Banner
Huawei nova10 6

Stigao je Huawei Nova 10

Huawei Nova 10 je stigao u hrvatske trgovine, po cijeni od 4099 kn. Za taj iznos dobivate sposoban mobitel, sa 120 Hz ekranom i jako dobrim kamerama, posebno prednjom...

Vlogging je postao novi omiljeni alat mlađih generacija putem kojeg dijele svoj svakodnevni život i zabavne trenutke, poglavito putem popularnih platformi društvenih medija usmjerenih na video.

Koristeći moćni sustav kamera Huawei nova 10 pametnog telefona, korisnici mogu kreirati vlogove koji oslobađaju njihove najdublje kreativne inspiracije.

Korisnici mogu koristiti više kamera pametnog telefona za istovremeno snimanje, nudeći iskustvo s kombinacijom prednje i stražnje kamere kao i snimanje slike u slici, istovremeno prikazujući fine detalje o licu subjekta, šminki i dodacima.

Huawei nova10 5

Kada se snimaju objekti pomoću stražnje kamere, nova 10 dolazi s funkcijom Follow Focus koja zaključava i prati subjekt videozapisa. Čak i ako je subjekt privremeno blokiran, fokus će ostati na subjektu kada se ponovno pojavi ispred fotoaparata bez prekida.

Dodatno, Huawei nova 10 kombinira funkcije audio praćenja, potiskivanja pozadinskog zvuka i P3 široku paletu boja.

Uz predinstalirani Petal Clip, aplikaciju za stvaranje videozapisa jednim klikom koja uključuje fotografije pokreta, stabilizaciju videozapisa, ocjenjivanje boja, snimanje zvuka i tehnologije uređivanja, visokokvalitetna produkcija vloga nije upitna.

Impresivan iz svakog kuta

Model nova 10 nasljeđuje genetiku dizajna serije nova, poboljšavajući izvorni dizajn Star Orbit Ring koji intervencijama u teksturi dobiva bolje svjetlucanje i svilenkastiji dodir.

Dostupna u više boja, nova 10 dolazi i u elegantnoj Starry Silver nijansi koje nadopunjuju zlatni dizajn prstena i ikone Star Orbit naglašeno luksuzan dojam.

Huawei nova 10 dolazi u iznimno laganim dimenzijama s debljinom od 6,88 mm i težinom od 168 g, što ga čini ugodnim za nošenje.

Brzo punjenje i smanjeno zagrijavanje uređaja

Kako bi se nosio s izazovima trajanja baterije koji proizlaze iz korištenja visokofrekventnih aplikacija kao što su video, fotografija ili igranje igara, Huawei nova 10 podržava SuperCharge značajku od 66 W kojoj je potrebno 37 minuta da se napuni od 0 do 100%.

Huawei nova 10 dolazi uz Ultra-Generation VC Liquid Cooling sistem koji donosi disipaciju topline s boljom brzinom i ujednačenošću. Tehnologija senzora temperature pokretanih umjetnom inteligencijom detektira vruće točke na površini telefona i optimalno redistribuira toplinu, donoseći optimizirano korisničko iskustvo.

Huawei nova10 12

Bilo da se radi o igranju igrica, gledanju videa ili pregledavanju fotografija, pametni telefon nova 10 fokusiran je na živopisne prikaze boja na zaslonu i poboljšanje oštrine prikaza detalja.

Serija nova 10 podržava 1,07 milijardi boja, visoku stopu osvježavanja do 120 Hz i brzinu uzorkovanja dodira od 300 Hz što korisnicima olakšava upotrebu, bilo da se radi o svakodnevnim osnovnim radnjama, pregledavanju weba ili drugim kompleksnijim interakcijama s pametnim telefonom.

Huawei nova10 11

Kad je riječ o gaming iskustvu, nova 10 donosi Touch Turbo 2.0. značajku. Korisnici mogu jednostavno protresti telefon kako bi pokrenuli bilo koju odgovarajuću operaciju tipke, što učinkovito poboljšava korisničko iskustvo pri igranju mobilnih igara.

Serija nova 10 također je opremljena dvostrukim stereo zvučnicima s Histen ultra širokim zvučnim poljem, što korisnicima omogućava impresivno audio i video iskustvo, bilo da se radi o slušanju glazbe, gledanju filmova ili igranju igrica.

Huawei nova10 7

U vidu komunikacijskih inovacija, Huawei nova 10 podržava Wi-Fi 6 Enhancement i 4K QAM modulaciju zvuka koja donosi veće brzine prijenosa i preuzimanja s teoretskom vršnom brzinom do 3,2 Gbps.

Najnoviji Huawei pametni telefon nova 10 dostupan je u prodaji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 4.099,00 HRK.

Huawei proizvodi i usluge

Uz novosti vezane za nova 10 model koji je već dostupan kod maloprodajnih partnera, Huawei će uskoro lokalno objaviti početak prodaje i flagship uređaja Mate 50 Pro, koji donosi mnoge inovacije.

Mate serija je znana po svojim naprednim mogućnostima i izvanrednim performansama, a Mate 50 Pro donosi i novosti po pitanju fotografije s prvim podesivim otvorom blende na čak 10 razina. Trgovina aplikacija, AppGallery, je također dobila brojne poznate naslove koji doprinose još boljem korisničkom iskustvu.

Huawei Mate 50 Pro 6

Nakon regionalne premijere, očekuje se i lokalni početak mladalačkih Huawei FreeBuds SE slušalica kristalno čistog zvuka i ergonomskog dizajna koje su idealne za dugotrajno korištenje. Još jedan od noviteta koji očekujemo je pametni sat Huawei Watch GT 3 SE, fitness i zdravstveni asistent modernog dizajna i unaprjeđenih funkcija.

Najčitanije