Banner
tekst1naslovna 2

Tesla Model 3 „facelift” uočena na cestama

Nakon pisanja da je na cestama uočen Model Y, čini se kako je takva (ista) sudbina zadesila i Model 3.

Nije nikakva novost da vodeći proizvođač električnih automobila „Tesla” s vremena na vrijeme poželi „osvježiti” svoju ponudu. Nakon pisanja da je na cestama uočen Model Y, čini se kako je takva (ista) sudbina zadesila i Model 3.

Tesla Model Y – najprodavanije vozilo na Svijetu

Iako još za sada nema službenih navoda kada bi se „osvježeni” Model 3 našao u prodaji, tvrtka ga već testira. To dokazuju i dostupne fotografije koje jasno prikazuju Model 3 pri „facelift” izvedbi.

tekst1sl1 5

Odnosno ova nadolazeća nešto je malo dizajnerski drugačija u odnosu na sadašnji dostupni model. Jedna od vodećih promjena dizajna ističe se upravo na stražnjim svjetlima.

Tesla se okreće „reklamiranju” i Musk “predstavlja” nove modele

Ali isto tako vidljivo je kako su u prednje svjetla nešto manje (slabije) naglašena u odnosu na aktualni model. Naravno osim ovih promjena vezanih u svjetla, neke ostale dizajnerske izmjene nisu vidljive.

tekst1sl2 4

Jer moramo navesti kako se prilikom vožnje (testiranja) Tesla Model 3 vrlo dobro i pažljivo skrivala od „znatiželjnih” pogleda. Ali naravno da ovo nisu sve novine koje će biti prisutne kada se govori o redizajnu odnosno faceliftu Tesle Modela 3.

Tesla Supercharger V4 – dostupan svima

Tu svakako potrebno je i istaknuti po prvi puta dostupne LED žmigavce koji su postavljeni okomito. Ovo je po prvi puta da je Tesla uzela odnosno prigrlila ovakav dizajn a sve je to u skladu s inspiracijom Modela Y.

tekst1sl7

I nove bočne kamere također su prisutne na Modelu 3. Ali ono što nas od svega nekako najviše uveseljava jest aktualni Hardware 4.0 – sustav (i izgled) same Tesle.

Samsung One UI 5 Watch (beta) za Galaxy Watch 4 i Galaxy Watch 5 dostupna za preuzimanje

O Hardware 4.0 već smo imali prilike pisati na našim stranicama a kao glavna prednost je u tome što sa sobom donosi mnoge značajke autonomne vožnje.

tekst1sl6 1

Hardware 4.0 već je na nekim modelima potvrdio svoj dolazak prilikom facelift „objave” a oni redom jesu: Model X, Model S, Model Y te Model 3. Naravno svjesni smo (a i o ovome smo već govorili) kako dosadašnji vlasnici Tesla modela neće moći „nadograditi” s Hardware 3.0 na Hardware 4.0, već će za to iskustvo biti potrebno kupiti novog električnog ljubimca.

Renault 5 biti će službeno vozilo ovogodišnjeg Roland Garros-a

Do ne dobijemo neke nove značajke i cjeloviti izgled nadolazećeg Tesla Model 3 automobila, donosimo vam pogled na neke od „uhvaćenih” fotografija.

Koje ipak ne donose i ne prikazuju ništa značajno ali nam ipak golicaju maštu. Jer sigurni smo kako će nadolazeći „facelift” Modela 3, svakako biti rado viđen na cestama kada jednom isti bude dostupan.

Ford planira „napad” na Teslu i Kia-u kada su u pitanju električna SUV vozila

Dali vam se više sviđa ova „novija” Tesla Model 3 ili vam je draža ona starta – još uvijek dostupna za kupnju. Svoje utiske svakako pišite u našim komentarima.

Najčitanije