Banner
tekst3naslovna 8

Xiaomi 12S linija spremna za tržište

Xiaomi 12S linija pametnih telefona uskoro će biti predstavljeni u Kini, nakon toga možemo očekivati i globalnu dostupnost.

Čini se kako ćemo uskoro ugledati Xiaomi 12S Ultra pametni telefon. Tako govore glasine i priložene fotografije. One se dotiču paketa koji prikazuju već zapakirane i spremne pametne telefone za plasman pružateljima mobilnih usluga.

Xiaomi donosi 12S, 12S Pro i 12 Ultra – glasine na dlanu

Xiaomi 12S serija već bi mogla biti predstavljena za koji dan u Kini, točnije 05.07.2022. godine. Čitava Xiaomi 12S serije ( Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra).

tekst3sl1 8

O samim nadolazećim Xiaomi 12S modelima već smo se više puta doticali na našim stranicama a ono što sada samo želimo reći je skorašnji dolazak na tržište.

Poco predstavio Poco F4 i Poco X4 GT

Očekuje se isti tijek dolaska (plasmana) kao što je to bio i sa „običnom” Xiaomi 12 serijom. Odnosno prvo je na redu predstavljanje u Kini a zatim i prezentacija na globalnoj razini i njihov dolazak.

Apple AirPods 2 Pro – nadogradnja kakva treba biti

Kako navodi CEO Xiaomija, Lei Juna, Xiaomi je ovoga puta potrošio više novčanih sredstava na tiskanje promotivnih materijala nego što je to bio slučaj sa Xiaomi 12 serijom.

tekst3sl2 5

Što upućuje na to kako Xiaomi od nadolazeće 12S serije imao izuzetno velika očekivanja i da sve svoje uzdanice upravo daje ka nadolazećim modelima pametnih telefona.

Xiaomi 12S na Benchmark testu – pokazuje ponosno Snapdragon 8+ Gen 1

Još uvijek nema nikakvih navoda u vezi Xiaomi 12 Ultra modela pametnog telefona, a riječ bi dakako trebala biti o samom vrhu flagship ponude i „najjačem” modelu od cijele Xiaomi 12 serije pametnih telefona.

Solana Saga – pametni telefon fokusiran na blockchain

Mi smo na našim stranicama nedavno testirali Xiaomi 12 Pro a nadamo se kako ćemo imati prilike iskušati i Xiaomi 12X te Xiaomi 12 modele, stoga i dalje nam ostanite tako vjerni i pratite svaki naš korak.

tekst1sl2 6

Vratimo se mi ipak na Xiaomi 12S seriju i njezin skorašnji dolazak. Potrebno je reći kako Xiaomi iz godine u godinu zaista svojim prodajnim rezultatima da zaista može biti svjetski „broj 1” ponajprije kada su u pitanju pametni telefoni a naravno i ostalih hardver.

Apple MacBook moći će puniti iPhone?

Ima tu i dalje prisutnih „dječjih bolesti” ali smo sigurni kako će ih Xiaomi kroz godine polako izliječiti. Xiaomi 12S serija će na sva tri nadolazeća modela implementirati Snapdragon 8+ Gen 1 chipset kao i Leica kamere sa stražnje strane.

Telegram Premium dostupan za 4,99$ na mjesec

Da to je ona Leica koja je u godinama iza nas imala izrazito uspješnu suradnju s Huawei modelima a onda je „ljubav pukla”. Čini se kako Leica nije dugo tražila novog partnera te ga je pronašla u Xiaomi modelima pametnih telefona.

tekst1naslovna 1

A glasine govore kako će se osim flagship modela Leica i Xiaomi u narednim modelima družiti i kada je riječ o srednjem cjenovnom razredu Xiaomi pametnih telefona.

Najčitanije