huawei
1 49
Modul kamere nadolazeće Xiaomi 14 Ultra !

Xiaomi 14 Ultra prikazuje modul kamere

Xiaomi 14 Ultra uskoro će na tržište a ponovno se proteže pitanje hoće li biti dostupna na globalnoj razini ili isključivo za domaće (Kinesko) tržište.

iOS 17.4 beta 1: mogućnost odabira zadanog preglednika i instalacije raznih aplikacija – za nas Europljane iOS postaje otvoreniji

Najnovije informacije o dolasku Xiaomi 14 Ultra sugeriraju da će ovaj pametni telefon, iako donosi nekoliko poboljšanja u kameri, zadržati prepoznatljivi dizajn svog prethodnika, Xiaomi 13 Ultra.

Pixel 9 Pro – prvi renderi stavljaju Titanium u prvi plan

Ova vijest dolazi nakon što smo danas imali priliku baciti pogled na pokrovno staklo otoka kamere, otkrivajući nekoliko detalja o senzorima koji će se koristiti.

Pixel 9 na renderima – ravan dizajn donosi dizajnerske promjene

Iako je jasno da će senzori biti nadograđeni, cjelokupni dizajn uređaja ostaje nepromijenjen.

1 49
Modul kamere nadolazeće Xiaomi 14 Ultra !

Jedna od primjetnih promjena je u otvoru blende glavne kamere, koji sada iznosi svjetliji f/1.6. Također, periskopski telefoto objektiv doživljava poboljšanje s f/2.5 lećom.

Samsung Galaxy Z Fold (6) FE – ipak možemo očekivati pristupačniji preklopnjak

Ovo je značajno jer će omogućiti bolje performanse pri slabijem osvjetljenju i pružiti korisnicima veću fleksibilnost pri fotografiranju u različitim uvjetima.

ff22

Jedna od prepoznatljivih karakteristika Xiaomi pametnih telefona jest suradnja s Leica tuningom u pogledu kamere. Očekuje se da će i Xiaomi 14 Ultra nastaviti ovu suradnju, pružajući korisnicima vrhunsku kvalitetu slika.

Xiaomi je predstavio Redmi Note 13 seriju 

Unatoč poboljšanjima u kameri, ostaje pitanje zašto Xiaomi zadržava isti dizajn. Tradicionalno, Xiaomi je bio poznat po redovitim promjenama dizajna svojih vodećih modela.

3 2

No, sada kada se nadimak “Ultra” već neko vrijeme nalazi u njihovom portfelju, moguće je da su zadovoljni postignutim rezultatima. Ovo može biti znak konstantnog unaprjeđenja i optimizacije, umjesto potrebe za radikalnim promjenama.

Xiaomi Mix Flip dobiva prve certifikate, donosi satelitsku komunikaciju

Postavlja se pitanje jesu li curenja informacija autentična ili je Xiaomi odlučio ne popravljati ono što već dobro funkcionira. Ako su curenja točna, očekuje se da će glavna kamera sadržavati Sony LYT-900 senzor s promjenjivim otvorom blende, što bi dodatno poboljšalo sposobnosti fotografiranja u različitim uvjetima.

2 4

Još jedna važna nepoznanica je globalna dostupnost Xiaomi 14 Ultra. Dok su neki modeli bili dostupni širom svijeta, drugi su lansirani ekskluzivno u Kini, kao što je bio slučaj s modelima 11 Ultra i 12S Ultra.

Xiaomi SU7 doživjet će manje dizajnerske izmjene prije izlaska na tržište

Ovo je aspekt koji će zasigurno privući pažnju fanova i potencijalnih kupaca, s obzirom na rastuću globalnu popularnost Xiaomi pametnih telefona.

1 7

U konačnici, dok iščekujemo službene potvrde od strane Xiaomija, ove informacije stvaraju dodatnu napetost i znatiželju među ljubiteljima tehnologije. Pitanje ostaje hoće li Xiaomi 14 Ultra opravdati očekivanja korisnika, posebice u kontekstu sve jače konkurencije na tržištu pametnih telefona.

Xiaomi 14 Ultra imati će dodatke za još bolju kameru

Ipak mi se nadamo kako će Xiaomi 14 Ultra biti globalno dostupna, odnosno kako će one glasine koje govore da će umjesti Xiaomi 14 Pro modela, “Ultra” biti dostupna globalno, zaista biti točne.

Xiaomi 14 Ultra osvanula uživo

Naravno da ćemo i dalje nastaviti pratiti sve novine vezane uz Xiaomi 14 Ultra i kada nešto novo bude na tapeti, ponovno ćemo vas o svemu obavijestiti na vrijeme.

Xiaomi 14 Ultra osvanula uživo

Netreba posebice naglašavati kako će Xiaomi 14 Ultra na tržište doći pokretana HyperOS platformom, jer o tome već i vrapci na grani sve znaju.

Najčitanije