Banner
Galaxy S22 Ultra #1

Samsung Galaxy S22 Ultra donosi 108MP (a ne 200MP) Glavnoj Kameri

Naredni Samsung Galaxy S22 Ultra ostaje vjeran rezoluciji od 108MP...

Mnogi izvori tvrdili su (i nadali se) kako će naredna generacija Samsung Galaxy S obitelji donijeti pomak kada se govori o Megapikselima kod Kamera. Čini se kako tome ipak neće biti tako jer sve više izvora govori kako Samsung i kod Galaxy S22 modela, točnije kod Samsung Galaxy S22 Ultra pametnog telefona i dalje donosi 108MP kada je u pitanju rezolucija Glavne Kamere.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G – u novoj „Navy” boji

Ipak Samsung želi ove navode nekako „osnažiti” i navodi kako 108MP dolaze u posve novom načinu proizvodnje, odnosno riječ je o ISOCELL HM3 senzoru. Sada će zasigurno velika većina vas reći kako se upravo taj senzor nalazi i u 108MP Glavnoj Kameri aktualnog Samsung Galaxy S21 Ultra, te ćete biti posve u pravu.

Huawei Watch 3 prednarudžba, poklon FreeBuds 4i slušalice

Ali ono što se tu ističe je kako je ovaj „noviji” senzor dodatno „poliran” kako bi upijao još više vanjskog svijetla i detalja koji će biti prikazani na fotografiji. Dali je tome uistinu tako ne znamo, no ono što nam je poznato kako niti u Galaxy S22 seriji ništa od famoznih 200MP kako su neki prije navodili.

Google Chat – nov način pretraživanja razgovora

Očito Samsung još nije spreman za 200MP ili je pak shvatio da još 108MP ima podosta potencijala koji se mogu izvući i u narednoj generaciji Galaxy S obitelji, točnije u vidu Samsung Galaxy S22 Ultra pametnog telefona. Bilo kako bilo nastavit ćemo pratiti priču oko Samsung Galaxy S22 obitelji, na našim stranicama.

Najčitanije