Banner
ff44 5

World of Warships: Legends stiže na Android i iOS

Prije nekoliko dana pisali smo o COD: Warzone kako je postao dostupan na iOS te Android platformama a danas takav isti slučaj donosimo sa popularnim World od Warships.

Naravno ovdje nam nije plan upoznavati vas s igrom World of Warships, budući da smo uvjereni da ste je već dobro istražili, bilo na PS-u ili PC platformi.

Call of Duty: Warzone Mobile stiže 21.03.2024.

Međutim, danas želimo s vama podijeliti informaciju da je World of Warships dostupan i na Android i iOS platformama. To znači da možete svoj omiljeni naslov nositi sa sobom bilo gdje, u džepu svog odjevnog komada.

1 41

Štoviše, važno je napomenuti da je tvorac Wargaming otkrio kako su verzije za mobilne uređaje i konzole u osnovi iste. Naravno, postoje neke razlike u igrivosti, s obzirom na prilagodbe vidnog polja i kontrole za mobilnu platformu, ali s vremenom ćete se naviknuti na to.

2 40

Razvojni timovi su također potvrdili da su uspješno implementirali gotovo sve značajke dostupne u konzolnoj verziji te rade na dodavanju nosača zrakoplova, flotama i sobama za obuku u mobilnoj igri.

Baš kao i verzija za konzole, i Android i iOS verzije su besplatne za igranje i podržavaju unakrsnu igru i progresiju za Xbox i PlayStation. Wargaming je također obećao intuitivne i jednostavne kontrole na ekranu osjetljivom na dodir.

3 33

Nadalje, planiraju da mobilne i konzolne verzije dobivaju isti sadržaj kad god je to moguće, iako mogu postojati manje razlike s vremena na vrijeme.

Preporučeni hardver (modeli telefona) i verzije mobilnih platformi:

iOS:

  • OS: iOS 14 ili noviji
  • Minimalno: iPhone XR/iPhone XS (XS MAX)/iPad Air (3. generacija), A12 Bionic/3GB RAM
  • Preporučeno: iPhone 11/11 Pro, or later

Android:

  • OS: Android 9 ili noviji
  • GPU: Adreno 640 or noviji
  • Vulkan: 1.2 ili noviji
  • RAM: 4 GB
  • Igrivo isključivo na pametnom telefonu ili tabletu

Preuzmite World od Warships:

GooglePlay-button400x400

 

 

AppStore-button400x400

Najčitanije