Banner
Huawei Mate 40 Pro 2

Aircash stigao u Huawei AppGallery

Domaći digitalni novčanik Aircash od sada je dostupan u Huawei AppGallery trgovini

Prvi hrvatski digitalni novčanik Aircash odsad je moguće preuzeti iz Huawei AppGallery trgovine.

Aircash je domaće rješenje koje korisnicima omogućuje da na svoj digitalni Aircash Novčanik spreme novac koji mogu samo jednim klikom poslati drugim korisnicima, plaćati razne usluge, ali i primati uplate drugih korisnika koje je potom moguće djelomično ili u potpunosti isplatiti, proslijediti drugima ili koristiti za kupnju.

Aircash

Huawei AppGallery bogatiji je za aplikaciju koja već broji preko 100.000 korisnika, licencirana je od strane HNB-a te posjeduje važeću licencu za cijelu Europsku uniju. Aircash korisnicima omogućuje uplatu i isplatu novca na svim kioscima Tiska i na svim Ina i Tifon benzinskim postajama.

Osim novčanih transakcija, uz Aircash je moguće i provjeriti stanje i nadoplatiti HAC i ARZ ENC uređaje uz popust od najmanje 20 %, platiti parking ili režije, kupiti bonove telekom operatera i još mnogo toga.

TomTom GO navigacija od sada dostupna u AppGallery trgovini 3

„Shvativši kako veliki broj populacije u Hrvatskoj koristi Huawei uređaje, suradnja s Huaweijem bila je logičan korak za daljnje širenje Aircasha. Implementacijom na Huawei AppGallery zadovoljili smo mnogobrojne upite od strane naših te otvorili put ka novim korisnicima. Suradnja s Huaweijem odlična je od samoga početka. Međusobna podrška i susretljivost osjetna je u svim koracima, od razvojne faze do puštanja u produkciju. Veselimo se daljnjem surađivanju i rastu na obostrano zadovoljstvo“, istaknuo je Damir Šmigmator, direktor operacija Aircasha.

U Huawei AppGallery tijekom studenog stigle mnoge nove aplikacije 1

Iz Huaweija ističu veliku važnost suradnje s lokalnim developerima koja je rezultirala uključivanjem najpopularnijih lokalnih aplikacija na njihovu AppGallery distribucijsku platformu. U trgovinu iz dana u dan pristižu popularne lokalne aplikacije, a u njoj su otprije dostupne dostupne i aplikacije najvećih banaka – PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a, kao i napredne aplikacije za bankarenje Keks Pay i George.

Huawei AppGallery

„Drago nam je da korisnici AppGallery trgovine sada na raspolaganju imaju i digitalni novčanik koji je razvio domaći tim. Odnos i suradnja s developerima izuzetno je važna kako bi nastavili rast naše AppGallery trgovine i zato nam je veliko zadovoljstvo u njoj vidjeti brojne lokalne aplikacije. Ambiciozno nastavljamo graditi AppGallery kako bismo korisnicima omogućili najbolje korisničko iskustvo koje očekuju od Huaweija“, istaknuo je Norman Mueller, direktor marketinga Huaweija za Hrvatsku i Sloveniju.

Huawei je osim bankarskih aplikacija u AppGallery trgovinu uključio i sve popularnije aplikacije za taksi prijevoz i dostavu hrane. Prijevoz je moguće naručiti preko Bolta ili Cammea, a hranu preko Pauze ili Wolta. U trgovini je moguće pronaći i aplikacije medija, telekom operatera, a tu su i Croatia osiguranje, HAC ENC, mHepi, HRT Meteo, Multiplus card i Hrvatska pošta.

Huawei Mate 40 Pro 1

Prema posljednjim brojkama, AppGallery ima preko 530 milijuna mjesečno aktivnih korisnika širom svijeta, a dostupan je u 170 zemalja. Samo prošle godine kompanija je surađivala s preko 2,3 milijuna developera na razvoju i prilagodbi aplikacija.

Osim novih aplikacija, Huawei na domaćem tržištu odnedavno ima i novi pametni telefon – Mate 40 Pro.

Riječ je o flagship uređaju koji donosi se ističe dizajnom, moćnim Space Ring sustavom kamera na poleđini, ali i prvim 5-nanometarski integriranim 5G čipsetom koji osigurava dovoljno snage za sve zadatke, uz još bolji multitasking i energetsku efikasnost.

Najnoviji Huawei pametni telefon moguće je pronaći u ponudi prodajnih partnera po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 8.999 kn.

Najčitanije