Banner
tekst1naslovna 11

Adobe Photoshop bit će besplatan na webu

Adobe Photoshop bit će besplatan putem web sučelja (osnovna verzija). Ako korisnik želi može se napraviti pretplata na punu verziju Photoshop softvera za obradu fotografija.

I nama zvuči dosta nestvarno ovaj naslov ali istina je. Nekada zapravo i još uvijek popularan softver za obradu fotografije Adobe Photoshop bit će besplatan.

WhatsApp testira prijenos povijest razgovora sa Androida na iOS

Ne to ne znači da se više neće prodavati u digitalnom i fizičkom obliku (trgovine), već da će njegova verzija biti dostupna svima za korištenje na webu.

tekst1sl1 5

Ovo je za sada u fazi razvoja i nisu dostupni nikakvi prototipi niti probne verzije. Zapravo nema se tu što isprobavati kada se sve već zna i kada je Adobe Photoshop izuzetno poznat svima a posebice onima koji se njime koriste na dnevnoj (svakodnevnoj) razini.

Apple iOS 16 – više personaliziranja za iPhone uređaje

Adobe ima za cilj na ovaj način približiti svoj Photoshop široj publici i upoznati ih s osnovama ovog „alata” za obradu fotografije, koji još uvijek i danas dan slovi kao „broj 1” bez obzira na izuzetnu konkurenciju koja je u današnje vrijeme dostupna, kako ona za plaćanje tako i one koje su potpuno besplatne.

Xiaomi 12S na Benchmark testu – pokazuje ponosno Snapdragon 8+ Gen 1

Da ipak razjasnimo ovdje će biti riječ o osnovnoj verziji s osnovnim funkcijama i alatima, dok će ako korisnik ima potrebe za one malo „profesionalnije” alate biti potrebno izdvojiti „koju kunu” i kupiti ipak cjelovitu verziju Adobe Photoshop softverskog programa na način pristupanja kanalima gdje je Photoshop dostupan za kupovinu.

tekst1sl2 5

I unutar besplatne verzije Adobe Photoshopa bit će moguće nadograditi se na punu (plaćenu) verziju ako to korisnik zahtjeva i naravno želi.

Internet Explorer odlazi u povijest sa 15.06.2022.

Ipak za korištenje besplatne verzije morat će se napraviti (prijaviti) korisnički račun na Adobe stranicama te će se preko same prijave moći pristupiti Adobe Photoshop softveru za obradu fotografije.

Samsung One UI 5.0 (Android 13) – kada dolazi i što donosi? [Lista uređaja]

Iako za sada nije navedeno kada će Adobe Photoshop biti dostupan na webu njegova direktorica Maria Yap kazala je kako je Adobeu u cilju proširiti „mrežu korisnika” i želju da se korisnici upoznaju za kvalitetnim i poznatim alatom za obradu slike u odnosu na besplatnu konkurenciju, koja vodi do polurješenja.

ZTE Axon 40 Ultra – u fokusu su kamere i inovativnost

Premda nije navedeno tu je zasigurno mislila na Pixlr ili Photopea koji su praktički ista rješenja kao Photoshop ali posve besplatna (te im se također pristupa putem web sučelja).

Otvoren redizajnirani Xiaomi Store u zagrebačkoj Areni

Za sada je (besplatni) Adobe Photoshop u vezi testiranje (beta) u Kanadi a kada će biti globalno dostupan za svih to Maria Yap nije željela otkriti.

tekst1sl3 4

Ipak iz Adobea uvjeravaju da će besplatna inačica Adobe Photoshop softvera za obradu fotografije biti dostupna uskoro, što bi značilo kako je riječ o dolasku u maksimalnom trajanju od mjesec dva ili u najgorem mogućem slučaju iza ljetnih mjeseci možemo očekivati dostupnost (besplatne) web inačice Adobe Photoshop softvera.

Vivo stiže u Hrvatsku

Kako se vi koristite s Adobe Photoshopom? Ili su vam ipak traži besplatni Pixlr i slični „alati” te hoće li se vaše mišljenje promijeniti, kada besplatni Adobe Photoshop stupi na scenu?

Najčitanije