Banner
vivo iQOO 10 Pro FlashCharge 200W

Vivo iQOO 10 Pro ima 200 W punjač

Vivo se pohvalio novim Vivo iQOO 10 Pro gaming mobitelom, koji se napuni za samo 10 minuta! Uz to ima i vlastiti vivo V1+ ISP procesor, Snapdragon 8+ Gen 1 te 2K HDR10+ OLED ekran.

Sada je sasvim jasno: Appleova strategija prodaje mobitela bez punjača je fail. Koristi je i Smasung, no ima naznaka da i oni reteriraju – navodno će uz Flip4 dolaziti i punjač u pakiranju.

Ostali ih nisu slijedili, štoviše – kineski brendovi isporučuju sve jače i sve brže punjače. Najjači i najbrži je novi 200W koji dolazi uz Vivo iQOO 10 Pro, a kojem treba-  pazite sad – samo 10 minuta da napuni bateriju!

Da se spriječi pregrijavanje i osigura primjerena sigurnost baterija / punjač dolaze s 10 sigurnosnih tehnologija. Detalje pročitajte u PR obajvi:

iQOO 10 Pro

Vivo je konsolidirao vodeću ulogu u tehnologiji flash punjenja s prvom komercijalnom mogućnošću ultra brzog punjenja snage 200 W na svijetu.

Zahvaljujući brzom punjenju baterije s gotovo prazne na 100% u samo deset minuta*, ova tehnologija baterije i flash punjenja sljedeće generacije za vivo označava promjenu paradigme punjenja baterija pametnih telefona. Korisnici više ne moraju razmišljati o punjenju preko noći – sada će njihovi telefoni biti spremni za polazak u vremenu koje im je potrebno da se brzo istuširaju.

Okupljajući brojne inovacije u tehnologiji baterija i punjenju, 200W ultra brzo punjenje debitira lansiranjem novog iQOO 10 Pro gaming pametnog telefona za azijsko-pacifičko tržište.

Prvi svjetski komercijalni ultra brzo flash punjenje od 200 W

Gotovo udvostručujući brzine punjenja unutar jedne generacije pametnih telefona, vivo predstavlja dodatnu prekretnicu u svom inovacijskom putu, i donosi nova razmišljanja kako bi zadovoljila potrebe potrošača: vivo je 2020. godine lansirao prvi komercijalno ultra brzo flash punjenje u industriji snage 120 W s iQOO 5 Pro.

Sada je podigao ljestvicu s iQOO 10 Pro, koji predstavlja prvu komercijalnu tehnologiju ultra brzog flash punjenja od 200 W na svijetu.

vivo iQOO 10 Pro FlashCharge 200W

Deset inovacija za još brže punjenje

Poboljšanja uključuju deset glavnih inovacija u baterijama i punjenju, dizajniranih za brže punjenje sa sigurnošću i stabilnošću kako bi se osigurale trajne izvrsne performanse: To uključuje novu ultra tanku bateriju s polariziranim pločama, novi elektrolit baterije, trosmjerni čip pumpe za punjenje, novi separator baterije i novu shemu slaganja.

Zaštitni elementi uključuju primjenu novog toplinskog vodljivog gela, novog zaštitnog kruga, kao i algoritma praćenja zdravlja baterije, kojeg je vivo samostalno razvio, koji zajedno rade na zajamčenju održavanja kapaciteta od preko 80%, čak i nakon 1600 ciklusa punjenja.

Sve je to upareno s novim minijaturnim punjačem i 1,5-metarskim kabelom za punjenje, što omogućuje iQOO 10 Pro da nadmaši čak i rigorozne standarde za performanse baterija automobilske industrije.

Performanse mobilnih igara, iznutra prema van

Ekskluzivno dostupan u azijsko-pacifičkoj regiji, vivo iQOO 10 Pro vodeći je gaming pametni telefon. Dijeleći mnoge iznimne tehnologije nedavno predstavljenog pametnog telefona X80 Pro, sadrži novu Snapdragon 8 + Gen 1 mobilnu platformu, vivo V1+ grafički čip, 2K HDR10+ zaslon za izuzetno iskustvo igara u pokretu, kao i gimbal stabilizirani sustav kamera.

iQOO 10 Pro 2

Gaming estetika upotpunjena je u dvije verzije boja – klasičnoj iQOO crnoj, kao i upečatljivom BMW Motorsport izdanju, kombinirajući emajlirano staklo, ugljična vlakna i umjetnu kožu za meku dodirnu teksturu.  IQOO 10 Pro pokreće novi vivo OriginOS Ocean, temeljen na Androidu 12.

*Napomena: Podaci o punjenju dobiveni iz laboratorija za testiranje vivo. Ispitno okruženje uključivalo je prostoriju i mobilne telefone na temperaturi od 25 °C ± 1 °C. Test je uključivao telefone s 1% napunjenosti baterije, s isključenim svim uslugama i funkcijama mobilnih telefona osim telefonskih poziva. Stvarni podaci mogu se razlikovati zbog različitih ispitnih okruženja, različitih scenarija punjenja, različitih početnih temperatura punjenja mobilnih telefona i/ili dugoročnog gubitka kapaciteta baterije i ukupnog pogoršanja stanja baterije uslijed korištenja.

Najčitanije