Banner
3

Ultimativni sportski pametni sat branda Huawei

Oslobodite svoju avanturističku stranu uz HUAWEI WATCH Ultimate i Expedition Mode način rada

Upotreba pametnih satova stekla je ogromnu popularnost zbog njihove praktičnosti i funkcionalnosti, što ponajprije savršeno odgovara urbanim avanturistima koji odijela vikendom zamijene sportskom opremom. U prošlosti je istraživanje prirode zahtijevalo dosta prethodnog planiranja i ponekad je donosilo određenu neizvjesnost i rizike. I sami znamo da nije neuobičajeno da planinari i neiskusni početnici zapnu u divljini zbog gubitka signala na GPS uređaju te zarade neočekivane zdravstvene probleme i ozljede.

3

Kako bi zadovoljila avanturistički duh modernih potrošača, tvrtka Huawei unutar pametnog sata WATCH Ultimate predstavlja potpuno novi način rada – Ekspedicija. Ovaj novi način rada ima za cilj zadovoljiti funkcije potrebne za avanture na otvorenom, pružajući korisnicima alate za sigurno i ugodno provođenje vremena čak i u ekstremnijem okolišu, bez obzira nosili ga samog ili uparenog uz pametni telefon poput najnovijeg flagshipa HUAWEI P60 Pro.

Precizan GPS koji korisnike postavlja na željene puteve

Kada su korisnici ovisni isključivo o GPS navigaciji, gubitak signala može biti prava noćna mora. Nemogućnost identificiranja kamo su se uputili i praćenja odakle su došli vodi do dezorijentiranosti korisnika, skretanja s početne rute i potencijalnog izazivanja raznih opasnih situacija.

1

U potencijalnom slučaju gubitka signala, način ekspedicije HUAWEI WATCH Ultimate nastavlja osiguravati točno praćenje položaja putem svojih mogućnosti dvopojasnog GPS pozicioniranja. Čak i u izvanmrežnom načinu rada, uređaj može točno odrediti lokaciju i usmjeriti korisnike na željenu rutu. Ekspedicijski način čak pruža točan zapis putanje outdoor aktivnosti pomoću označavanja točaka, omogućujući informacije o tome gdje je započeta aktivnost i gdje se trenutno korisnik nalazi. Prilikom trčanja ili planinarenja novim rutama, korisnici se mogu pouzdati u svoju HUAWEI WATCH Ultimate navigaciju i uz jedinstvenu funkciju “Povratak”, označiti točku na koju se žele vratiti, čineći avanturu na otvorenom sigurnijom.

Ostanite informirani i budni uz holistički prikaz podataka

Pažljivo praćenje fizičkog stanja i okoline još je jedna ključna točka kada se bavite dugotrajnim aktivnostima. Ako se pravovremeno riješe svi potencijalni zdravstveni problemi – poput pretjeranog napora i visinske bolesti – korisnici mogu izbjeći daljnje ozbiljne probleme. Nepoznato okruženje može donijeti svoje opasnosti, pa se planinari mogu zaštititi tako što će ostati dobro informirani korištenjem pametnih značajki ovog pametnog sata.

1 Watch Ultimate

Expedition način rada prikazuje vitalne informacije koji pomažu da korisnici ostanu dobro informirani o svom fizičkom stanju i dobrobiti, kao i o svom okruženju. WATCH Ultimate daje uvid u fizičko stanje korisnika i spriječava prenaprezanje pomnim praćenjem otkucaja srca, razine SpO2 i praćenjem trajanja aktivnosti istraživanja ili trčanja.

Posjedovanje informacija o vremenu izlaska/zalaska sunca, zračnom tlaku, nadmorskoj visini i upozorenjima o lošim vremenskim prilikama može biti korisno pri navigaciji novim i nepoznatim okruženjima jer može pomoći u izbjegavanju potencijalno opasnih situacija. Zajedno, ove korisne pametne funkcije koje pruža istraživački način rada mogu dobro doći prilikom planinarenja ili kampiranja u divljini.

Neograničeno istraživanje kroz dnevne i noćne uvijete

Kod manjih uređaja ili pametnih satove može biti teško vizualizirati informacije, osobito u tamnom ili kišnom okruženju. Bez odgovarajuće vizualizacije dolazi i do često pogrešno očitanih informacija koje mogu dovesti do skretanja s prvobitnog puta i povećanog rizika od nesreća i ozljeda.

2

Kako bi se pružila pravilna vizualizacija u takvim situacijama, zaslon noćnog načina rada u Expedition Mode ostaje ugodan za oči s intuitivnim sučeljem i zaslonom. Ovaj način se čak automatski aktivira nakon tipičnog zalaska sunca i podržava LTPO AMOLED zaslon koji uvijek osigurava jasan i svijetao prikaz. Uz izdržljivu bateriju koja može trajati do 2 tjedna, HUAWEI WATCH Ultimate potpuno je opremljen da bude idealan pametni sat za avanture na otvorenom.

Podržava avanturističke strasti dosljednim i sigurnim radom

Kretanje zahtjevnom planinarskom stazom ili sudjelovanje u cross-country walkathonsu može pomaknuti osobne granice, a da bi postigli svoje fitness ciljeve, organizirani podaci o napretku mogu olakšati stvari. WATCH Ultimate pametni sat olakšava jednostavno praćenje napretka i potencira motiviraciju za postizanje fitness ciljeva.

2 Watch Ultimate

Zajedno s aplikacijom HUAWEI Health dobiva se zabilježena statistika nedavnog planinarenja ili trčanja. Aplikacija čak omogućuje dijeljenje statistike s prijateljima ili zajednicom kolega istraživača, dodatno obogaćujući cijelo iskustvo.

Karakteristične značajke i funkcionalnosti HUAWEI WATCH Ultimate’s Expedition Mode osiguravaju sigurnu avanturu na otvorenom, bilo da je riječ o kampiranju, planinarenju ili trčanju – ekspedicijski način rada HUAWEI WATCH Ultimate pokazat će se kao pouzdan suputnik.

Posebne ponude

Watch Ultimate pametni sat dostupan je kod Huawei prodajnih partnera po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 799 EUR za Expedition black verziju te 899 EUR za Voyage blue. Za više pojedinosti posjetite službenu web stranicu tvrtke Huawei.

4 Watch Ultimate

Dostupan u regularnoj prodaji u elegantnoj crnoj boji i jedinstvenom Rococo Pearl uzorku, P60 Pro savršeno se nadograđuje s ultimativnim pametnim satom Huawei Watch Ultimate. Watch Ultimate – najnovije remek djelo u kategoriji pametnih satova, utjelovljuje vrhunac tehnologije i dizajnerske inovacije među Huawei nosivim uređajima. Majstorski dizajniran, Watch Ultimate krase najsuvremenije značajke, a stvoren je za odvažne korisnike koji ne pristaju na ništa manje od izvrsnog.

Preporučena maloprodajna cijena HUAWEI P60 Pro pametnog telefona je 1.199,00 eura. Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/phones/p60-pro/.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj postavljeno je u zemljama diljem svijeta, uključujući Njemačku, Švedsku, Indiju i Kinu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaju, usluge „u oblaku“ (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.

Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/

Najčitanije