Banner
2 18

Smart #1 jeftiniji u Velikoj Britaniji

Smart pojeftinio svoj početni model, tim potezom želi naštetiti konkurenciji.

Ako se nalazite u Ujedinjenom Kraljevstvu i oduvijek ste sanjali o vlasništvu potpuno električnog vozila Smart #1, danas biste mogli doživjeti svoj sretan trenutak.

Tesla najavljuje revoluciju s pristupačnim električnim vozilom “Redwood”

Smart, brend poznat po svojoj kompaktnosti i inovativnosti, odlučio je ući u arenu električnih vozila s odlučujućim potezom – značajnim smanjenjem cijene svog modela Smart #1 Pro+.

1 52

Ovo nije samo simbolično sniženje cijene, već ozbiljno smanjenje od 5800 eura u usporedbi s trenutnom početnom cijenom modela Smart #1 Pro+.

Tesla za modele X,Y, i S smanjuje procjenu dometa

Ovakav potez postavlja Smart #1 u konkurentan položaj na tržištu električnih vozila, istiskujući Hyundai i Jeep iz igre. Cijena od 36.760 eura čini ovaj potpuno električni crossover iznimno privlačnim, a sada nosi i novo ime – Smart #1 Pro.

2 18

S novim imenom dolaze i poboljšane značajke. Prije dolaska Pro verzije, linija se sastojala od modela Pro+ koji je već bio impresivan zbog visokokvalitetne opreme.

Huawei i Voyah udružuju snage za revoluciju u električnim vozilima

Pro+ je opremljen manjom baterijom od 49 kWh koja obećava doseg od 311 km, a podržava brzo punjenje od 130 kW. Ovaj električni crossover pokreće jedan električni motor koji stražnje kotače gura snagom od 200 kW i 342 Nm okretnog momenta, omogućujući ubrzanje od 0 do 100 km/h za samo 6,7 sekundi.

3 29

Iako se može činiti da je to sporije od nekih konkurenata, poput Volva EX30, važno je napomenuti da Smart #1 Pro dolazi s impresivnim paketom značajki i udobnosti.

Hyundai Mobis Mobion koncept: Revolucija u manevriranju i sigurnosti na cestama

Na popisu standardne opreme nalaze se značajke poput tempomata, LED prednjih svjetala, grijanih sjedala, panoramskog krova, 12,8-inčnog ekrana s Apple CarPlay i Android Auto, sustava kamera za parkiranje od 360 stupnjeva te čak električnih prtljažnih vrata. Ovo čini Smart #1 Pro izuzetno dobro opremljenim električnim vozilom, pružajući vozačima visoki standard već od početka.

4 23

Smart #1 Pro je deo inovacije marke Smart koja je doživjela pravu renesansu. Ovaj model pokreće Geelyjeva SEA platforma, koja je već dokazana kroz vozila poput Volvoa i Zeekr-a.

Xiaomi SU7 doživjet će manje dizajnerske izmjene prije izlaska na tržište

Debitiravši prošle godine u Europi, Smart #1 postao je pravi hit zahvaljujući svom dobro dizajniranom izgledu, neočekivano prostranom unutrašnjosti i izvrsnim performansama.

6 14

Unutrašnjost Smart #1 Pro nosi pečat elegancije koji bi se lako mogao nalaziti u vozilima znatno više cjenovnog ranga, a zasluge za to idu Mercedesu koji je odgovoran za dizajn.

Honda predstavlja koncepte: Saloon i Space-Hub

Smart #1 Pro predstavlja odvažan korak ka električnoj budućnosti brenda Smart, pružajući vozačima u Ujedinjenom Kraljevstvu pristupačnu opciju koja ne samo da je ekološki odgovorna, već i pruža užitak u vožnji.

Uz ozbiljno smanjenje cijene, Smart #1 Pro sada postaje realna opcija za mnoge ljude koji su možda ranije smatrali da je kupnja potpuno električnog vozila izvan njihovih financijskih mogućnosti.

Goodyear predstavio ElectricDrive 2 – guma za električne automobile

Ovaj korak Smarta potiče konkurenciju na tržištu električnih vozila, pridonoseći tako bržem usvajanju održive mobilnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu. S novim Smart #1 Pro, sretan dan može biti bliži nego ikad prije.

Najčitanije