxy S21 FE ili Neo QLED ili QLED TV serije B ostvarujete 20% popusta.

Dodatno, na Galaxy Z Flip3 5G uživajte u posebnim pogodnostima koje vam donosi novi Samsung program vjernosti unutar Samsung Members aplikacije. Popusti, prednosti i brojna iznenađenja, samo su dio posebnog programa pravog Samsung poslovnjaka!

Najčitanije