Banner
sofascore cover

Aplikacije za zaljubljenike u nogomet

U današnje vrijeme Internet nudi pregršt korisnih aplikacija koje pomažu uživati u nogometu na ekranu vašeg mobitela, od kojih izdvajamo one najpopularnije...

Prošla su vremena kada su se ljudi okupljali pred jedinim televizorom u gradu i zajedno morali gledati rijetke nogometne utakmice koje su bile dostupne uz prijenos uživo.

Danas postoji bezbroj različitih načina kako se dokopati najvažnijih informacija vezanih uz nogomet, ali i prilika iskušati svoje sportsko znanje, kao i uživati u nogometnim prijenosima.

supernatural pair pr image 03

Sve to je moguće čak i na ekranu vašeg pametnog telefona, zahvaljujući specijaliziranim aplikacijama, koje bi zaista trebao imati svaki pravi zaljubljenik u nogomet…

Livescore aplikacije

Zahvaljujući aplikacijama za praćenje rezultata uživo, teletekst je u životu modernih zaljubljenika u sport napokon otišao u povijest.

Takve aplikacije omogućile su svakome da na mobitelu detaljno prati razvoj događaja na sportskim terenima, a upravo na nogometu daju najdetaljnije informacije.

sofascore cover

Bilo da koristite aplikaciju Rezultati ili možda SofaScore, odnosno Livescore, ne samo što ćete moći pratiti trenutni rezultat nogometnih utakmica, već i saznati postave igrača, dok sve prati i tekstualni prijenos najvažnijih događaja na terenu, uz nezaobilaznu statistiku i ponešto vijesti.

Ako želite jednim klikom na ekranu do aktualnosti u svijetu nogometa, skidanje jedne od aplikacija za praćenje rezultata uživo je odlično rješenje…

Fantasy aplikacije

Ako vam nije dovoljno pasivno pratiti što se događa na travnjaku, uvijek se možete uključiti u neku od popularnih fantasy liga, koje organiziraju turnire oko najpopularnijih nogometnih natjecanja.

Fantasy je ništa drugo nego slaganje vlastite momčadi od nogometaša različitih ekipa, s ciljem odabira onih koji će napraviti najviše na terenu i tako vam donijeti više bodova nego drugim igračima.

Premier League aplikacija najpopularnija je među hrvatskim igračima, kojima se smiješe lijepe nagrade ako nadmaše inozemnu konkurenciju u poznavanju engleskog nogometa. Tu su još mobilne fantasy aplikacije koje donose Uefa i Fifa za velika reprezentativna natjecanja, a naći ćete ih i za fantasy turnire povezane s drugim uglednim nogometnim nacionalnim ligama…

Aplikacije s video streamingom

Tko kaže da vam je potreban televizor da biste gledali nogometne utakmice? Danas je sve dostupno na mobitelu ili tabletu, pod uvjetom da imate barem 4 GB radne memorije, kako streaming ne bi zapinjao.

Najpoznatiji hrvatski sportski kanali danas nude pretplatu na aplikacije uz koje možete gledati nogomet dok ste u pokretu, a postoje i drugi brojni slični servisi, putem kojih se možete dokopati akcije uživo, kako biste mogli gledati nogomet i kad niste blizu svog televizora…

Aplikacije kladionica

Naravno, zaljubljenik u nogomet uvijek će rado iskušati svoje znanje i vještinu, kladeći se na ishod onih nogometnih natjecanja u koja se najbolje razumije.

Zahvaljujući Internetu, klađenje u hrvatskim kladionicama danas je moguće u pokretu, na vašem mobitelu, kako uz pomoć mobilnog web preglednika, tako i uz pomoć mobilnih aplikacija.

Vodeći domaći priređivači igara na sreću nude korisnicima app iskustvo igre. PSK aplikacija jedna je od najboljih, dok su odličan posao još obavili SuperSport i Germania, a skidanje mobilne aplikacije omogućuje i Favbet.

51

Aplikacije kladionica uz klađenje uživo nude i besplatne video prijenose, što je još jedna važna pogodnost, a uz njihovo mobilno plaćanje bez problema možete prebaciti novac na svoj korisnički račun te ga na kraju isplatiti, nakon što ostvarite željeni profit.

U svakom slučaju, bez specijaliziranih aplikacija za praćenje nogometnih aktualnosti danas je svijet nezamisliv, a svatko tko voli ovaj popularni sport brzo će pronaći idealnu app kombinaciju za sebe, od ponuđenih opcija koje smo ovdje naveli…

Najčitanije