huawei
naslovna 12

Samsung web preglednik sada dostupan i za Windows platformu – preuzmite

Čini se da svjedočimo presedanu jer je sada poznati Samsung preglednik dostupan i za Windows platformu.

Preuzmite: Samsung Internet (Microsoft Store)

Čim smo saznali za ovo, odmah smo željeli podijeliti s vama ovu značajnu vijest. Samsung je nedavno postavio novi standard, čineći svoj popularni web preglednik dostupnim i kompatibilnim za Windows platformu.

WhatsApp vraća View Once mogućnost pregleda sadržaja

Svi dobro znamo koliko je Samsungov web preglednik dominantan, često čak i nadmašujući Google Chrome prema nekim statistikama. Uz svaku novu verziju, ovaj preglednik postaje sve bolji, napredniji i, usudimo se reći, fluidniji.

1 1

Sada, srećom, možemo reći da je Samsung Internet dostupan i za Windows platformu te ga možete preuzeti iz Microsoft Store-a, trgovine aplikacija.

GTA VI donosi brže prebacivanje između karaktera

U opisu se ističe da je Samsung Internet kompatibilan s Windows 10 i Windows 11 operativnim sustavima, te da podržava arhitekturu x64. Samsung Internet već dugo vrijeme predstavlja jedan od najboljih preglednika dostupnih za Android uređaje, često premašujući Google Chrome u različitim aspektima.

Samsung Galaxy A15 – Walmart otkriva specifikacije i dizajn prije službenog lansiranja

Brzina i niz korisnih značajki čine ga popularnim među korisnicima. No, do nedavno je bio ograničen nepostojanjem verzije za stolna računala. Srećom, ta se situacija mijenja jer je Samsung lansirao Samsung Internet za Windows! Ova aplikacija nije ekskluzivna samo za Samsungova računala – dostupna je za sva računala i prijenosna računala s operativnim sustavom Windows.

naslovna 12

Jedna od najvažnijih prednosti Samsung Internet-a na desktopu je mogućnost sinkronizacije podataka o pregledavanju između vašeg telefona i računala.

Samsung Galaxy S24 Ultra: Otkrivene fotografije i najnovije informacije

Ova značajka, koja je nedostajala u prethodnim verzijama, mogla bi privući mnoge korisnike da koriste Samsung Internet kao svoj primarni preglednik na svim svojim uređajima.

3 1

Nažalost, puna podrška za sinkronizaciju još uvijek nije potpuno implementirana na Samsung Internet za Windows. Unatoč mogućnosti prijave sa Samsung računom, trenutno se mogu sinkronizirati samo povijest pregledavanja, oznake, spremljene stranice i otvorene kartice. Na sreću, nadamo se da će podrška za sinkronizaciju lozinki biti dodana u budućnosti.

Stigle su nove perilice i sušilice Samsung 5000C serije 

Prilikom prvog pokretanja Samsung Internet-a na Windowsima, možete uvesti povijest pregledavanja, oznake/favorizirane stranice i pretraživače iz drugih preglednika, uključujući Google Chrome i Microsoft Edge. Osim toga, imate opciju uvoza oznaka putem HTML datoteke.

2 36

Što se tiče drugih značajki, Samsung Internet za Windows podržava blokiranje oglasa, tajni (anonimni) način rada, proširenja, svijetlu i tamnu temu rada te još nekoliko drugih korisnih opcija. S obzirom na to da se Samsung Internet temelji na Chromium projektu otvorenog koda, kao što su i Chrome i Microsoft Edge, očekuje se da će podržavati proširenja i dodatke koji su kompatibilni s tim preglednicima.

Elon Musk vraća naslove na X platformu

Trenutačno, odabirom gumba “Dodaci” u Samsung Internetu, preusmjeravate se na Chrome web trgovinu, iako je trenutačno gumb za instaliranje za sva proširenja zasivljen.

Google Drive na tabletima i foldable uređajima donosi nove značajke

Uskoro ćemo testirati ovaj web preglednik i podijeliti s vama naše dojmove. Ostanite s nama kako biste saznali više o Samsung Internet-u na Windows platformi!

Preuzmite: Samsung Internet (Microsoft Store)

Najčitanije