Banner
tekst1naslovna 26

Samsung senzor kamere od 200MP koristiti će u Galaxy S23 modelima

Samsung će senzor kamere od 200MP implementirati u Galaxy S23 Ultra. Za nadolazeći Galaxy S22 Ultra vraća se 108MP ali značajno naprednijih.

Sjetite se kako smo pisali kada je Samsung predstavio senzor kamere u rezoluciji od 200MP. Za sada niti jedna kamera pametnog telefona ne koristi navedeni senzor u kamerama pametnih telefona a čini se kako će tako još neko vrijeme i ostati.

Android 13 biti će „ono željeno” za sve koji vole multimediju

Naime Samsung se djelomične izjasnio kako za sada nema namjeru ugradnje navedenog senzora kamere u nadolazeću liniju Galaxy S modela pametnih telefona. Iako se velika većina poklonika a i kritičara nadala kako će Samsung Galaxy S22 Ultra koristi glavni senzor kamere od 200MP ipak vas moramo razočarati.

Samsung Galaxy S20 (obitelj) – iduća nadogradnja softvera je Android 12 i One UI 4.0

Nemojte da vas ovo sada razočara jer je i kada je senzor glavne kamere od 108MP, prvi koristi Xiaomi a zatim je Samsung istu uveo u svoje modele. Hoće li i dalje Galaxy S22 (što ćemo saznati početkom godine) posjedovati glavnu kameru rezolucije 50MP ili će pak ići na povećanje, vidjet ćemo.

tekst1sl1 29

Ono što želimo reći je to kako pojedini izvore govore kako će Galaxy S22 Ultra posjedovati senzor kamere iz Galaxy S20 Ultra modela (108MP) ali naravno značajno poboljšanu. Moramo reći kako ovo sve što se navodi na papiru potrebno je uzeti ipak s dozom opreza jer dok Galaxy S22 linija ne bude predstavljena i testirana u realnim uvjetima svašta se na papir može staviti.

Samsung posjeduje patent „sklopivog i pokretnog zaslona”

Da vas malo razveselimo kažimo kako će Samsung od Galaxy S23 Ultra modela pa idućih nekoliko godina glavni senzor kamere biti ISOCELL 200MP te će se samo kako godine i modeli budu dolaziti i prolazili i dalje biti prisutno 200MP uz konstantni rad na poboljšanjima i značajkama iz generacije u generaciju Galaxy S pametnih telefona.

Apple iPhone 15 Pro – neće imati SIM utor (navodno)

Ovo nam daje naslutiti i za razmišljati kako će i naredne generacije Galaxy Z pametnih telefona donositi svakako izvrsne leće kamere s isto tako odličnim rezolucijama.

Samsung Galaxy S22 Ultra / Note – Burnham Green detalj

Naravno u nastavku vam donosimo video gdje Samsung govori o svim prednostima 200MP senzora te njegovu implementaciju u pametne telefone. Ipak dok se to ostvari nama je bliže predstavljanje Samsung Galaxy S21 FE pametnog telefona a nakon toga dolazi red na Galaxy S22 liniju pametnih telefona (u veljači 2022).

Google Play trgovina donosi način pretraživanja ovisno o uređaju

Osim načina i „moći” proizvodnje zaslona čini se kako Samsung itekako zna što radi kada je riječ o kamerama.

Odnosno senzorima kamera jer se vidi da su sposobni „ugurati” mnogo MP u poprilično „sitne” senzore što svakako velikodušno pozdravljao i nadamo se implementaciji i u niže Samsung Galaxy modele pametnih telefona.

Huawei P50 Pocket – sklopivi pametni telefon dolazi i brže no što se nadamo

Ipak nemojte zaboraviti dali vaš model Samsunga dobiva odnosno dali se nalazi na listi za Android 12 i One UI 4.0, slobodno pogledajte popis odlaskom na link.

Najčitanije