huawei
naslovna

Threads u prosincu dolazi na Europsko tlo

Iako je zastupljenost Threadsa poprilično slaba, ipak ovo moramo podijeliti s vama. U prosincu Metin Threads napokon dolazi na Europski kontinent.

Apple objavio iOS 17.1.2 i iPadOS 17.1.2 s važnim sigurnosnim popravcima

Sjećate se kada smo razgovarali o novoj aplikaciji iz radionice Facebooka, odnosno Meta organizacije? Naravno, riječ je o Threads aplikaciji. Iako je aplikacija privukla značajnu pozornost prilikom svog lansiranja na američkom tržištu, s vremenom se entuzijazam činilo da je splasnuo.

Samsung Galaxy S24 s 8GB RAM-a, dok S24+ donosi 12GB

Posljednji podaci sada ukazuju da broj aktivnih korisnika Threads aplikacije nije tako značajan kako se prvotno predviđalo. Unatoč tome, imamo aktualne vijesti koje se tiču ove platforme – Threads će napokon stići na europsko tlo u prosincu.

tekst1sl2 1

Kada je riječ o lansiranju, Threads još uvijek nije dostupan u Europi zbog stroge regulative Europske unije. No, postoji kompromis koji bi mogao omogućiti Meta-i pokretanje Threads aplikacije u Europi, a to je mogućnost korištenja bez potrebe za stvaranjem profila.

Smrt 8K televizora

Prema izvorima upućenima u Metine planove, tvrtka planira pokrenuti Threads u Europi već u prosincu, kako izvještava The Wall Street Journal. Ako se ove informacije pokažu točnima, to će predstavljati najveće proširenje Threadsa od njegovog prvotnog izdanja ovog ljeta.

tekst2sl1 3

Meta je uložila značajan napor kako bi Threads učinila privlačnijim u usporedbi s konkurencijom, no aplikacija se nedavno suočila s izazovima koji su utjecali na njezinu popularnost.

Google Drive za Desktop briše podatke, bez pristanka korisnika

Bilo je potrebno nekoliko mjeseci da Meta omogući korisnicima Threads aplikacije brisanje njihovih računa, a da pritom ne izgube i svoje Instagram profile. Unatoč tim izazovima, Threads još uvijek ima znatan broj obožavatelja.

tekst1sl3 1

Prema izjavi Marka Zuckerberga, Threads je imao “nešto manje od 100 milijuna mjesečno aktivnih” korisnika od listopada 2023. godine, što je impresivan broj s obzirom na to da je aplikacija dostupna tek od srpnja iste godine.

Samsung web preglednik sada dostupan i za Windows platformu – preuzmite

Iako se suočila s izazovima u početku, čini se da je aplikacija pronašla svoju publiku, koja cijeni specifičnosti i funkcionalnosti koje Threads nudi.

tekst1sl1 4

S obzirom na nove promjene u industriji oglašavanja, proširenje Threads aplikacije na europsko tržište ima savršen smisao. Nedavni gubitak najvećih oglašivača na Twitteru, uključujući Apple, Disney i IBM, nakon kontroverznih objava Elona Muska, otvara priliku za Meta organizaciju da preusmjeri sredstva na Threads.

Threads aktivno koristi 50% od 100 milijuna računa

Lansiranje aplikacije na europsko tržište pružit će Meta-i priliku da dosegnu novu publiku i privuku oglašivače koji su tražili alternativne platforme.

tekst2sl2 1

U konačnici, širenje Threads aplikacije u Europu označit će važan korak za Meta organizaciju u ostvarivanju globalne prisutnosti svojih proizvoda.

Threads uskoro donosi mogućnost brisanja računa – odvojeno od Instagrama

S obzirom na dinamičnost tržišta društvenih medija, Threads ima potencijal postati ključna platforma koja će zadovoljiti potrebe korisnika širom svijeta.

Lapse želi konkurirati Instagramu

Uz obećavajuće brojke mjesečnih aktivnih korisnika i strategiju usmjerenu na inovacije, Threads bi mogao postati značajan igrač u svijetu društvenih medija. S nestrpljenjem očekujemo kako će se ova priča dalje razvijati i kako će Threads osvojiti srca korisnika diljem Europe.

Najčitanije