Banner
S95B OLED Lifestyle Feature Image 2 High Res tiff

Tri razloga zašto je Samsung OLED TV ponajbolji TV današnjice

Čekali smo ga godinama. Nije bilo teško - Samsung QLED televizori su izvrsni, no ako ste htjeli OLED morali ste gledati druge brendove. Od ove godine, Samsung radi OLED televizore - koji su uvjerljivo najbolji na tržištu. Evo zašto

Prvo pa muško! Samsung OLED TV ima višu svjetlinu i vidljivo širi spektar boja od bilo kojeg OLED konkurenta. Zahvaljujući, pogađate – QLED tehnologiju koju je Samsung spojio s prednostima OLED panela.

Prisjetimo se – u svijetu televizora susrećemo se s brojnim kraticama u nazivima koji u suštini govore o tome kako jedan televizor funkcionira. Jedna od njih je OLED kojeg pokreće tehnologija organskih svjetlećih dioda.

Ukratko, OLED je sam po sebi pokrenuo jednu revoluciju u svijetu televizora, pogotovo jer je moguće upravljati doslovce svakim pikselom na zaslonu kako bi prikaz imao duboke boje i živahnosti kroz tanki dizajn.

OLED inteligente picture

Isto tako, OLED tehnologija troši malu količinu energije te ima širok kut gledanja, tako da nitko iz obitelji nije u problemu ako gleda film s ruba kauča.

Naravno, svijet tehnologije čim prepozna nešto dobro, odmah se za to zakači. 😊 OLED televizori pojavili su se posvuda. Ipak, jednom od njih mogli bismo nazvati najboljim, a upravo se nedavno pojavio na tržištu.

Riječ je o inovativnom Samsung OLED televizoru, koji je svojim dolaskom napravio veliku pompu u svijetu tehnologije zahvaljujući odličnom kombinacijom kvalitete prikaza, zvuka te dodatnih mogućnosti.

https://www.youtube.com/watch?v=sCVqAIJLcyM

Dopustite da kažemo o čemu je riječ kroz tri ključna zaključka.

  1. Stvarno lijepi dizajn

Kako su svi televizori danas tanki sa što manjim rubovima, čini nam se da svi izgledaju isto. Tamo gdje je teško biti drugačiji – Samsung je baš drugačiji.

Njegov OLED krasi Laser Slim dizajn s jasnim linijama i minimalističkim okvirom. Stražnji profil je iznimno tanak kako bi se lako uklopio u prostor bilo kojeg uređenja, čak i u dnevnom boravku punog gadgeta poput mojeg.

  1. Izvanredni prikaz

Pričajmo o najbitnijoj stavci – prikazu. Kada sam ga prvi put upalio, primijetio sam kako su razine crne boje duboke s izraženim kontrastom, pa cijelo iskustvo gledanja filmova i serija dobiva jedan umjetnički dojam.

Zahvaljujući Quantum DOT tehnologiji, prikaz je prirodno šaren i svijetao, dok Neo Quantum 4K procesor u pozadini garantirana jasnoću i preciznost.

Ono što je također jako zanimljivo je da Samsung OLED lako odbija svjetlosne smetnje u prostoriji poput lampi ili nečeg drugog – uopće se ne osjeti odsjaj, nešto što nam svima smeta kad gledamo televizor po najjačem suncu. I sami globalni eksperti iz industrije su prepoznali sve ovo o čemu pričam, gdje je Samsung OLED od strane ExpertReviewsa dobitnik Qunatum-powered OLED beauty priznanja kao Best Buy proizvod.

  1. Dobar prikaz ide i uz dobar zvuk!

Za vrhunsko iskustvo gledanja televizora, iznimno je važno da super kvalitetu prikaza prate i odlične opcije zvučnika. Sa Samsung OLED televizorom, nema dvojbi oko toga.

OLED soundbar

Naime, realističan 3D zvuk prati radnju koja se događa u vašim filmovima i serijama. Ako ste kao i ja tech frik pa ste odmah isprobali i jedan od inovativnih Samsung soundbarovima, aktivira se inovativna Q-Symphony tehnologija koja na jedinstven način stvara sinergiju zvučnika televizora i samog soundbara za potpuno surround iskustvo.

Na kraju, istaknuo bih nakon svega kako bi definitivno preporučio Samsung OLED televizor. Njegova inovativna tehnologija prikaza u kombinaciji sa sjajnim zvučnim efektima pruža sve što je potrebno svakom korisniku, bez obzira je li tech-wiz ili netko koga tehnologija minimalno zanima. Ako želite saznati više, samo kliknite na https://www.samsung.com/hr/!

Najčitanije