Banner
Huawei Mate 40 Pro dostupan u prednarudzbi uz vrijedne poklone 5

Aircash i u AppGallery trgovini

Super novosti za sve korisnike Huawei telefona - nove aplikacije dolaze rekordnom brzinom u Huawei AppGallery

AppGallery, jedna od tri najpopularnije trgovine aplikacija na svijetu, donosi sjajne novosti za sve svoje korisnike – nove, funkcionalne i korisne aplikacije koje su vam od sada na dlanu i lako dostupne.

Sada je tako moguće preuzeti prvi hrvatski digitalni novčanik Aircash iz AppGallery trgovine. Aircash je domaće rješenje koje korisnicima omogućuje da na svoj digitalni Aircash Novčanik spreme novac koji mogu samo jednim klikom poslati drugim korisnicima, plaćati razne usluge, ali i primati uplate drugih korisnika koje je potom moguće djelomično ili u potpunosti isplatiti, proslijediti drugima ili koristiti za kupnju.

Ono što je još bitnije je da u Huaweiju surađuju s lokalnim developerima, pa je tako digitalni novčanik Aircash razvio domaći tim hrvatskih developera.

Huawei gotovo udvostrucio broj preuzimanja aplikacija na AppGallery trgovini u godinu dana 2

Inače u AppGallery svakodnevno pristižu popularne lokalne aplikacije, a u njoj su otprije dostupne i aplikacije najvećih banaka – PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a, kao i napredne aplikacije za bankarenje Keks Pay i George.

Huawei je osim bankarskih aplikacija u AppGallery trgovinu uključio i sve popularnije aplikacije za taksi prijevoz i dostavu hrane, koja je rastući segment.

Prijevoz je tako moguće naručiti preko Bolta ili Cammea, a hranu preko Pauze ili Bolt Fooda. U trgovini je moguće pronaći i aplikacije medija, telekom operatera, a tu su i Croatia osiguranje, HAC ENC, mHepi, HRT Meteo, Multiplus card i Hrvatska pošta.

AppGallery 3

Amazon, Deezer, Lufthansa, TikTok, Tidal, JD Sports, Adidas, Booking.com, Trainline, Viber i Opera također imaju aplikacije u AppGallery trgovini, a korisnici ne moraju brinuti oko sigurnosti. Naime Huawei je izgradio AppGallery iz početka i striktno kako bi se zaštitila privatnost korisnika. Možete biti sigurni da će vas ugrađeni sigurnosni sustav zaštiti.

Prema posljednjim brojkama, AppGallery ima preko 530 milijuna mjesečno aktivnih korisnika širom svijeta, a dostupan je u 170 zemalja. Samo prošle godine kompanija je surađivala s preko 2,3 milijuna developera na razvoju i prilagodbi aplikacija.

Platforma je povećala broj registriranih developera na 2,3 milijuna, što je za 77 posto više u odnosu na prošlu godinu, te sada broji 300 tisuća developera izvan Kine.

Huawei osnazio partnerstvo s Viberom nakon odlicnih rezultata u AppGallery trgovini 1

Broj globalnih korisnika AppGallery trgovine porastao je na 530 milijuna mjesečno aktivnih korisnika (MAU), a u Europi se povećao za 61,5 posto na godišnjoj razini te iznosi preko 42 milijuna korisnika.

Gaming je jedna od glavnih kategorija koje generiraju rast, s više od 500 posto više igara koje su dostupne na platformi u odnosu na godinu ranije. Huaweijevi korisnici su među prvima iskusili novi gameplay, s prošlogodišnjim lansiranjima novih naslova, uključujući AFK Arenu, Asphalt 9: Legends, Clash of Kings i druge popularne igre.

Huawei Mate 40 Pro dostupan u prednarudzbi uz vrijedne poklone 1

Brojke su zabilježene malo više od godinu dana nakon što je Richard Yu, izvršni direktor i CEO Huawei Consumer BG-a, predstavio Huaweijev plan da AppGallery učini otvorenom, inovativnom platformom za distribuciju aplikacija koja je dostupna potrošačima širom svijeta.

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu.

Najčitanije