Banner
tekst1naslovna 19

TikTok donosi novi gumb objave sadržaja

TikTok radi na uvođenju noviteta odnosno elemenata za lakše korištenje.

Popularni „TikTok” osim što iz dana u dan niže brojke popularnosti i broj sadržaja a samim time i korisnika, donosi ponekad novitete i značajke. Jedna od tih uskoro će doći svima a tiče se načina objavljivanja na ovoj „društvenoj mreži” odnosno aplikaciji. Ako je vjerovati posljednjim navodima TikTok uskoro će donijeti novu „gumb” koji će služiti za ponavljanje objave.

Samsung Galaxy S22 (obitelj) na fotografijama uživo

Kako govori Matt Navarra koji je zadužen za praćenje konkurentskih društvenih mreža, aplikacija i praćenja noviteta govori kako TikTok razmišlja o uvođenju novog gumba koji će služiti za objavljivanje sadržaja a naveo je kako konkurenti imaju odavno navedeni način implementiran unutar svojih značajki.

Xiaomi 12 Pro i družina biti će predstavljeni 28. prosinca 2021.

Da pojasnimo način rada novoga repost gumba. Kažimo to na primjeru kada korisnik odnosno kreator sadržaja poželi odgovoriti na neki komentar video sadržajem taj se sadržaj ne pojavljuje na njegovom profilu, već bude objavljen unutar sekcije navedenog komentara. Upravo bi taj nadolazeći TikTok gumb trebao izmijeniti.

tekst1sl1 20

Odnosno ako je vjerovati navodima prilikom objave odnosno odabira reposta moći će se odabrati gdje će se taj video (odgovor na komentar objaviti, na koji način). Također se govori kako će novi gumb osim načina ponovnog objavljivanja sadržaja ukloniti odnosno riješiti problem koji muči TikTok kreatore sadržaja. Riječ je o logotipu TikTok korisničkog računa s kojega je video preuzet te ponovno postavljen na TikTok a dolaskom navedenog gumba i taj bi se „problem” riješio.

TikTok uvodi „zabrane” tinejdžerima

Za sada se navedeni problem rješava da se koriste aplikacije trećih strana da se video preuzme s TikToka i onda se ponovno postave jer kada ide preuzimanje „Spremanje” izravno s TikToka te kad se ponovno postavi, logotip (vodeni žig) je prisutan. Naravno novi gumb reposta tek je u fazi testiranja i razvoja što znači kako još uvijek nije dostupan velikoj većini korisnika, većoj zajednici.

TikTok uvodi već viđeni koncept – Stories

Naravno očekuje se skorašnji izlazak iz testne faze i samim time postepeni dolazak na globalnu razinu odnosno dostupnost svim korisnicima TikToka. Nakon što smo ne tako davno govorili o brizi TikToka za korisnika mlađe od 18 godina odnosno uvođenju ograničenja i provjere godina, TikTok ide dalje kada je riječ o dovođenju novih sadržaja i ostanku pri vrhu kada je u pitanju popularnost ove planetarno popularne aplikacije.

Nadolazeća YouTube značajka “nastavi gledati” ide ka korisnicima

Kako će se Instagram kao najveći rival TikToku ponašati nakon objave ovog noviteta ostaje tek za vidjeti ali sigurni smo kako su za sada Instagram i TikTok jedini pravi konkurenti kada se govori o kreiranju kratkih video sadržaja.

Google Play trgovina donosi način pretraživanja ovisno o uređaju

Hoće li u dogledno vrijeme na tržište doći i još netko kao treći član, vidjet ćemo ali mišljenja smo kako i ako se netko treći pojavi više nema za ponuditi ništa novo, do sada neviđeno.

Preuzmite TikTok:

GooglePlay-button400x400

AppStore-button400x400

button

Najčitanije